Executive MBA

Allmänt

Programbeskrivning

Du vill växa i din karriär, men du har en full skiffer ansvar. Sy Syms School of Business Executive MBA förstår dina verkligheter. Det förbereder dig för att påskynda din karriärpotential, ger idéer som förändrar spelet och förbereder dig för en växande global ekonomi - allt medan du håller dig i ditt nuvarande jobb.

Sy Syms Edge

 • Våra flexibla klasser tillgodoser den yrkesarbetande.
 • Vår omfattande läroplan bygger en grund för framgång i alla företag.
 • Våra kända professorer på heltid inspirerar dig genom akademisk expertis. Imponerande hjälpmedel överbryggar teori med realtidspraxis.
 • Vårt studentorgan har en mångfald olika yrkesverksamma från alla branscher.
 • Dina klasser kommer att vara små och personliga, så att du kan få livslånga affärsförbindelser.

Kortfattat

 • Delta i klasser på söndagar eller i hybridformat.
 • Lär dig hur du blir ledande inom företag från branschproffs.
 • Förbättra din affärsskicklighet genom sommarresidens.
 • Skapa livslånga kontakter med dina professorer och kamrater.
 • Tjäna din EMBA från Syms på bara två år.

Curriculum

Vårt EMBA-program betonar tre teman som är integrerade i hela läroplanen.

Företagande

Ekosystemet kring entreprenörskap vid Yeshiva University är levande, lysande och banbrytande. Kärnan i Yeshiva Entreprenörskaps mandat är att hitta sätt att dra nytta av hela universitetets enorma kraft, vitalitet och resurser så att hela vår energi verkligen är mycket större än bara summan av delarna. Vi uppmuntrar partnerskap mellan skolor och institut, studenter och studenter, NYC-samhället och myndigheter. Vi har starka anslutningar till Israel och dess startnationsteknologi och entreprenörsanda. Yeshiva University håller på att skapa en inkubator i NYC för israeliska baserade företag att utvecklas och frodas i NYC-miljön.

Ledarskap

Detta tema fokuserar på att skapa nya framtidsledare. Under hela programmet läggs en särskild tonvikt på hur olika affärsverktyg och teorier kan förbättra förmågan att leda och prestera i mycket konkurrenskraftiga och stressande miljöer. Vissa av de kurser som erbjuds specifikt koncentrerar sig på att utveckla ledarskapskompetenser inklusive ledning i en global miljö och en serie talare som innehåller några av de mest framgångsrika cheferna och företagarna.

Etik

Viktigare än någonsin är att utöva affärsetik samtidigt som man håller en hållbar affärsmodell. Detta program ligger vid Yeshiva University och väver YU-värden med affärsetik genom att lära ut hur en hållbar affärsmodell kan uppnås och samtidigt ge fördelar för samhället och dess miljö. Denna modell beror på chefer och ledares förmåga att identifiera personliga och företags värderingar och anpassa affärsmässigt beteende med sociala förväntningar, juridiska ansvar och moraliska ambitioner. Vår läroplan betonar affärsetikens centrala roll i vår grundläggande kurs i etik och juridisk miljö och fokuserar på etiska frågor i fall som studeras i hela läroplanen.

Två sommarbostäder

Innovation genom teknik och ledarskap

Sommar 1: NYC sommarresidens - lära sig vad som krävs för att bli en innovatör

I denna intensiva workshop på sju dagar lär eleverna om affärsmodeller som kan hjälpa dem att ta en produkt eller ett företag till nästa nivå. Specifika verktyg för kreativitet lärs ut och tillämpas, följt av en serie besök i innovativa nystartade företag från New York Metropolitan-området. Workshopen avslutas med att elever skapar sina egna affärsidéer och tillhandahåller en affärsplan för att följa den.

Sommar 2 - Israel sommarresidens - fördjupning i en nystartad nationskultur

I den här tio dagar långa intensiva workshopen samarbetar studenter med israeliska EMBA-studenter från ett av Israels bästa universitet. Tillsammans arbetar de som team för att upptäcka hemligheterna bakom denna start-nationens tekniska framgång. Föreläsningar, från högsta israeliska affärsprofessorer och teknologiprofessorer, hålls, följt av platsbesök i israeliska mest framgångsrika företag. I slutet av denna workshop förväntas studenterna ha ett bra grepp om vad som krävs för att vara ledare för innovation och de strategiska sätten att komma dit. Residensen är på engelska.

EMBA-program Snapshot

Tack för att du tittar på Yeshiva University Executive MBA-program, det enda programmet som erbjuds på söndagar med tanke på det olika samhället som det tjänar.

Vi förstår att detta är ett viktigt beslut för dig. Några punkter att tänka på:

 • Tänk på kulturen. Varje skola har sin egen. Hitta det affärsprogram som passar dig - akademiskt, socialt och professionellt. Exempelvis är Yeshiva University känt för sitt varma, omtänksamma och trånga samhälle. Det översätter till många saker, allt från starka kontakter med professorerna till passionerade engagerade i samhället och alumner.
 • Tänk på dina mål. Välj affärsskola som hjälper dig att nå dina mål. Tänk på om du vill återuppfinna din karriär, starta ett nytt företag eller visa upp en hel del större i ditt nuvarande företag. På Yeshiva kommer du att utveckla relationer som bildar ett livslångt samhälle och som är tillgängliga under alla karriärstadier.
 • Överväg att nå ut till oss. Om Yeshiva verkar känna sig rätt för dig, en plats där du ska vårdas när du växer, är vi tillgängliga för diskussion.

Här är ytterligare information som hjälper dig med ditt beslut:

 • 2-årigt program, 48 poäng Executive MBA-program på vårt Manhattan campus i NYC.
 • Rigorösa kurser undervisade av framgångsrika, erfarna fakulteter.
 • Två sommarbostäder.
 • Lär dig tillsammans med mycket erfarna klasskamrater och skapa livslånga förbindelser.

Berätta vad som skiljer dig. Vi är verkligen intresserade av att lära dig mer om dig. Sy Syms School of Business värderar intressanta individer som är seriösa i sin karriärs ambitioner. Våra studenter är olika. Vår fakultet är världsberömd. Läroplanen är rigorös. Vi tror att detta är en MBA för chefer som passar dina karriärmål. Här är vad du behöver göra för att applicera:

 • GPA på 3.0 och högre (transkript).
 • Intervju. När din online-ansökan är klar och under granskning kan du kontakta en medlem av Admissions Office för att schemalägga en intervju på campus. Kom ihåg: intervjuer är bara på inbjudan.
 • Två rekommendationer krävs.

Internationella sökande

Internationella studenter som inte har examen från en institution där all undervisning genomförs på engelska måste antingen ta TOEFL (Test av engelska som främmande språk), PTE (Pearson Test of English) eller IELTS (International English Language Testningssystem). Du kan undantas från TOEFL, PTE eller IELTS endast om du har tjänat en examen från en institution där engelska är undervisningsspråket.

TOEFL-, PTE- och IELTS-poängen är giltiga i två år. Dina poäng måste vara giltiga när du skickar in din ansökan.

Tillträde Deadlines

 • 3/9/2020: Tidsfrist för stipendier
 • 3/31/2020: Antagningsfrist
 • 5/11/2020: Inlämningsfrist
 • 7/31/2020: Sista anmälningsfrist
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United Sta ... Läs mer

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Läs mindre