Utformad med upptagen professionella som du tänker på


EMBA-programmet är utformat speciellt för chefer och yrkesverksamma intresserade av att förbättra sina karriärvägar. Det utvecklades med omfattande insatser från chefer som representerar små, medelstora företag och Fortune 500-företag samt ledande akademiker och branschexperter. Resultatet är en innovativ, snabb och praktisk, resultatorienterad inlärningsupplevelse som är utformad för att utrusta ledare för att konkurrera på 21-talets marknad.

EMBA Unika egenskaper

  • 15-månaders program och bekvämt schema
  • Unikt fokus på innovation och tillväxt
  • Personlig, hands-on learning
  • Begränsad klassstorlek och stark kundservice
  • Starka Peer & Faculty Relations
  • International Study Trip

Program Inledning


Programmet för Executive Master of Business Administration (EMBA) vid University of Toledo är utformat med erfarna chefer och professionella i åtanke och skräddarsys för att passa sina upptagna scheman. Genom att använda ett strukturerat, låst-steg-tillvägagångssätt kan deltagarna fortsätta med en MBA med sina kamrater på en nivå som passar deras affärsupplevelse. Varje grupp av chefer börjar programmet tillsammans, tar samma kurser i samma ordning och delar samma utbildningsupplevelser. Denna struktur uppmuntrar djupt lärande, teamwork tekniker och varaktiga vänskap. Fallmetoden, problemlösningsdiskussioner, grupppresentationer, individuell studie och tilldelade avläsningar används alla för att undervisa teori och utveckla praktiska färdigheter.


Programmet är klart på bara 15 månader. Klasser för EMBA-programmet hålls på fredagskvällar och hela dagen lördag för två helger, följt av en helgavresa.

Ett internationellt perspektiv på näringslivet betonas under hela programmet. Deltagarna deltar i en internationell resa i sista klassperioden som en del av Global Study Field Trip. Under sju till tio dagars resa träffas deltagarna med företag, finans och regeringsledare för att uppnå en större förståelse för global verksamhet. Tidigare grupper har besökt Tyskland, Skottland, Polen, England och Kina (Hangzhou, Shanghai och Peking).

Livslånga Förhållanden

Varje femton månader börjar en grupp på cirka 20 chefer programmet. De går genom programmet som en grupp och tar alla samma klasser i samma ordning. Under denna tid lär deltagarna av varandra såväl som från fakulteten, bygga relationer som kommer att gå utöver programmets varaktighet.

Arbetsgruppen Erfarenhet

Deltagarna åtar sig gruppundervisning genom att delta i arbetsgrupper genom hela EMBA-programmet. Som i affärer måste du kommunicera, förhandla och slutföra uppgifter som en del av ett lag. Grupper består av deltagare från olika företag och funktionella områden. Gruppmedlemmar kommer att lära sig att utnyttja varandras kunskap och erfarenhet för att slutföra integrerade teamprojekt. Medlemmar delar idéer, begrepp, erfarenheter och kunskaper.

Målgrupp


EMBA-programmet är utformat speciellt för chefer och yrkesverksamma intresserade av att förbättra sina karriärvägar

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från University of Toledo College of Business Administration »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
15 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum