MBASTUDIES

Jämför {mbastudies-global-mba:plural} i Energistudier

En mästare i Business Administration (MBA) är en av de mest mångsidiga masters program som finns. Lärare måste vanligtvis slutföra en kandidatexamen för att bli ansedd för godkännande. En magisterexamen är en förutsättning för dem som vill fortsätta sin akademiska utövning med doktorsexamen.

Vad är en global MBA i energistudier? Detta MBA-program tittar på affärsverksamhet och ledning inom energiindustrin ur ett internationellt perspektiv. Studenterna kommer att behöva slutföra kärnverksamhetskurser i ämnen som marknadsföring, ekonomi, redovisning och verksamhet. Dessutom kommer de att lära sig hur dessa olika aspekter av företagsledningen specifikt hänför sig till energibranschen, inklusive olja, gas och förnybara energikällor.

De flesta program kommer att ha ett starkt fokus på förnybar energi, vilket ger kandidater en fördel i detta snabbt utvecklade område. Konkreta färdigheter som marknadsföring och ekonomi ger eleverna den praktiska träningen de behöver för att lyckas i en verklig affärsmiljö.

Kostnaden för ett globalt MBA-program beror på den valda skolan. Det kommer också att variera beroende på programmets längd och om det studeras på campus eller online. Kontakta anmälningskontoret för mer information om undervisning och avgifter.

Kandidater med en global MBA i energistudier befinner sig ofta med en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Energibranschen ständigt blomstrar, och arbetsutsikterna är ofta bra. Eventuella jobbtitlar inkluderar projektledare, verksamhetschef och affärsanalytiker. Programdeltagare kan också specialisera sig inom områdena förnybar energi eller hållbarhet, som båda växer i efterfrågan, eftersom framsteg inom grön teknik görs varje dag.

Högskolor, universitet och handelshögskolor runt om i världen erbjuder globala MBA i energi studier program, många av dem tillgängliga online med möjlighet att studera helt eller deltid. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Energistudier Filter

MBA i hållbarhet

University of Haifa, International School
Global MBA
Okt 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Programmet utmärker sig i fokus på miljö och social hållbarhet, två är viktiga för en effektiv och ansvarsfull affärspraxis. MBA: s kombination av höga akademiska normer i en ...

Läs mer