Läs den officiella beskrivningen

De kontinuerliga förändringsprocesserna, globaliseringen, tillväxtmarknaderna och ökad konkurrens är flera av de egenskaper som karakteriserar ekonomins nuvarande beteende. Å andra sidan representerar den nuvarande ekonomiska krisen för många företag en möjlighet att återuppfinna sig själva. Framtidens företag kommer att fungera på en globaliserad marknad av kunder, konkurrenter och leverantörer, där möjligheterna kan ligga på andra sidan planeten.

I detta sammanhang behöver chefer och verkställande direktörer hela tiden uppdatera sina kunskaper och färdigheter för att kombinera sin solida kunskap med en global vision av verksamheten, eftersom de bara på detta sätt kommer att kunna klara de utmaningar som marknaderna ställer idag och designen en global affärsstrategi som anpassar sig till förändrade miljöförhållanden.106824_Sintitulo-1.jpg

Skäl för att slutföra EAE Business School Global Executive MBA

 1. Bostadsprogram i Madrid, Shanghai och New York
  En del av innehållet, liksom försvaret av det slutliga MBA-arbetet, lärs i tre bostadsuppehåll i början, mitten och slutet av programmet, i Madrid (EAE), Shanghai (Shanghai University) och New York (Kean University), respektive.


 2. Business Networking
  Möten med yrkesverksamma från stora företag och andra studenter, vilket gör att du kan utöka ditt kontaktnät. År 2017 anordnade vi möten med chefer från företag som Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA eller Grupo Hero, bland många andra.


 3. EAE Emprende
  Genom vår inkubator tränar vi, finansierar och följer med dina entreprenörsprojekt. EAE Lab kommer att ge dig nödvändiga resurser och miljö så att du kan identifiera de konkurrensfördelar och utveckla din affärsidé.


 4. Anställningsansvarig
  Vi främjar kontinuerlig träning av ledarprofiler och ökar deras professionella projektion.


 5. Skräddarsydd orientering
  Under Global Executive MBA kommer du att kunna utföra individuella coaching sessioner, som kommer att vägleda dig personligen och professionellt genom utvecklingen av de amerikanska bostadsområdena. UU. och Kina.


 6. ranking
  EAE MBA, bland de 65 bästa i Europa och 200 i världen (Ranking QS Global MBA 2018).
  EAE bland de 35 bästa handelshögskolorna i världen (Ranking América Economía 2017).
  106826_3.jpg

Inträdes- och kvalifikationskrav

Behörighetskrav krav~~POS=HEADCOMP

 • Minst 3 års yrkeserfarenhet för att få tillgång till MBA.
 • Ha en kandidatexamen eller universitetsexamen.


Dubbelgrad

De som fullföljer programmet framgångsrikt kommer att få titeln Global Executive MBA från EAE Business School. Dessutom kommer deltagare som uppfyller de etablerade akademiska kraven att få titeln på Global Executive MBA från Rey Juan Carlos University.

För att erhålla de kvalifikationer som universiteten beviljar är det nödvändigt att uppfylla de krav som båda institutionerna begär.


Antagningsprocessen

Det grundläggande målet med vår antagningsprocess är att säkerställa kandidaternas lämplighet genom deras professionella banor och akademiska läroplan . Alla deltagare ska få ut det mesta av denna lärande, genom ett sammanhang där det är möjligt att utveckla ett långsiktigt förhållande med klasskamrater, lärare och alumner.

För att starta antagningsprocessen är det nödvändigt att fylla i motsvarande blankett , så att kandidatens profil kan utvärderas av vår akademiska kommitté. Om beslutet om tillträde utfärdad av akademiska kommittén till Global Executive MBA är positiv kan kandidaten formalisera sin registrering till den här mästaren.

106613_proceso-admision-eae.jpg

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

Karriärkundstjänsten vid EAE Business School ansvarar för att skapa nya arbetstillfällen som vägleder och åtföljer studenten med en analys av sin profil, för att uppnå sina professionella mål och anpassa sina förväntningar och intressen till arbetsmarknaden.

Karriäravdelningen organiserar också evenemang för att främja anställbarhet, t.ex. Bank of Opportunities med mer än 6 000 arbetserbjudanden publicerade per år; eller det internationella talangprogrammet, riktat till studenter som söker internationell utveckling och synlighet i multinationella företag, med workshops och intervjuer med headhunters från olika delar av världen. EAE deltar också i anställbarhetsprogrammen för varumärken med bra projektion som L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, bland annat, vilka studenter har tillgång till.


Några uppgifter i vår sysselsättningsrapport 2017:

 • 93% av eleverna hittar arbete före sex månader efter programmets slut
 • 34% ökade sin lön upp till 30% ett år efter avslutad mastern
 • 67% av studenterna har uppnått en arbetsmöjlighet genom några av de tillgängliga resorna via EAE Business School
 • 74% accepterar ett nytt yrkeserbjudande efter examen
Program undervisas på:
Spansk
Senast uppdaterad December 21, 2018
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Duration
12 månader
Heltid
Pris
28,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum