Emory erbjuder två Executive MBA-program: Weekend EMBA och modulär EMBA.

Vår Weekend MBA för chefer erbjuder strategiska tänkande färdigheter och fördjupande korta kurser och hjälper dig att etablera din expertis genom ett eller flera fokusområden. Leverera ett affärsvänligt schema, dedikerade karriärtjänster och flexibiliteten att välja din koncentration, vi är utformade för alla höga potentiella professionella redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Vår modulära MBA för chefer fokuserar på att utveckla dina strategiska tänkande färdigheter och utöka din kompetens som ledare. Du kommer att stärka din affärsverksamhet och runda ut dina kompetensområden genom en generell ledarskapsplan som levereras genom online-kurser och robusta, veckolånga klassrumsupplevelser som hålls på campus kvartalsvis.

Weekend Executive MBA vs Modularexecutive MBA

Huvudfunktion

General Management läroplan med 8 valfria att skräddarsy dina akademiker till dina intressen Allmän ledningsplan med 2 valmöjligheter utformade för att bredda ditt perspektiv och affärsverksamhet Formatera På campusformat med klasser som hålls varannan fredag


Exklusivt Emory

En av världens mest ansedda forskningsinstitutioner, Emory University har rykte för akademisk prestation, genomförda studenter och mer än 70 banbrytande forskningscentra. Vårt namn är erkänt runt om i världen och runt hörnet, så din examen öppnar dörrar oavsett din plats. Koppla ihop Emory-namnet med den obestridliga distinktionen i Goizuetas MBA för chefer, och du har en formidabel en-två slag för framgång.

Affärsvänligt format, bottom-line resultat

Starta din Weekend MBA för chefer erfarenhet med en omfattande kärnplan för att beskriva hur organisationer arbetar över områden och funktioner. Personifiera sedan din akademiska erfarenhet genom att välja valmöjligheter i linje med dina specifika intressen. Du kommer att ge teorier till livet genom praktisk lärande och fördjupa dig i erfarenheter som maximerar din förmåga att skapa organisatoriskt värde.

Den modulära MBA för chefer har ett unikt hybridformat som är både flexibelt och omfattande. Genom att använda en blandning av online-lärande och personligt klassarbete, kommer du att njuta av en rik akademisk upplevelse skräddarsydd för upptagna chefer som du. Du kommer att förbättra din affärsförmåga, stärka dina administrativa instinkter och förbättra dina ledarskapsförmågor i en ideell inlärningsmiljö. Tillsammans ger dessa färdigheter dig möjlighet att samtidigt översätta din inlärning till insiktsfulla insikter för att förbättra företagets prestanda.

Autentiskt ledarskap

Alltför ofta är ledarskapsförmåga den saknade länken som håller bra professionella från att vara bra. Det är därför på Goizueta, ledarskapsutbildning infunderas i allt vi gör. Genom personliga bedömningar och meningsfull feedback kommer du inte bara att uppnå dina ledarskapsmål, men du hittar också och nyanser din autentiska ledarstil. Det innebär att hantera dig själv, ditt team och din organisation - allt medan du är ledare som andra strävar efter att bli.

Karriärer

Högokta kollegor.

Vem du omger dig själv med saker. Emorys EMBA samlar en grupp av begåvade, framgångsrika, mellannivåer till ledande befattningshavare och yrkesverksamma så att du lär dig tillsammans sida vid sida i en samarbetsmiljö.

Det innebär att du är omgiven av erfarna individer som trivs på personligt ansvar och utmärkta resultat. Era klasskamrater har uppnått framgång över en mängd branscher, företag och funktioner runt om i världen, vilket ger en expansiv tankegång som ökar din personliga inlärning, för att inte tala om din professionella och ledarskapsutveckling.

Din erfarenhet förbättras ytterligare av kompetent kompetent fackman för att rita ut de bästa och mest olika perspektiven i rummet. Genom en robust dialog i en samarbets- och stödjande miljö kommer du att hitta ett bra hem för ditt lärande - och dina unika idéer - att förstärkas.

Se världen annorlunda. Din EMBA-klass innehåller studenter som har bott och arbetat utomlands eller gör det för närvarande. Den globala kulturella och affärsmässiga kunskapen som dessa studenter lägger till sina klasskamraters erfarenhet kan inte överdrivas.

Genom att fördjupa sig i Global Business Practices kommer eleverna att lära sig om företagskultur i olika delar av världen och hur företag interagerar med USA för att bedöma de utmaningar och möjligheter som ligger framåt.

I denna sammanlänkade värld förstår framgångsrika ledare internationellt affärer. Våra studenter förstår den verkligheten, inte bara genom att lära av de olika studentmakeup- och kursstudierna utan också genom fallstudier och diskussioner i klassrummet. På Goizueta Business School får du internationell, verklig erfarenhet inom och utanför klassrummet genom internationella moduler som utforskar aktuella ämnen inom ramen för internationella inställningar som Brasilien, Argentina, Kina, Hongkong, Japan, Sydafrika och Vietnam.

Oavsett var du är från eller vart du vill åka presenterar detta globala fokus en välkomnande, mångsidig och internationell upplevelse som visar dig hur man lär sig, bor och leder i en global värld.

coaching

Goizueta erbjuder året runt tillgång till en-till-en karriärcoaching. Vårt team är utformat och bemannat för att stödja de individuella karriärbehoven hos den arbetande MBA-studenten. Du kan förvänta dig att din Goizueta karriär tränare är tillgänglig när du är, hjälpa dig att utvärdera dina karriärmöjligheter, vägleda dig om informationskällor och support och hjälpa dig att hålla dig ansvarig för din handlingsplan.

workshops

För studenter som genomför en karriärsökning under eller efter MBA-slutförandet, erbjuder våra avancerade karriärövergångar kompetensutveckling, förberedande workshops och anslutningshändelser, inklusive:

 • Karriäråtgärdsplanering
 • Personlig branding
 • Fortsätt och LinkedIn uppdatera
 • Löneförhandlingar
 • Intervjuer effektivt
 • Fall intervju förberedelse
 • Nätverksstrategier

Nätverkshändelser

Du får tillgång till detta elitnätverk från din första dag, vilket ger fördelarna omedelbart och en värdefull del av erfarenheten och bortom. Våra alumner är villiga att gå utöver att hjälpa varandra att lyckas.

 • Alla MBA Networking Event
 • Goizuetas vårkarriärmässa
 • Karriärsamtal - Alumni Insights
 • Sommar Corporate Networking Night
 • Executive Recruiter Connections
 • Consulting Alumni Networking Night
 • Ledarskapshögtalare
 • 42% GEMENSAM SALARVÄXT POST-EMBA
 • 100% STUDENTER MED DEDICATED CAREER COACH
 • 19.000 GOIZUETA ALUMNI

Karriär tränare

Vårt Karriärhanteringscenter för Arbetsgruppen ger varje MEMBA-student en karriärtränare för att underlätta ett karriärstöd, som definieras av studentens behov. Våra karriär coacher arbetar med dig baserat på dina specifika behov och intressen.

Emory-nätverket

En historia av akademisk excellens som är kopplad till ett rykte för att producera högkvalitativa kandidater gör att Emory är ett klokt val. Nummering över 130 000 Emory Network är inflytelserikt, kraftfullt, dynamiskt och långtgående. Dela mer än en examen.

Dela en upplevelse. Emory alumni bildar ett nätverk som är så olika som det är framgångsrikt, rivaling några konkurrenter.

antagning

Klättring till toppen börjar med ett steg.

Vi letar efter kandidater med beprövade track records och drivkraften för att uppfylla deras potential. Är du upptagen med utmaningen?

EMBA behörighet

 • Professionella beredda att gå in eller är redan i ledarpositioner
 • Önskar att förbättra ledarskapets kompetens
 • Klar för en rigorös akademisk erfarenhet gjuten för att passa ditt schema
 • En kandidatexamen och en stark akademisk akademisk rekord
 • Förstå värdet av ett rum fullt av olika perspektiv
 • Förberedd att göra värdefulla bidrag i klassrummet

2019 MBA för chefer ansökningsfrister

106374_Skjermbilde2018-12-09kl.19.13.16.png

Efter runda 4 accepteras ansökningar på plats till dess att klassen är full.

Ansökan i en tidigare runda tillåter mer tid efter tillträde för att förbereda sig för klassstart, men det finns ingen fördel eller nackdel mellan runda när det gäller antagning. Sökande ska välja den runda där de anser att de kan lämna in sin starkaste ansökan.

Positiv för framgång

Michael Gootman 15 EMBA fortsätter att kapitalisera på sin bakgrund i teknik och positionera sig för ytterligare framgång medan han arbetar med kapitalproduktivitet för McKinsey

Växande entreprenörer

Antoinette Gaston 18 EMBA kombinerade de affärsfärdigheter hon lärde sig på Emory med sin professionella bakgrund inom vetenskap för att starta sitt eget hudvård och skönhetsföretag.

Skapa nya möjligheter

Raghav Balasubramanian 19EMBA upplevde fördelarna med Emorys EMBA-program inom den första termen och utnyttjade de färdigheter han lärde sig för att hitta en ny karriärmöjlighet.

Förvandla ledarskapsförmåga

Richard Van Dam 18 EMBA utnyttjade Emorys ledarutvecklingsprogram för att förbättra sitt självförtroende och ändra hur han hanterar andra och interagerar med sin VD.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Goizueta Business School »

Senast uppdaterad June 9, 2019
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
16 - 20 månader
Deltid
Pris
- Totalt undervisning
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum