Global Executive MBA

Allmänt

4 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Du vill ändra

Du vill förvandlas professionellt och personligt. Utöka din kunskap om globalt ledarskap och fördjupa din förståelse för dig själv. Utöka ditt perspektiv. Och utmana allt du vet.

Global Executive MBA (GEMBA) ger dig verktygen, förtroendet och den utökade världssynen för att stiga upp och bli en verkligt global ledare.

Du vill ändra. Är du redo att få det att hända?

GEMBA-upplevelsen

Utmanande, strikt, praktiskt och genuint globalt kommer Global Executive MBA-upplevelsen att höja din förmåga att leda och förändra din vision om ledning.

Global till kärnan

Detta mycket uppslukande program samlar utmärkta fakultetsmedlemmar, tankeledare och företagsledare från 30 länder vars frontlinjeupplevelser omger världen.

En högkaliber kohort

Lär dig tillsammans med en exceptionell kadre av ledande ledare med en rik mångfald av affärs- och kulturell bakgrund. Deras bredd och kunskapsdjup genererar en dynamisk klassrumsdimension.

Rigorös och relevant

Guidad av IESE-fakultetsexperter inkluderar programmet fallanalyser och handlingsorienterade inlärningsmetoder till noll i de mest kritiska frågorna och trenderna som formar den globala ekonomin.

ranking

Rekommendation

"Även om jag hade en framgångsrik karriär kände jag att jag behövde förnya mig för nästa steg i min karriär. Professorerna i världsklass och akademisk strikthet i GEMBA-programmet utsatte mig för nya affärsidéer och miljöer, introducerade mig för en fantastisk grupp av klasskamrater och utmanade mig att bli en bättre person. "

Richard Orazietti, GEMBA 18
Senior Vice President, Treasurer, Goldcorp, Canada

Programstruktur

Global Executive MBA äger rum i fyra affärsområden: Barcelona, New York, Shanghai och Silicon Valley. Programmet kommer att transportera dig till viktiga marknader och affärssamhällen runt om i världen för att ge dig ett verkligt globalt perspektiv.

Du kan ytterligare anpassa din inlärningsupplevelse genom att välja från en portfölj av valbara moduler som erbjuds på fem kontinenter.

En utmanande läroplan

Global Executive MBA-läroplanen blandas för ökad flexibilitet . Genom en sömlös kombination av ansikte-till-ansikte-moduler och online-arbete påskyndar du din globala ledarskapspotential.

Varje kärnmodul omfattar en serie kärnkurser om det väsentliga i globala affärer, inklusive ledarskap, finansiell redovisning, entreprenörskap och digital transformation. I modul 4 kommer du att arbeta med en affärsplan utanför campus.

 • Modul 1 - Lägga grunden
 • Modul 2 - Expanding Business
 • Modul 3 - Förbättra affärer
 • Modul 4 - Hantera värdeskapande
 • Modul 5 - Ledande över gränser
 • Modul 6 - Driving Innovation
 • Modul 7 - Att föra samman allt

Varje modul består av tre olika faser:

 1. Pre-bostäder
  Förbered dig på vad som är framöver. Förny din kunskap och förståelse för grundläggande affärsidéer.
 2. Bostads
  Utforska koncept i det dynamiska sammanhanget av lagarbete, fallbaserad debatt, föreläsningar och workshops på campus. Ta det vidare med företagsbesök, evenemang och gästföreläsningar.
 3. Post-bostäder
  Tillämpa nya koncept, dela feedback och analys och samarbeta om projekt.

Tillträde

Global Executive MBA-antagningsprocessen är utformad för att avgöra om programmet passar dig och dina professionella mål. Vi uppmanar dig att kontakta oss innan du ansöker om att träffa en antagningsmentor, som kommer att granska din CV och ge djupgående information om inlärningsupplevelsen.

Livslångt lärande

Du kommer att utgöra en del av ett dynamiskt alumni-community som består av mer än 45 000 yrkesverksamma som bor och arbetar i över 100 länder. Vart du än är, oavsett din arbetslinje, kommer du alltid att vara inom räckhåll för en IESE-examen.

 • 45 000 studenter
 • 108 nationaliteter
 • 68 årliga e-konferenser
 • 230 kontinuerliga lärande varje år
 • 33 regionala kapitel

Stöd under hela din karriär

Att tjäna din Global Executive MBA-examen är bara början. Efter examen kan du dra nytta av många initiativ för att fortsätta på din inlärningsväg, till exempel:

 • Ackrediterade bussar
 • Individuella utvärderingsintervjuer
 • SUCCEED-plattformen, som låter dig utforma din egen professionella och personliga utvecklingsplan
 • Karriärmöjligheter

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society.

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society. Läs mindre
Barcelona , madrid , Munich , New York , Sao Paulo , Shanghai , San Francisco + 6 Mer Mindre