Läs den officiella beskrivningen

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited

Studera på en av de äldsta och mest selektiva universitet i Kina, som ligger i Shanghai i hjärtat av Kinas ekonomiska motor. Grundades 1905, var Fudan University den första institutionen för högre utbildning i Kina för att inrätta en avdelning av företagsutbildning. Sektionen för Management (FDSM) har vuxit till en av de förstklassiga utbildningsinstitutioner i Kina. MBA-program inleddes 1996 genom ett samarbete mellan Fudan University School of Management och MIT Sloan School of Management. Det syftar till att odla proffs med ett internationellt perspektiv och entreprenörsanda, välanpassade till de krav som den ekonomiska globaliseringen i Kina och resten av världen. Fudan MBA-programmet Rankad bland Top 50 i den globala MBA-program av Financial Times, med ständiga förbättringar i Rankning av 4 år i rad. Lön Procentuell ökning - No.1 i Asien, No.2 i världen.

Varför Fudan-MIT International MBA-program

1) Samarbetet mellan två ledande handelshögskolor: Det nära samarbetet med MIT Sloan School of Management förkroppsligas i fakultetens utbildning, gästprofessorer, utveckling av kursplaner, studentprojekt och kompletterande alumner nätverk. 2) Internationaliserade fakulteter: De lärare (30-40% är internationell fakultet) i IMBA programmet har både rika akademisk bakgrund och omfattande undervisnings erfarenheter i näringslivet utbildning. Eleverna kan också uppleva föreläsningar av professorer från MIT Sloan, branschexperter och företagsledare, som tar banbrytande idéer och verkliga upplevelser i klassrummet.

3) Integrerade Action Learning projekt (iLab): Rik projektbaserade program lärande (t.ex. affärsplaner tävlingar, Fudan-MIT Kina- Lab projektet, Fudan-Wharton GCP projektet fall utveckling och simuleringar) ge studenterna möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i en internationell miljö.

4) Internationellt utbytesprogram: Som en av de enda fyra medlemsskolor PIM organisationen i Kina, erbjuder FDSM cirka 100 utbytes platser från över 40 kända internationella handelshögskolor till MBA-studenter. Att studera utomlands kan förbättra tvärkulturella kommunikationsförmåga och bygga upp internationell exponering.

5) Professionell karriärutveckling tjänsten: Fudan MBA Career Development Office, som den första i sitt slag i Kina, ger studenterna resurser och professionell service i karriärutveckling och sysselsättning. Karriär tjänster såsom karriärplanering, workshops och personliga rådgivning hjälpa eleverna att bättre planera sina karriärvägar och förbättra konkurrenskraften för framtida karriärutveckling.

6) Global alumninätverk: Heltidsstudier bygger starka vänskapsband bland studenterna, som kommer att sträcka sig genom det tvååriga program och därefter. Detta alumnnätverk är en livslång resurs för Fudan-MIT IMBA Program deltagarna. Dessutom är IMBA alumner inbjuds att bli en del av MIT Sloan alumninätverk som affiliate alumner.

7) Bästa platsen i Shanghai, Kina: Fudan School of Management ligger i Shanghai, en av världens snabbast växande affärscentrum, och den mest inflytelserika ekonomiska, finansiella, kulturella och tekniska center i Kina. Samtidigt lever och studerar i Shanghai, kommer eleverna att ha rikliga möjligheter att lära sig om globaliseringen och kapitalbildning på tillväxtmarknader tillsammans med en förståelse för både västerländska och kinesiska förvaltningsmetoder.

Avgifter och kostnader

Den allomfattande avgift på den tvååriga IMBA Program är USD 34.100, vilket inkluderar undervisning, läroböcker, action learning projekt, seminarier, händelser, avhandling. Ytterligare kostnader kommer att bli bostäder, underhållning, transporter och andra personliga utgifter såsom tvätt, matsal eller reser avgifter.

stipendiemöjligheter

IMBA Programmet erbjuder första året och andra året student stipendium baserat på elevens GMAT poäng, studieresultat, ledarskap potential och bidrag till programmet.

Behörighet

  • Håll en kandidatexamen eller högre - Min. 2 års arbetslivserfarenhet - En acceptabel GMAT eller GRE poäng - eller andra likvärdiga tester - Anmälningsavgift: USD ($) 130

Second Degree Alternativ:

  • MIT Sloan MSMS Program - Yale SOM MAM Program - York Schulich MBA-program

Inriktning av Funktion:

Finans / General Management / Konsult / Marknadsföring / Entreprenörskap

Inriktning efter Bransch:

Finansiella Tjänster / Rådgivning / IT / Venture Capital & Private Equity

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
24 månader
Heltid
Pris
36,800 USD
hela programmet
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum