Executive MBA

Corvinus University of Budapest, Corvinus Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA

Corvinus University of Budapest, Corvinus Business School

Kära Inquirer,

MBA-examen är förmodligen den mest kända magisterexamen i världen. Det är inte bara ett pass för din karriär utveckling, men också en möjlighet för dig att förbereda sig för att svara på och höja globala ledningsfrågor på en högre nivå. Vårt universitet banat väg för införandet MBA metodiken till Ungern, och är fortfarande en av de få institut med fallstudie och diskussion i klassen fokuserade klassificera engelska MBA-program i Ungern. Programmen erbjuder en integrerad läroplan som speglar de senaste affärsutmaningar, en överlägsen pedagogik som använder 21st century e-inlärningsteknik, samt ett mångsidigt och internationell grupp av hög kvalitet studenter som går de starka Corvinus MBA Center (fd CSM) Alumni Nätverk efter examen.

Corvinus University of Budapest

Ligger på stranden av Donau i en av de vackraste städerna i Europa, Corvinus University of Budapest, traditionell nummer ett i Ungern inom ekonomi, har länge varit ett riktmärke för akademisk excellens. Corvinus MBA Center (tidigare Corvinus School of Management) bygger på denna tradition och erbjuder MBA-program som kombinerar fast globala verksamhetskunskap med central- och östeuropeiska smak och kompetens.

Det är inte bara den vackra kulturminnesmärkt byggnad i centrala huvudområde i Budapest nära det berömda Váci och saluhallen som ger en exklusiv atmosfär för att studera vid Corvinus, men den livliga blandning av studenter från olika länder, åldrar, eller yrken som väl.

Detta program är avsett för personer med en minst tre (3) års arbetslivserfarenhet och antingen arbeta i en förvaltning / ledande position eller förväntas bli befordrad till en högre nivå verkställande roll inom en snar framtid.

Programmet är också lämplig för dem som är engagerade i sitt nuvarande arbetsgivare och har för avsikt att öka sin karriär tillsammans med godkännande av deras företag. Vanligtvis kan dessa kandidater har inte råd att vara borta från sin arbetsplats under längre perioder och kan bara delta i lektioner i modulformat, helst under helgerna.

Innehållet och strukturen programmet kommer från programmets mål och förväntade färdigheter och kunskaper om våra studenter. För att ge integrativ tänkande och förståelse av funktionella roller i företag, krävs ämnen organiserade i moduler. Dessa moduler återspeglar de nyckelområden som företagen behöver som grund för alla företag school. De moduler leds av seniora lärare och fältexperter som täcker de nödvändiga frågorna.

För att underlätta det internationella valet behov och individer, EMBA innehåller en valbar komponent också, i form av kurser och / eller internationella veckoprogram på en av våra internationella partner.

Slutligen är en viktig del av programmet för Examensarbete vilket inte är så vanligt i internationella MBA-program. Detta segment är toppen av deltagarnas individuella utveckling, problemlösning och integration av sina studier i kombination med försvarsförfarande där kommunikation och presentationsteknik är också visat. För mer detaljerad information besök vår hemsida (http://mba.uni-corvinus.hu/) eller kontakta: viktoria.horvath@uni-corvinus.hu Vänliga hälsningar,
Diana Birgés

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
4 terminer
Deltid
Price
Pris
4,000,000 HUF
Information
Deadline
Locations
Ungern - Budapest
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Ungern - Budapest
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
4000000HUF EES, 15000 EUR icke-EES-nation