Strukturen för Master of Business Administration speglar resultaten av en forsknings undersökning utförd av School of Business Administration med inriktning på de nuvarande och framtida behov av ett tvärsnitt av organisationer över hela UAE.

Därför är programmet av stor strategisk betydelse och erbjuder praktiska och analytiska lösningar på de problem och utmaningar som näringslivet och andra organisationer i Gulfregionen. Våra viktigaste Styrkor Vår MBA-program som erbjuds av School of Business Administration, fokuserar på att möta nuvarande och framtida behov av affärs- och regeringschefer i Gulfregionen. Den dynamiska och konkurrenskraftigt företagsklimat av 21-talet kräver nya ledning och ledarskap - vår MBA förbereder dig i dag, för morgondagens utmaningar.

ackreditering - Vårt program är ackrediterat av FAE ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning (MOHESR). Vi samarbetar med MOHESR att hålla högsta akademiska normer.

Högt kvalificerade lärare - Alla MBA lärare är internationellt kvalificerad och har arbetat i Kanada, USA och Europa.

Dubbel Koncentration - Eleverna kan fylla en extra grupp av fyra kurser koncentration för att uppgradera med en dubbel koncentration.

Flexibel kursutbud - Vår MBA är utformad för att tillgodose studenter som arbetar heltid, därför erbjuder vi möjlighet att ta klasser antingen på kvällen strömmen (söndag-onsdag 6: 00-9: 12:00) eller i helgen strömmen (fredag ​​& lördag 09:00 -3:00 på eftermiddagen).

Varaktighet Program - Vår MBA-programmet består av 12 kurser, kan en student ta upp till 4 kurser i höst och våren och en på sommaren.

Bekväm Downtown plats - Universitetet ligger nära Dubai International Financial Centre (DIFC) nära Burj Khalifa.

Fem stora koncentrationer - Alla eleverna fylla en kärna av åtta kurser, och välj sedan ytterligare fyra specialiserade kurser för att slutföra MBA koncentration av sitt val i General Management, Human Resource Management, Islamic Bank, finans eller marknadsföring.

Hur man ansöker

Fylla i en ansökningsblankett:

  • Online: Ansök online till någon av våra program på:
    http://www.cud.ac.ae/ApplyOnline
  • Personligen: Besök vår campus för en personlig visning och en av våra officerare skulle gärna hjälpa dig att slutföra ett program.

MBA Double Koncentration

Studerande en MBA-examen kan tjäna en dubbel koncentration i två majors genom att fylla 16 MBA-kurser och examensfordringarna för både stora företagen.

För att bli antagen i en dubbel koncentration studenten registrera sig i de två stora företagen i början av den första termen. Inskrivna studenter som vill få en dubbel koncentration, har en period på högst 6 månader för att registrera sig i den andra koncentrationen. De kan bara registrera om deras namn inte godkändes i graderingslista av styrelse.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Canadian University Dubai »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
3 terminer
Heltid
Pris
122,480 AED
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum