Executive MBA

Allmänt

Programbeskrivning

Program Egenskaper och fördelar

Uppdraget EMBA-programmet är att tillgodose behovet av utbildningsutbildning i sydvästra Florida. EMBA-programmet är mer än klassrumsupplevelse. Programmet ger avancerade hanteringsverktyg i en utmanande och interaktiv inlärningsmiljö som stöder uppnåelse av ledarskaps och ledarskapsintressen av deltagarna.

Varje läsår börjar med en veckosemesterperiod. Därefter planeras lektioner på olika fredagar och lördagar. Programmet, som omfattar 12 kurser, är färdigställt om två år. Tvåveckorsformatet gör det möjligt för deltagarna att behålla sitt fulla arbetsansvar samtidigt som de utvecklar och förbättrar sina ledarskap. Deltagare representerar stora Southwest Florida organisationer och industrier och är beprövade chefer med år av ledarskaps erfarenhet.

EMBA-programmet bygger på fakultetens kollektiva kunskaper och förstahands erfarenhet av ledarskap, och

  • leds av en erfaren kärna av fakulteten
  • är engagerad i nyskapande instruktioner
  • är inriktat på lärande partnerskap mellan fakulteten och deltagarna
  • möjliggör individuell kursdesign
  • omfattar erfarenhetsaktiviteter
  • integrerar tekniken som ett verktyg för lärande och beslutsfattande
  • utmanar deltagarna att utforska och testa sin egen personliga ledarstil

Ett område med unik och särskiljande kompetens inom FGCU EMBA-programmet är dess fakultet för verkställande professorer. Dessa är veteran Fortune 500-proffs som kompletterar den vanliga fakulteten.

Kurs

Executive MBA-programmet är ett tvåårigt program skräddarsydd för den erfarna professionella. Detta MBA-program har ett ledarskap och strategiskt fokus och är utformat för att ge verktygen kritisk för att möta dagens och framtida operativa utmaningar som möter nästan alla konkurrenskraftiga organisationer.

Bekräftar yrkeslivets upptagna och ofta hektiska takt, klasser hålls varje vecka på fredag ​​och lördag för totalt nio sessioner varje termin. Deltagarna ska också vara skyldiga att delta i en veckors sommarsession och delta i en internationell studieupplevelse. I detta schema kan eleverna fortsätta sin professionella åtagande på heltid medan de går igenom programmet.

koncentrationer

  • General Management Concentration
  • Health Care Management Concentration
  • Fastighetsutveckling och finanskoncentration

Möjligheter och förväntningar

Framgångsrikt genomförande av FGCU EMBA-programmet öppnar dörrar för professionell utveckling och karriärutveckling. Deltagarna förväntas utmana sig själva, deras programkollegor och fakulteten, eftersom de engagerar sig i en av de mest dynamiska inlärningsmiljöerna inom högre utbildning. Programstandarderna är höga, men också givande, eftersom deltagarna upptäcker värdet av sin yrkeserfarenhet och utökar den genom att arbeta genom uppdrag. Förutom den tekniska och tillämpade kompetensen hos en erfaren full-time fakultet har deltagarna många möjligheter att interagera med ledare från näringslivet, industrin och den ideella sektorn.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Den Lutgert College of Business avslutat det första decenniet i historien om Florida Gulf Coast University, det är en spännande tid i livet för våra college. Vi fortsätter att gå vidare med konstrukti ... Läs mer

Den Lutgert College of Business avslutat det första decenniet i historien om Florida Gulf Coast University, det är en spännande tid i livet för våra college. Vi fortsätter att gå vidare med konstruktion och tillverkning av Lutgert Hall, framtida hem för College of Business. Vi är smide viktiga akademiska och näringslivet relationer på lokal, regional och internationell nivå som utsätter våra elever, lärare och personal till samtida affärsmetoder mellan olika ekonomier och kulturer. Viktigast av allt, fortsätter vi att attrahera kvalificerade lärare ägnas åt undervisning och stipendium att belysa levande, berörda företag utbildning på både grundnivå och avancerad nivå. Vår ackreditering av AACSB International, den "gyllene standarden" för amerikanska handelshögskolor, försäkrar nuvarande och blivande studenter i vårt åtagande att tillhandahålla en kvalitet affärer lärorik erfarenhet som kommer att tjäna dem väl i den 21: a århundradet globala ekonomiska miljön. Vi är energi av möjligheten att förbättra professionell arbetskraft för sydvästra Florida, och därefter. Mission Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business arbetar för att erbjuda tekniskt progressiva utbildningar och tjänster utformade för att förbättra färdigheter och kvalifikationer hos universitetsstuderande och yrkesverksamma inom i fem län regionen sydvästra Florida. Vi uppnår detta genom en mängd flexibla partnerskap, program och stipendier inom en "andra cirkel" internationella partnerskap modell som broar universitetet och de inhemska och internationella samfundet i en tekniskt avancerad och snabbt föränderliga globala ekonomin. Vision Den Lutgert College of Business hjälper sätta nya standarder för kvalitet med sina akademiska program, prestationer lärare och studerande framgång, medan kontinuerligt speglar den dynamiska miljön i modern affärsmöjligheter. Akademins modell för partnerskap med sin externa verksamhet väljare kommer vara ett nationellt riktmärke som ständigt kommer att ge kraftfulla ny kunskap till våra grund-och forskarutbildning lärande. Kollegiet kommer att vara internationellt ledande inom innovativa sätt att integrera teknik och global medvetenhet i verksamheten utbildning erfarenhet. Läs mindre