Läs den officiella beskrivningen

Syften

  • Förbereda människor kan utföra framgångsrikt i näringslivet med ett etiskt och socialt perspektiv.
  • Att förstå dynamiken i företaget, förstå och behärska alla aspekter av företagsledning, som möjliggör en integrerad och heltäckande bild av denna verklighet, som är nödvändig för att komma fram till de högsta nivåerna av kvalitet moderna organisationer.
  • Utveckla ledningskompetens som behövs för att genomföra framgångsrika konkurrensstrategier genom att integrera personliga ledarskapsmodeller, viktigt att utföra framför enheter bestående av högpresterande organisationer.
  • Skapa en global vision med en stark förankring i regionala företag i Latinamerika.

mottagare

Proffs med minst 3 års erfarenhet av ledande befattningar, som vill utmana sig själva och förvärva de kunskaper och färdigheter för att förvandla din karriär.

Läroplan

  • obligatoriska program
  • valbara PROGRAM
  • SLUT PÅ MASTER AKTIVITETER

Certifiering

Efter avslutad läroplanen deltagaren kommer att få titeln "MBA i International Management", titel beviljas i spanska territorium Kataloniens tekniska högskola.

(*) Egen titel erkänns i spanskt territorium, skall utfärdas i Spanien, med närvarokrav akademisk vecka i Barcelona. online-läge med valfria stöd klassrummet åtgärder.

Metodik

Det har utvecklat ett interaktivt lärande pedagogisk modell som kallas MODELL TRANSFER Perikles, som möjliggör överföring av förvärvade kunskaper på jobbet, med ett praktiskt tillvägagångssätt och sker i en interaktiv virtuell gemenskap med ett klassrum tillägg.

För att stärka retention och tillämpbarhet en digital och styrelse, baserat på matematiska modeller som gör det möjligt att uppleva och spela situationer inom näringslivet, där besluten fattas och deras inverkan kontrolleras på en intensiv användning av simulatorer är klar lekfull miljö.

Samtidigt är MBA utformad från begreppet självförvaltning, medan varje deltagare väljer särskild profil av sin egen karriär, välja optionsprogram samt hanterar förvaltningen av deras akademiska tid, genom att få akademiska poäng inom fyra år övervägs en maximal tid avslutad.

Den huvudsakliga drivkraften för master undervisning-inlärningsprocessen ges ett sammanhang där studenten ständigt utmanas, motiveras och åtföljas av en ständig växelverkan med specialister som ansvarar för varje ämne i den virtuella gemenskapen.

Program undervisas på:
Engelska
Spansk

Se 1 fler kurser från ADEN campus Republica Domincana »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 2020