Executive Master of Business Administration

IPMI International Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Executive Master of Business Administration

IPMI International Business School

Detta är kärnan program IPMI Business School. Programmet, med ständiga förbättringar, har varit igång i tjugo år och producerade ett antal professionella chefer och ledare. Huvuddragen i programmet är:

Harvard Business School fallstudier Metoder

IPMI Business School läroplan har vant snabbt till förändringar av begrepp och metoder i näringslivet. Liksom Harvard Business School, är IPMI Business School i första hand en fallstudie handelshögskola med fallstudier från Harvard, INSEAD, och IPMI Business School själv. Användningen av fallen eller förhållandet mellan fall och begreppsram varierar beroende på kurs ämnen och program.

Master of Business Administration (MBA) program fångar komplexiteten och oklarheter i verkliga beslutsfattandet och genomförandet i klassrummet genom fallstudier snarare än genom enbart föreläsningar. Klass diskussion om real- livet affärssituationer vägleder eleverna att identifiera problem från olika vinklar och ger väl avrundad perspektiv. Likaså gör det eleverna att utveckla en stark analytisk och problemlösning & beslutsfattande färdigheter. Dessutom ger det också eleverna med de tillämpliga kunskaper för att förstå dynamiken i näringslivet.

Engelska Leverans

IPMI Business School klasser levereras på engelska som ger studenterna med gällande kompetens och uppmuntra förtroende för internationell affärsmiljö.

Utmärkt Curriculum

IPMI Business School läroplan har vant snabbt till förändringar av begrepp och metoder i näringslivet. Liksom Harvard Business School, är IPMI Business School i första hand en fallstudie handelshögskola använder fallstudier från Harvard, INSEAD, och IPMI Business School själv.

Lärande i grupper

Lärande i studiegrupperna är också en del av läroplanen. Idéer och erfarenheter kommer att utbytas och delas under klassen. Studenterna kommer att lära sig att strukturera sina argument för att uttrycka sig med tydlighet och flexibilitet gentemot de attityder och andras åsikter - en ovärderlig förberedelse för att klara situationer som kan uppstå i deras framtida karriärer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Indonesien - Jakarta
Startdatum : Kontakta skolan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Kontakta skolan
Indonesien - Jakarta
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan