Executive MBA

Allmänt

Programbeskrivning

Executive MBA (EMBA) är utformad uteslutande för erfarna proffs som söker ett accelererat program samtidigt som de behåller nuvarande ledande ledarskap. EMBA-programmet använder en kohortmodell som underlättar idéutbyte och främjar ett utökat professionellt nätverk.

Med hjälp av en blandad programleveransmetod krävs studenter endast för att delta i två helgboenden per termin - resten av kursen avslutas online. Vid deltagande i Virginia Beach, Virginia, njuter studenterna av exklusiva boende på Founders Inn & Spa. Logi och måltider ingår i bostaden varje semester.

Konkurrenskraftiga antaganden leder till en unik inlärningsmiljö där du studerar med en motiverad och diversifierad studentkohort som representerar en mängd olika områden och yrken. EMBA-programmet begränsar anmälan till högst 20 studenter per år. Anmälan till programmet kommer endast att ske en gång varje år i maj.

Andra programfunktioner

 • Studera med erfarna proffs
 • Minst 10 års yrkeserfarenhet eller arbetslivserfarenhet krävs
 • Möt bransch- och ämnesexperter
 • Lär dig av lärare i fakulteten och ledande utövare
 • Undersök bibliska principer med verklig applikation
 • Projekt kan skräddarsys för att komplettera arbetsinsatser
 • Betoning på innovation och global relevans
 • Capstone kurs tillåter hög grad av personalisering
  All inclusive-boende
 • Inskrivningen börjar under sommarperioden med majhemmet
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Institutionen för globala ledarskap och entreprenörskap (GLE) är en unik plattform för att förbereda dagens ledare - betona innovation, kvalitet och effekten av bibliska principer i dagens värld. Unde ... Läs mer

Institutionen för globala ledarskap och entreprenörskap (GLE) är en unik plattform för att förbereda dagens ledare - betona innovation, kvalitet och effekten av bibliska principer i dagens värld. Undervisas av en framstående fakultet forskare och praktiker expert, vår forskarutbildningen examen i företagsekonomi och ledarskap främja omfattande inlärning av de teorier och dynamik som driver en effektiv verksamhet, ledning och organisatoriska ledarskap. En av åtta skolor inom Regent University, akademiker i skolarbetet för många av landets Fortune 500-företag samt ideella organisationer här och runt om i världen. Våra studenter uppmuntras att delta i internationella konferenser som ger presentation möjligheter och nätverk med ledande experter. Mission och värderingar Uppdraget för Regent University är att erbjuda bra forskarutbildning och grundutbildning ur ett globalt, bibliskt perspektiv i registreringsgrundande yrken att utrusta kristna ledare att förändra världen, och att vara ett ledande centrum för kristen tanke och handling. Visionen om Regent University, via våra studenter och andra vetenskapliga verksamheten, är att ge kristna ledarskapet i omvandlingen av samhället genom att bekräfta och undervisning principerna om sanning, rättvisa och kärlek som beskrivs i de heliga skrifterna, som uttrycks i personen Jesus Kristus och möjliggöras genom kraften i den helige Ande. Soli Deo Gloria. Läs mindre
Virginia Beach