Läs den officiella beskrivningen

UNO Executive Master of Business Administration Degree-Jamaica

UNO: s Executive MBA-program är fullt ackrediterad av universitetet råd Jamaica (UCJ), Södra Association of skolorna (SAC) och Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International.

Målet vid University of New Orleans Executive Master of Business Administration (EMBA) programmet är att ge erfarna chefer, framgångsrika entreprenörer och yrkesverksamma med högsta kvalitet masternivå företagsutbildning.Kvalitet och effektivitet

UNO EMBA är uppbyggt för att erbjuda högsta kvalitet programmet samtidigt undvika betydande avbrott i dagliga arbetsuppgifter. Vi gör allt för att göra programmet bekvämt för, mottaglig för, och som stöder studenter och samtidigt behålla en fokus på kvalitet. Genom att gå till administrativa uppgifter, vi frigöra mer tid för våra studenter att koncentrera sig på vad som är viktigt - deras utbildning.UNO i Jamaica

Varför University of New Orleans har ett program i Kingston, Jamaica? Kingston och New Orleans har många saker gemensamt. Här är några. Båda är stora hamnstäder i Västindien Basin. Vi har gemensamma kulturer (Mardi Gras och Carnival är bra exempel). Våra ekonomier har tagit liknande vägar under de senaste tjugo åren med naturresurser, turism och transporter som stora ekonomiska motorer. I grund och botten är det en bra strategisk passform för både UNO och Kingston.Är en MBA rätt grad?

Först måste du bestämma om en MBA är rätt grad. Bara lite mer än en miljon människor i hela världen har MBA. Även om behovet av en MBA är uppenbart, skulle tusentals studenter inte spendera tid och pengar för att få examen om det inte lönade sig. Det gör det mesta klart. De med magisterexamen tjäna mer pengar, avancera snabbare och spendera mindre tid att hitta nya jobb. Dessa faktorer samverkar för att avsevärt öka livsinkomst. De primära målen för en MBA är att de studerande att utveckla och integrera:

- Analytisk förmåga för beslutsfattande som innehåller global, etiska och mångkulturella dimensioner
- Färdigheter i att bedöma organisationens prestationer och utveckla strategier för förbättringar
- Ledaregenskaper, och
- Social kompetens som bidrar till lagarbete.

MBA vs EMBA

EMBA är utformad för att ge maximal bekvämlighet och minsta försämringen för de chefer och specialister som inte har tid att ta itu med svåra tidtabeller och utökade pauser. EMBA personal tar hand om administrativa uppgifter så att eleverna får mer tid att förbereda sig för klasser. Klasserna är bekvämt planeras på varannan vecka, i första hand hela dagen fredag ​​och lördag.

Dessutom är studenter formas till små arbetsgrupper, som förblir tillsammans för hela programmet. UNO EMBA Programmet är utformat kring dessa små arbetsgrupper. Den lilla gruppen format är viktigt för studenter eftersom grupperna ger viktig social och akademiskt stöd för sina medlemmar. Grupperna är också viktiga felsäkra anordningar för upptagen chefer vars arbetsbelastning fluktuera kraftigt. Gruppmedlemmar kommer hela tiden "avvägning" deras styrkor och svagheter. På grund av det ömsesidiga beroendet på gruppmedlemmar, uppmuntras eleverna att vara säker på deras åtagande att tjäna en MBA genom denna intensiva sjutton månader långa programmet.


Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
17 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum