Global MBA Corporate Finance

Bologna Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Epas Accredited

Global MBA Corporate Finance

Bologna Business School

MBA i Corporate Finance syftar till att ge den pedagogiska möjligheten att skapa chefer som framgångsrikt kan arbeta i små och medelstora företag och göra det möjligt för dem att konkurrera i en alltmer globaliserad affärsmiljö. Chefer med vår MBA-bakgrund kan ge en långsiktig syn tillsammans med den senaste ledningskunskapen samt möjligheterna att interagera effektivt med avancerade banksystem. Deltagarna kommer att få all den kunskap, kompetens och det strategiska tänkandet som behövs för att förbättra sin internationella karriär inom finanssektorn tack vare en unik möjlighet att kombinera kunskap, analysmetoder och problemlösningsförmåga.

I den finansiella industrins ständigt utvecklande miljö är det allt viktigare att ha den specifika kunskapen och bli bekant med fältets bästa praxis. Nu, mer än någonsin, stora företag, såväl som småföretag, kräver utestående yrkesverksamma som är effektiva på internationell nivå.

Den globala MBA i Corporate Finance är ett 12-månaders heltidsprogram, undervisat helt på engelska. Detta program är tillägnad studenter som redan har en solid arbetsbakgrund. Under första terminen kommer klassaktiviteter att inriktas på generell ledning. Från och med andra terminen kommer deltagarna att studera specialiserade ämnen avseende Corporate Finance. Programmet är komplett när eleverna genomför en praktik på 500 timmar. Praktikplatsen hjälper eleverna att förbättra sina problemlösningsförmåga, tillämpa sin nyutvecklade kunskap och ge dem möjlighet att möta faktiska situationer som uppstår inom affärsverksamheten. Våra program ger en spännande och tillfredsställande lärande genom att erbjuda optimala klassstorlekar genom att integrera verkliga fallstudier samt genom att ge studenterna möjlighet att bli en del av BBS samhället.

STRUKTURERA

Magisterexamen är ett 12-månaders heltidsprogram inklusive 518 timmars klassaktiviteter, 1300 timmars individuellt och grupparbete och en 500-timmars praktikplats.

Den akademiska delen är uppdelad i tre termer. Under den första terminen ska studenterna studera grunden för den allmänna förvaltningen, medan andra och tredje termen kommer att koncentreras på specifika ämnen i varje spår.

KARRIÄRUTVECKLING

Att skapa anställbarhet är ett av de främsta målen för MBA-programmet och genomförs genom systematisk karriärutveckling, med en kontinuerlig insats för att framgångsrikt kombinera de studerandes professionella projekt med de behov som företagen uttrycker.

Praktikplatsen fungerar som en perfekt professionell springbräda, särskilt med tanke på att bara sex månader efter examen rankas Bologna Business School MBA en 90% placering i allmänhetens genomsnitt.

Karriärutvecklingsavdelningen kommer att hjälpa deltagarna att driva sina egna karriärmål och stödja dem i jobbsökande processen. Det är tillägnad karriärutforskning och uppföljning. En kvalificerad karriärrådgivare hjälper eleverna med en mängd olika tjänster och resurser, bland annat arbetssökande strategier, intervju färdigheter, återuppta utveckling, karriär / personlighetsbedömningar och mycket mer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad May 9, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 16, 2018
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
27,000 EUR
Stipendier och ekonomiskt stöd tillgängligt
Information
Deadline
Juli 16, 2018
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Locations
Italien - Bologna, Emilia-Romagna
Startdatum : Juli 16, 2018
Sista anmälningsdag Juli 16, 2018
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 16, 2018
Italien - Bologna, Emilia-Romagna
Sista anmälningsdag Juli 16, 2018
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Slutdatum Kontakt Skolan