Read the Official Description

Global verksamhet i 21: a århundradet kan inte längre förlita sig på enkla beräkningar av vinst och dela prestanda som den primära måttet på framgång. Med fokus på hållbarhet, guidar Doshisha Global MBA studenter att utforska och fråga utanför de etablerade gränserna som fastställts av etablerade teorier och metoder för globala företag och förvaltning att se bortom "business as usual". När de växer i globala sinnade ledare kommer eleverna inte bara täcka bredden av standard MBA kärnämnen, men också utveckla djupare insikter från tre fokusområden programmets och finslipa sin analytiska förmåga genom vårt program för vetenskaplig uppsats komponent.

Global Business and Management Studies (Global MBA) Program

På toppen av en solid grund i kärnverksamheten ämnen, kan du designa ett program för att matcha dina intressen genom att välja från en fullständig meny av kurser och program alternativ, inklusive våra tre särskilda fokusområden Hållbarhet och Green Business, kultur och kreativitet, och affärer i Asien. Du kommer också att bygga starka ledarskap och kommunikation, och vässa din förmåga att tänka, forskning och skriva analytiskt och strategiskt-egenskaper som arbetsgivarna söker i en MBA. En annan unik programfunktion är chansen att studera japanska, ta några klasser i vårt japanska MBA-program, och interagera med en rad företag baserade i Kyoto och Kansai.

Vårt mål är att förbereda framtida företagsledare som är villiga och kapabla att effektivt möta de framväxande behoven hos de allt mer skiftande grupper av människor som deltar i den globala ekonomin. Den Doshisha Global MBA-programmet erbjuder en unik erfarenhets MBA till studenter som är villiga att samarbeta med professorer och lokala och multinationella företagsledare när utforska - och utmanande - traditioner och trender i den globala näringsliv och förvaltning.

Sedan starten, är ett slående inslag i Doshisha Global MBA-program mångfalden av människor som gör vårt program speciellt. Studenterna vi arbetar med kommer från en mängd olika bakgrunder; 2016 vi accepterade studenter från 20 olika länder. Vi välkomnar ansökningar från blivande och inspirerande individer oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller nationalitet.

Behörighet

• kandidatexamen eller motsvarande från en erkänd högskola eller universitet

• GMAT® eller GRE® Poäng

• Arbetslivserfarenhet (minst 2 års heltidsarbete erfarenhet är att föredra.)

• Engelska språkkunskaper. Om engelska inte är ditt modersmål behöver du ett språktest. Vi accepterar TOEIC® Test (TOEIC® Lyssna & läsning Test), 760 eller över, TOEFL, 83 eller högre (internet) 560 eller högre (papper), 220 eller högre (dator), IELTS ™ på 6,0 eller högre och Cambridge Examination , FCE eller högre.

För mer information om vårt program kan du kolla in vår hemsida på http://gmba.doshisha.ac.jp

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Full-time
Pris
1,631,000 JPY
för 2 år / Generösa stipendier tillgängliga
Deadline
Request Info
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Request Info
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.

Sept. 2019

Location
Application deadline
Request Info
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.
Slutdatum