Exponentiell MBA och magisterexamen i företagsledning och administration

Allmänt

3 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

IESIDE Exponential MBA är den enda officiella exponentiella MBA i Spanien som har garanterat och betalat praktikplatser. Bland de yrkesutbildade av institutionen finns ledande kadrer för ledande företag som INDITEX-gruppen.

" Jag valde IESIDE för att studera Double International Degree in Business Administration bland många andra alternativ och med tiden har jag verifierat att det var ett bra beslut; rätt beslut. Utan tvekan fanns det många kunskaper och tekniker som jag fick och som var grunden för att förbättra min professionella karriär i början, men det viktigaste är att jag tränade och utvecklade mina mjuka färdigheter som har varit grundläggande i utvecklingen av min internationella karriär under alla dessa år och som följer med mig dagligen: hur man förhandlar, talar offentligt , hantera konflikter, motivera team, men allt utifrån att man måste vara en bra person framför allt för att vara en bra ledare. "

Yago Vera Cuartero - Direktör för inköp och kontrakt på INDITEX.

Varför Exponential MBA?

MBA är den bästa specialiseringsvägen för att komma in i näringslivet, men varför är vår exponentiella MBA ditt bästa alternativ?

Vad är exponentiella organisationer?

Exponentiella organisationer är företag som kan växa och orsaka en mycket större inverkan - exponentiellt större - än deras konkurrens och de uppnår detta genom att använda störande lösningar på sina affärsmodeller och genomföra den mest avantgarde tekniska utvecklingen.

De 5 skälen att studera vår exponentiella MBA

1. Exponential MBA erbjuder dig fyra grader

IESIDE Exponential MBA är den enda Exponential MBA med en officiell universitetsutbildning. Med det får du magisterexamen i företagsadministration och management 1 förutom Superior Certificate in Exponential and Digital Business.

Vi kommer också att stärka din internationella profil med en vistelse på Nova School of Business & Economics (NOVA SBE) i Lissabon, där du får certifikatet From Creativity to Innovation och med Business English Certificate utdelat av University of Cambridge.

1Titel utfärdad av University of Vigo, där IESIDE är ett tillskrivet centrum.

2. Du lär dig nycklarna till exponentiell hantering och digitala miljöer

De företag som tillämpar en exponentiell affärsmodell är de som leder världsmarknaden.

I Exponential MBA, genom våra Exponential Workshops, lär du dig inte bara grunderna för exponentiell ledning och innovation utan du kommer också att tillämpa dem på verkliga situationer.

Du kommer att utveckla ditt digitala tänkande, både för att möjliggöra övergången från traditionella till digitala affärsmodeller, och för att skapa dem på teknisk basis.

Du kommer också att förvärva färdigheterna för att hantera teknik och tillämpa nyckelutvecklingen i denna nya era.

3. Du kommer att leva den internationella upplevelsen IESIDE-NOVA SBE

Den internationella vistelsen i Lissabon har utformats för att berika din internationella vision, utforska innovation och kreativitetsteknik och upptäcka nya sätt att göra. Allt detta i kombination med sessioner som syftar till din personliga utveckling.

4. Det kommer att driva dig till arbetsmarknaden

I Exponential MBA kommer du att skaffa dig alla resurser för att möta urvalsprocesserna genom professionell utbildning.

Dessutom kommer du att delta i ett betalt praktikprogram som en del av din förberedelse med en längd på minst 6 månader.

5. Du kommer att gå med i IESIDE-gruppen

Efter mer än 30 års erfarenhet, 58 utgåvor och mer än 1300 ungdomar utbildade inom MBA, har vi erfarenheten och solvensen av att vara veteraner, men också förmågan att omvandla och uppfinna oss själva för att följa företag.

På IESIDE bygger lärande framtiden tillsammans. Och framtiden börjar alltid idag.

För vem?

Exponential MBA är speciellt utformad för nyutexaminerade som vill bli solida, kompetenta yrkesverksamma som är beredda att vara verkliga förändringsagenter i näringslivet.

Nyfiken människor, ivriga att lära sig och ta på sig utmaningar, med förmågan att anpassa sig till förändringar, som vet hur man arbetar som ett team, engagerade och villiga att leva en process av transformation.

Ungdomar drivna av värderingar och passion som inte tänker linjärt utan drömmer exponentiellt.

Den exponentiella MBA är för dig om:

 • du har precis tagit examen från universitetet
 • du är rörd av passion och önskan att förvandla världen
 • du gillar utmaningar och har en entreprenöriell attityd
 • du tror på lagarbete, dela din kunskap, idéer och talang medan du lär dig av andra
 • du letar efter nya svar och lösningar och är villig att generera dem direkt
 • du tar riskerna med att flytta från idéer till handling, ansvarsfullt
 • du gör teknik till din allierade, både för att förstå och utnyttja dess potential och för att tillämpa den i utvecklingen av lösningar
 • du tänker inte linjärt, men drömmer exponentiellt

Åtkomstkraven är:

 • Ha en officiell spansk universitetsexamen eller motsvarande om du skickar in din ansökan från utlandet.
 • Engelska nivå A2.

Metodiken

I Exponential MBA kommer du att lära dig av erfarenhet, gå utöver teoretiska begrepp och vi lär dig att arbeta, hur?

 • Du lär dig genom att göra
  genom analys och lösning av verkliga fall tillsammans med en fakultet som består av aktiva yrkesverksamma.
 • Du kommer att förbättra dina mjuka färdigheter,
  utveckla och tillämpa grundläggande färdigheter i exponentiella miljöer.
 • Du kommer att känna till, förstå och fungera i det digitala ekosystemet.
 • Du tar språnget in i den exponentiella världen genom att använda verktygen för denna nya metod i riktiga organisationer.
 • Du kommer att tänka globalt medan du kommer att uppleva en fördjupning i vår affärsväxt genom ett program med besök och möten med chefer.
 • Du skapar ditt eget affärsprojekt
  du kommer att hjälpa en organisation att genomföra sin strategiska plan, genomföra kunskap i praktiken.

Och allt detta i en miljö för lärande utrustad med de senaste pedagogiska tekniska resurserna, som garanterar maximal användning av träningspasserna både personligen och genom det interaktiva virtuella campus.

Programmet

Officiell magisterexamen i företagsekonomi och management

 • Affärsmiljö
 • Hanteringsverktyg
 • företagsledning
 • Affärsledning och ledarskap
 • Examensarbete
 • placeringar

Överlägset certifikat i exponentiell och digital verksamhet

 • Exponentiella workshops
  • Exponentiella sessioner
  • Exponential Transformation Lab
 • Digitala laboratorier

Från kreativitet till innovation. Bo på NOVA School of Business & Economics (Lissabon)

 • innovation
 • kreativitet
 • Socialt företagande

NOVA på rankingen: # 1 bäst rankade skolan i Portugal, # 23 i Europa och # 44 över hela världen.
Källa: Financial Times, Executive Education Ranking, 2020

inträde

1. Starta antagningsprocessen:

Gå in på vår webbplats www.ieside.edu och fyll i online-antagningsformuläret.

2. Skicka in dokumentationen:

 • DNI
 • Senaste ID-foto
 • Högskoleexamen
 • Ackreditering av officiell engelsk kvalifikation, om tillgänglig
 • Uppdaterad curriculum vitae
 • Bevis på betalning av tester: 100 € * (återbetalas inte)

3. Ta antagningsproven:

Vår urvalskonsult kommer att boka en tid för att utföra testerna:

 • Jobbet personlighetstest
 • Personlig intervju

4. Kommunikation av resultatet:

Inom 15 dagar får du ett svar på din antagningsförfrågan och, om du har antagits, informationen om stegen som ska följas för att formalisera bokningen *.

* Inträde till programmet innebär inte i vilket fall som helst att man reserverar en plats.

Stipendier och finansiering

stipendier

IESIDE, som ett strategiskt projekt i Afundación Higher Education Area, ABANCA Social Work, är en ideell universitetsinstitution som är engagerad i excellens.

Vi tror på utvecklingen av talang som grund för att bygga ett bättre samhälle och det är därför som IESIDE-stipendieprogrammet syftar till att underlätta tillgången till Exponential MBA för de ungdomar med talangen, förmågan att anstränga sig och de värden som krävs av ny exponentiell miljö.

Eftersom det är en officiell universitetsutbildning kan dessutom exponentiella MBA-studenter ansöka om stipendier av offentlig natur eller från andra institutioner.

finansiering

ABANCA kan hjälpa dig att studera vid IESIDE med ett lån med utmärkta villkor så att du kan bli den professionella du vill vara.

IESIDE doktorandlån ger dig upp till 24 000 € för att betala för undervisning och för dina levnadskostnader. Detta lån har en ränta på 3,50% NIR det första året och fortsätter under de följande åren med en rörlig ränta på Euribor + 3,50% NIR (3,91% APR).

Den enda provisionen du betalar för detta IESIDE-doktorandlån är en öppning på 1%, men du kommer inte att betala en studiekommission. Formaliseringen av operationen skulle inte ha någon annan extra kostnad, även om den kan ha några andra ekonomiska kostnader, beroende på ditt fall. Till exempel, om du behöver en garanti eller om vi anser det lämpligt att gå till en notarius kontor.

* Finansieringsvillkoren fastställs av ABANCA vid tidpunkten för operationens formalisering. Ta reda på mer information på abanca.com

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

El Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) es un centro universitario de ámbito internacional creado en 1987, cuya misión es la de ofrecer educación superior de calidad ... Läs mer

El Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) es un centro universitario de ámbito internacional creado en 1987, cuya misión es la de ofrecer educación superior de calidad basada en la excelencia, la innovación y las nuevas tecnologías de aprendizaje que capacitan a los estudiantes como líderes del futuro. Läs mindre
A Coruña , Pontevedra , Vigo + 2 Mer Mindre