Executive MBA

Allmänt

4 tillgängliga platser

Programbeskrivning

I Chicago handlar det hela idén. Du kommer att fokusera på att generera, analysera, jämföra och förädla idéer. Gör dem bättre. Och ännu bättre. Varför? Eftersom det inte finns några klappsvar eller enkla regler att rita på i affärer.

Du kommer att trivas i alla karriärvägar du väljer eftersom du har lärt dig hur man ska:

- Undersök alla idéer. Var presenteras av en klasskamrat eller professor. Du röstar ditt stöd, din motsats, dina förslag. Här finns inga felaktiga frågor utom de som går oskadade.


- Utvärdera problem och möjligheter. Genom linserna för redovisning, ekonomi, psykologi, sociologi och statistik. Med en mängd olika analytiska verktyg och metoder kommer du att tänka på nya sätt.


- Utveckla förtroendet att leda. Lär dig att bygga relationer. Motivera människor. Influensresultat. Genom att testa dig själv i klassrumsdiskussioner, i studentgrupper och i tävlingar. Plus 125 timmar programmering dedikerad till ledarskap. Du kommer att utveckla kompetensen för att framgångsrikt kunna ta på sig någon affärsutmaning.


Chicago-upplevelsen tar dig djupare in i ett problem, breddar ditt perspektiv och tvingar dig att ifrågasätta antaganden - inklusive din egen. Du lär dig att känna dig bekväm när det inte finns någon formel att vägleda dig. Ingen väg att följa. Eftersom det inte är idéer som tränar affärsverksamheten.

Chicago-upplevelsen kommer att förbereda dig för att ta din karriär till en ny nivå. På Chicago Booth hittar du ett akademiskt program som innehåller :

- Betoning av att analysera problem, generera nyckelinsatser och implementera kreativa lösningar. Vi betonar vikten av att ställa frågor och granska idéer. Hur man gör saker bättre. Var beredd på alla möjligheter. Eftersom det inte finns några tydliga snitt svar. Du kommer att få ett kraftfullt ramverk för att fatta beslut genom hela din karriär, i vilken affärssituation som helst i vilken bransch som helst.


- En läroplan som du kan använda nu - Booth professorer ger sin verkliga erfarenhet som konsulter, expertvittnen, styrelseledamöter eller till och med fondförvaltare till klassrummet. Du lär dig att bedöma risker, närma kunder, tänka mer strategiskt och fatta bättre beslut längs en rad resultat. De verktyg du behöver idag och i framtiden.


- Samarbete - Allt handlar om individer med egna talanger och förmågor som förenar sig med att lösa ett problem, för att göra saker bättre. Du hittar samma tillvägagångssätt i klassrummet. I studiegrupper. Fakultet som delar insikter, uppmuntrar debatt, frågar dig att ifrågasätta dina antaganden. Kollegor från tre campus, många branscher och många jobbfunktioner som skapar ett bredare perspektiv. Alla drivs för att maximera inlärningsupplevelsen.


- Gemenskap över kontinenter, kulturer och tullar - Med studenter från 51 länder och klasser på tre internationella platser finns det inga gränser. Du möter en person som känner till en materialleverantör i Bolivia. vem har arbetat i Mongoliet eller Sibirien vem ska visa dig runt Turin på din nästa affärsresa.


- diskussion i klassrummet - Föreläsning är bara en del av lärandeprocessen. På Chicago Booth kommer du att bli pressad för att ställa frågor - många av dem - av fakulteten och dina klasskamrater. "Varför tror du det är så?" "Hur påverkar det budgeten?" "Vad gör det bra beslut?" "Vilka är dina alternativ?" Fråglös och frihjulig debatt ger dig självförtroendet att utmärka sig i alla situationer, var som helst, med någon.

Formatet för programmet är detsamma för alla tre campus. Under 21 månaders progrm tar du 15 av de 17 kurserna tillsammans med dina kollegor. Varje elev väljer sedan två valfria ämnen för att slutföra studiet.

Under fyra veckors internationella möten träffas studenter från alla tre campuserna, tar klasser, arbetar i studiegrupper tillsammans, undersöker aktuella regionala problem, deltar i fältturer till lokala företag och kulturella platser. Det finns två sessioner i Chicago och en i London och Singapore.

Senast uppdaterad September 2017

Om skolan

Sedan 1898, University of Chicago Booth School of Business har producerat idéer och ledare som formar näringslivet. Vår grundliga, disciplin metod för företag utbildning förvandlar våra elever i säker ... Läs mer

Sedan 1898, University of Chicago Booth School of Business har producerat idéer och ledare som formar näringslivet. Vår grundliga, disciplin metod för företag utbildning förvandlar våra elever i säker, effektiv, respekterade företagsledare beredda att möta de tuffaste utmaningarna. &nbsp Vi är stolta över att hävda: en oöverträffad förmåga, grad och öppna program inskrivning som erbjuds på tre kontinenter, en global kropp på nästan 42.000 åstadkommit alumner, starka och växande företag relationer som ger en uppsjö av livslångt karriärmöjligheter. Som en del av den världsberömda universitetet i Chicago, delar vi universitetets kärnvärden som formar vår särskiljande intellektuella kultur. I Chicago Booth, vi ständigt ifrågasätta, testa idéer och söka bevis. Denna utomordentligt effektivt tillvägagångssätt för att verksamheten leder till nya idéer och innovativa lösningar. Sex av våra lärare har vunnit Nobelpris för dessa idéer - ett rekord ingen annan Business School har matchats. &nbsp Samma kultur förvandlar våra studenter till affärer tänkare topputrustad att analysera och lösa de största utmaningar i verksamheten. Läs mindre
chicago , Philadelphia , london , madrid + 3 Mer Mindre