Läs den officiella beskrivningen

Topp 20 Globalt för 7 år i rad, # 13 i 2016 - Financial Times EMBA ranking

Kina Europe International Business School (CEIBS) är den ledande internationell handelshögskola i Kina. Skolan är en självständig icke-pro t konsortium som bildades 1994 enligt ett avtal mellan den kinesiska regeringen och Europeiska kommissionen. Med huvudkontor i sin största campus i Shanghai finansiella nav, Pudong, har CEIBS också ett campus i Kinas politiska huvudstad, Beijing. Den Lorange Institute of Business, är Zürich CEIBS "bas i hjärtat av Europa. Klasserna erbjuds också på CEIBS "platser i Shenzhen i södra Kina, liksom i

Accra, Ghana livliga huvudstad

. CEIBS är första Asienbaserad handelshögskola att uppnå top-tier globala rankingen för sin MBA, Global EMBA och utbildningsprogram, och är den första handelshögskolan i Kina för att tjäna internationellt erkända EQUIS ackreditering.

CEIBS Global EMBA är en 18-månaders lärande resa som balanserar Kina Djup och Global Bredd och erbjuder obegränsade möjligheter att utöka ditt globala nätverk och samtidigt ha tillgång till Kinas största handelshögskolan alumner gemenskap. Att lära med och av högpresterande klasskamrater och ett team av världsklass fakultet ger dig världsklass kunskap du behöver för att ta din karriär och din organisation till nästa nivå.

Språket engelska
Varaktighet: 18 månader, start September
Schema: Deltid, 8 dagar varannan månad
Dagar av av Office: 60
Plats: Zurich, Shanghai & Accra

2012-2016 Global EMBA Deltagarnas profil

Medelålder 39 Genomsnittlig års arbetslivserfarenhet 14 Genomsnittlig års erfarenhet 10 länder / regioner Representerade 23 internationella deltagare 34% kvinnliga deltagare 31%

Din inlärning resa ...

III INTEGRERING affärsfunktioner • Företags Project • Integrativ Simulering • Global Tillval (välj minst en) USA, Brasilien, Indien, Japan / Korea, Afrika

Jag MASTE verksamheten fundamenta

• Att förstå ekonomi och marknader • Global Trends • Att bli kund-centrerad • Hantera Value Chain • Bedöma ekonomiska hälsa • organisationsbeteende

II att bygga strategiska KAPACITET

• Strategisk Execution • Managing Across Borders • Leda förändring • Den innovativa Organisation • Tillval / Inriktning

Urval

  • Grundutbildning universitetsexamen eller högre.
  • 10 years'work erfarenhet med 7 år i ledande ställning. (Du är välkommen att kontakta oss för en bedömning av din erfarenhet)
  • Stark kunskaper i både tal och skrift engelska.

Studie

Undervisningen för 2017 intaget är CHF 90000.

Hur man ansöker

GEMBA arbetar med rullande antagning, vilket innebär att kandidater kan lämna in sin ansökan när som helst

ledarskap

Förvandla din förmåga att leda dina kollegor och ditt företag mer effektivt.

Inverkan

Förbättra din ledande effektivitet och avkastning på investeringen genom att tillämpa nya färdigheter, kunskap och ramar inom företaget.

Fakulteten

Arbetet med världsklass fakultet och branschexperter under en 20-månaders resa som balanserar Kina Djup och Global Bredd.

Nätverk

Utöka din globala räckvidd och nätverk, samtidigt som åtkomst till business school alumner gemenskap.

Global

Utveckla en större förståelse för de globala affärsmöjligheter genom att delta i ett minimum av tre globala upptäckt moduler.

Kamrater Lär av högpresterande klasskamrater och utveckla samarbetsförmåga som behövs för att möta de komplexa utmaningar som dagens globala affärsmiljö.

"Omöjligt att beskriva med ord en otrolig resa. CEIBS GEMBA gav mig möjligheten att inte bara att växa som en professionell men ännu viktigare att växa som människa genom att uppleva äkta 360 graders lärande. Programmet är ett måste om du vill njuta av en riktig tvärkulturella erfarenheter och kunna göra affärer framgångsrikt med Kina. "" Min Global EMBA erfarenhet vid CEIBS var en transformerande en från en personlig och professionellt ledarskap perspektiv. CEIBS syftar inte bara att leverera en företagsutbildning i världsklass, men att forma och skapa globala företagsledare i morgon. "

Louise Vogler, Kanada Global EMBA 2010 Regional Credit CER, Partihandel Bank Standard Chartered Bank David Sancho, Spanien Global EMBA 2012 VD (Östasien och Indien), Mango

"Min Global EMBA erfarenhet vid CEIBS var en transformerande en från en personlig och professionellt ledarskap perspektiv. CEIBS syftar inte bara att leverera en företagsutbildning i världsklass, men att forma och skapa globala företagsledare i morgon. "

Louise Vogler, Kanada Global EMBA 2010 Regional Credit CER, Partihandel Bank Standard Chartered Bank

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från CEIBS Africa »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
18 månader
Deltid
Pris
90,000 CHF
CHF 90000
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum