Fullt anställd mba (femba)

Allmänt

Programbeskrivning

Fullt anställd MBA


"Fully Employed" MBA (FEMBA) är ett regelbundet tjugotvå månaders accelererat program som möts på lördagar. En intim kohort på 25 till 30 följer ett låsningssteg som slutar på mindre än 2 år. Klasser levereras över 10 veckors kvartaler. Studenter med minst 3 års arbetslivserfarenhet föredrar ofta det omfattande tillvägagångssättet som erbjuds i FEMBA-programmet.

Särskilda programtjänster inkluderar alla böcker, material, gästtalarserier och programregistrering. Minst tre års arbetslivserfarenhet krävs. Eftersom alla eller de flesta studenter har gott om arbetslivserfarenhet är programmet utformat för att ge en omfattande MBA. Den genomsnittliga FEMBA studentåldern är cirka 33. FEMBA-programmet tillåter bara studenter under hösten kvartalet. Vår nya FEMBA 9-kohort börjar i början av oktober 2007.

Program Krav


Minimikraven för vårt program är:

  • GPA-kravet för kandidatexamen är 2,75.
  • Din GPA bestäms av de senaste 60 terminsenheterna eller sista 90 kvartalsenheterna i din grundutbildning.
  • Universitetsbehovet för TOEFL-poängen är 550 pappersbaserat, 213 CBT eller 79 IBT.
  • TOEFL krävs för alla sökande med en icke-amerikansk examen.
  • Den institutionella TOEFL accepteras inte.
  • Den genomsnittliga GMAT-poängen för våra studenter är 550.
  • Måste representera en bra balans mellan de kvantitativa och verbala delarna.
  • Det analytiska skrivresultatet bör vara på eller över en 4,0. Poängen utvärderas i jämförelse med styrkan i hela applikationen.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Den College of Business Administration är en undervisning-lärande gemenskap av forskare som akademiskt och professionellt förbereder en heterogen studentkår att utmärka sig i en dynamisk global miljö. ... Läs mer

Den College of Business Administration är en undervisning-lärande gemenskap av forskare som akademiskt och professionellt förbereder en heterogen studentkår att utmärka sig i en dynamisk global miljö. Vi strävar efter att bli College of Choice för ekonomistudenter i södra Kalifornien genom att erbjuda utbildning av hög kvalitet och forskningsmiljö med ett globalt perspektiv och bidra till regional ekonomisk utveckling. Grundläggande Fakta och siffror College of Business Administration (CBA) är en av de sju kollegier av California State University, Long Beach (CSULB). Som den största enskilda campus i California State University, är CSULB en omfattande, fyra år institution som etablerades som Los Angeles-Orange County State College 1949 för att betjäna de områden i Orange County och sydöstra Los Angeles County. Företagsekonomi vid California State University, började Long Beach år 1949 med 24 företag elever och fyra medlemmar fakulteten, svarar för en sjundedel av campus befolkningen. Företagsekonomi var en del av Samhällsvetenskapliga Division från starten fram till 1957, när division döptes Avdelningen för Ekonomi och samhällsvetenskap. År 1958 blev de två akademiska områden split och företagsekonomi en division i sin egen rätt, med dr S. Austen Reep som grundare Dean. I mitten av 1960-talet hade verksamheten skola nära 3.800 ekonomistudenter, 29 heltidsanställda lärare, och 13 lärare på deltid. Idag College of Business Administration är hem för nästan 5.000 företag majors, varav cirka 400 forskarstuderande och 140 heltidsanställda i motsvarande lärare och personal. Läs mindre