Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA - ett program för ägare och chefer i företag som är intresserade av sin egen professionella tillväxt, för dem som redan driver företaget, men vill göra det till en kvalitativt ny nivå.

Business school IPM September 2001 genomför programmet Executive MBA Kozminski University (Warszawa, Polen). Kozminski University är den enda handelshögskolan i Polen, har tre prestigefyllda internationella ackrediteringar EQUIS, AMBA, AACSB.

År 2015 rank Kozminski University bland Financial Times främsta handelshögskolor i Europa. Och Executive MBA-program ingick i topp 100 i världsrankingen av Executive MBA-program. Enligt en nyligen genomförd studie av 500 största polska företag som genomförts av tidningen Wprost är Kozminski University uppskattas av arbetsgivare som bästa privata universitet i Polen. Även i rangordningen av utbildnings tidningen Perspektywy Kozminski University rankades i 2014 1: a plats bland privata polska universitet.

Executive MBA-program Mål

 • Utforska och lära modern modell och begreppet att göra affärer;
 • Systematisera erfarenheten av deltagarna i antagandet och genomförandet av ledningsbeslut på strategisk nivå från företagsledningen;
 • Ge deltagarna en omfattande uppsättning kunskapsnivå som är lämplig för behoven i vår tid, och internationella standarder för att utveckla sin verksamhet och företag till en ny nivå;
 • Ge deltagarna med verktyg och införandet av teknologier för förvärvade kunskaper i praktiken redan i färd med att lära sig program;
 • Inspirera deltagare och ger en kvalitets impuls för den fortsatta utvecklingen av ledarskapskompetens, strategiskt tänkande, professionell och personlig utveckling.

Fördelar med Executive MBA-program IPM Business School

 • Europeiska Diploma Kozminski University fick den mest prestigefyllda internationella ackreditering inom internationella affärer utbildning,
 • Noggrant urval av sammansättningen av grupperna för att uppnå synergieffekter i processen av lärande och växande utbud av användbara affärskontakter deltagare;
 • Utbildningsmodul Kozminski University (Warszawa, Polen);
 • Ett internationellt team av lärare;
 • Gott rykte och internationellt erkännande av kvaliteten på utbildningen i IPM Business School, vindicated ackreditering IQA (International Quality Accreditation).

undervisningen

Utbildningens längd 1,5 år

MBA-programmet är 28 kurser, special seminarier och utbildning personlig effektivitet.

Utbildning genomförs på ryska och vitryska utländska lärare. Genomföra tester och undersökningar, enskilt och i grupp projekt som genomförs i tal och skrift. Studenterna erbjuds listor över relevant litteratur, och möjligheten att använda biblioteket IPM Business School och en e-bibliotek, som ligger i Learning Management System (LMS).

Programmet används flitigt modern utrustning och utbildning former: fallstudie, företagsspel, affärssimuleringar, diskussioner, gruppdiskussioner, presentationer, utbildning, praktiska övningar på materialet i praktikant.

Utbildning bygger på principen om ett helhetsgrepp (sökstrategier att konkurrera och bolagets förvaltningsprinciper) genom analys av varje komponent till en ny nivå av kompetens i att forma strategier och byggföretag.

format

 • Kväll: torsdag och fredag 18,00-21,15 två lördagar i månaden 10,00-17,30 (i kurser med deltagande av utländska lärare kan vara lektioner på fredag och / eller söndag 10,00-17,30)
 • Dag: torsdag, fredag, lördag, söndag, en gång i månaden, från 10,00 till 17,30 (i sällsynta fall - två gånger i månaden)

Recensioner av våra studenter

"Enligt min mening, MBA - det är en stor, viktig och nödvändigt steg i stege av förvärvade kunskaper och färdigheter. Utan det är svårt att hoppa över till de andra stegen. Det viktigaste resultatet av mitt lärande MBA - få en mängd olika verktyg, idéer och möjligheter på grundval av vilka du själv kan producera och ändra strategi och affärsregler ".

Valery Papakul, advokat, delägare i advokatfirman "Stepanovski, Papakul och partners", EMBA-11

"Efter träningen, viktigast av allt - att spara tid och ansträngning, eftersom längre störa hantera många tvivel. På grund av två faktorer: för det första - det är riktigt denna kunskap, den andra - förtroendet för sina förmågor ".

Sergey Metten, VD HPMP "Onega", EMBA-1

"MBA - detta är insikten om att varje person är skaparen själv, hans karriär och liv. Jag har en karriär och liv är alltid byggt genom utbildning. Och det högsta steget var MBA. Utbildning MBA för mig - är förverkligandet av sina förmågor, ledarutveckling, iscensätta de viktigaste målen och förståelse för hur man ska uppnå dem ".

Marina Kiriy, VD NA'SVYAZI, EMBA-23

«Executive MBA i IPM energigivande, känner dig som en Duracell - villig att lära, arbete och växa. När programmet kommer till en insikt om att allt bara är början, det bästa är ändå att komma. Ett företag omvandlas till ett nytt material, och du börjar forma det som en mästare, som en Master of Business. Det blir tydligt att det är nödvändigt för "pull" och där för att se reaktionen ".

Sergey Vaynilovich, VD, co-21vek.by, EMBA 22

"Det är viktigt att lära sig exakt var kommer att fungera då. Definitivt lära MBA främjar utbyggnaden av kretsen av kommunikation med oöverträffad. Och glöm inte att efter att ha studerat i Executive MBA vid IPM blir automatiskt medlem i en privat klubb EMBA Alumni Club Alumni ".

Sergey Klentse styrning Cafe Netto, EMBA 15

Undervisningen för det här programmet är endast tillgängligt på ryska.

Program undervisas på:
Ryska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
3 terminer
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum