Executive MBA

Allmänt

4 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Varför en Executive MBA från Michigan?Ross Business School är erkänd världen över som ledare inom MBA och Executive Education. EMBA samlar dessa traditioner av excellens för att ge en utvecklingsupplevelse som är unik i sin blandning av ledarskap och analytik.


Programmets högt tillämpade läroplan bygger på en unik blandning av analytiska stiftelser, lösningsbaserade kurser och åtgärdslära möjligheter:


* Det intensiva fokuset på ledarskap är anpassat till behoven hos etablerade chefer.


* Dess resultatinriktade läroplan ger deltagare omedelbart tillämpliga verktyg samt grundläggande för lång sikt.


* Dess en gång i månaden format ger också upptagna chefer att balansera strävan efter en MBA med åtaganden på jobbet och hemma.


EMBA: s virtuella teamteknik erbjuder en toppmodern utvecklingsmöjlighet för ledande och potentiella chefer.


EMBA-kandidater är särskiljande i sin livslånga förmåga att skapa värde och producera resultat, oavsett vad framtiden kan medföra. Kandidater kan förvänta sig att förbli en del av EMBA genom hela sin professionella karriär via livslång tillgång till Business School, deras personliga band med klasskamrater och medlemskap i ett av världens största universitets alumni nätverk.


Programformat

Executive MBA-programmet varar 20 månader. Varje läsår börjar med ett tio dagars bostad i Ann Arbor följt av 2-dagars helger (fredagar och lördagar) ungefär vart fjärde vecka. Klasser börjar klockan 8:00 på fredag ​​och avslutar lördag kl. 17.30. Residensformatet är planerat att maximera samverkan med fakultet och kamrater samtidigt som det ger bekvämlighet i scheman. Klasser roterar på ett 8-veckors schema i hela programmet.


Mellan bostäderna deltar lag i interaktivt internetbaserat lärande och teamsamarbete. Kandidater kommer att använda sig av det senaste inom distansutbildningsteknik som framhäver deras intensiva ansiktsupplevelser i klassrummet. Programmet använder också utbredd användning av cd-skivor som produceras internt, vilket gör det möjligt för fakulteten att video-strömma föreläsningar, diskussioner, samt interaktiva fall.


Denna kombination av on-line och on-campusinlärning möjliggör större flexibilitet för kandidater att upprätthålla sitt eget schema och arbets-familjebalans. Typisk arbetsbörda kräver att deltagarna åtar sig 15-20 timmar per vecka till sina studier, även om det kan variera mellan individer och kurs.

Senast uppdaterad Sep 2017

Om skolan

Stephen M. Ross School of Business vid University of Michigan är ett ledande läroanstalt inom ett av de finaste forskning universitet världen över. Vårt uppdrag är att utveckla ledare i tanke och hand ... Läs mer

Stephen M. Ross School of Business vid University of Michigan är ett ledande läroanstalt inom ett av de finaste forskning universitet världen över. Vårt uppdrag är att utveckla ledare i tanke och handling, som är redo att ta itu med de utmanande, tvärvetenskapliga problem som samhället står inför. Ledare som kan ge moraliskt och medborgerligt ledarskap, och som hävstång sitt inflytande till förmån för samhället. Vid Michigan, är vårt övergripande styrka vår unika förmåga att överbrygga vetenskapliga teori med affärspraxis. Vi tror sant ledarskap börjar med en helhetssyn på verksamheten. På vår kärnverksamhet är jakten på "intellektuellt kapital med verkan." Detta är de idéer som vår fakultet sätta i klassrummet och de verktyg som våra studenter använder för att forma världen. Vi är intresserade av studenter som vill samarbeta med lärare att tillsammans skapa en mycket anpassad, robust pedagogisk erfarenhet. Vår strategi att utveckla studenternas ledarskap förmåga - förutom att påverka erforderlig branschkunskap och kompetens - är att ge action-baserade lärande förankrat i verkligheten frågor. Med en MBA från Michigans Ross School of Business, kommer du in i marknaden som en ledare med det förtroende och visdom för att definiera och uppnå din vision av framgång. Läs mindre
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , bangkok + 3 Mer Mindre