Read the Official Description

Vårt Executive MBA-program är det enda AMBA-ackrediterade MBA-programmet i Sverige. Det är ett deltidsledningsprogram som genomförs på engelska över 21 månader, att:

- Inspirerar dig för att få tillgång till det senaste tänkandet inom ledningen

- Utmaningar att tillämpa dessa nya insikter på ditt dagliga arbete

- Ge dig en start för att lyckas i en globaliserad värld

- Ger kunskaper och färdigheter för att utveckla ny verksamhet

- Skapar värdefulla personliga och professionella nätverk

- Fokuserar på nordisk och asiatisk ledning

Om du strävar efter att utveckla din karriärutveckling och om du är beredd att göra en investering, är vårt Executive MBA-program ditt perfekta val!

Fem skäl till att sponsra topp talanger:

  1. Behåll de högpresterande
  2. En genväg till internationell erfarenhet
  3. Omedelbar applikation på arbetsplatsen
  4. Navigera i allt större komplexitet
  5. Arbetsgivarens varumärke

Om du anser att du är ansluten till Göteborgs Executive MBA-program är du förmodligen redan engagerad i en diskussion med din hemorganisation om sponsring. För att stödja dig i dessa diskussioner har vi utvecklat en sponsorhandledning som du kan ladda ner från vår hemsida.

datum

Executive MBA-programmet är ett deltidsprogram som genomförs på engelska över 21 månader. Det finns ett intag per år, börjar den första torsdagen i oktober. Observera att vi använder rullande upptagnings- och processansökningar på förstklassig basis. De schemalagda träningsdagarna på torsdagar, torsdagar och lördagar äger rum på tre veckors mellanrum med jul och sommaravbrott. Sammantaget kommer du att ha ungefär elva tre dagars klassrumssessioner per år.

Två separata veckovisa bostäder i Asien

Göteborgs Executive MBA-program innehåller två separata åtta dagar bostäder vid våra partner universitet, Zhejiang University i Hangzhou och Shanghai Jaio Tong University, Kina och Indian Institute of Management i Bangalore, Indien. Boendet i Kina äger rum i april under termen 2. Boendet i Bangalore, Indien äger rum i januari under term 4. Deltagarna i vårt program kommer att resa till Asien med intensiva heltidsscheman. Under ett hemvist tillbringar klassen vanligtvis morgon på campus med akademiska verkstäder som leds av den lokala fakulteten. Eftermiddagen ägnas åt välberedda fältturer till multinationella och lokala företag och organisationer. Kvällar används för debriefing och reflektion.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
21 månader
Deltid
Pris
435,000 SEK
Deadline
Kontakt Skolan
rolling admission
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Juni 12, 2020
Application deadline
Kontakt Skolan
rolling admission

Okt. 2019

Location
Application deadline
Kontakt Skolan
rolling admission
Slutdatum
Juni 12, 2020

Robert Wu interview about Executive MBA in Gothenburg