Program Egenskaper och fördelar

Uppdraget EMBA-programmet är att tillgodose behovet av utbildningsutbildning i sydvästra Florida. EMBA-programmet är mer än klassrumsupplevelse. Programmet ger avancerade hanteringsverktyg i en utmanande och interaktiv inlärningsmiljö som stöder uppnåelse av ledarskaps och ledarskapsintressen av deltagarna.

Varje läsår börjar med en veckosemesterperiod. Därefter planeras lektioner på olika fredagar och lördagar. Programmet, som omfattar 12 kurser, är färdigställt om två år. Tvåveckorsformatet gör det möjligt för deltagarna att behålla sitt fulla arbetsansvar samtidigt som de utvecklar och förbättrar sina ledarskap. Deltagare representerar stora Southwest Florida organisationer och industrier och är beprövade chefer med år av ledarskaps erfarenhet.

EMBA-programmet bygger på fakultetens kollektiva kunskaper och förstahands erfarenhet av ledarskap, och

  • leds av en erfaren kärna av fakulteten
  • är engagerad i nyskapande instruktioner
  • är inriktat på lärande partnerskap mellan fakulteten och deltagarna
  • möjliggör individuell kursdesign
  • omfattar erfarenhetsaktiviteter
  • integrerar tekniken som ett verktyg för lärande och beslutsfattande
  • utmanar deltagarna att utforska och testa sin egen personliga ledarstil

Ett område med unik och särskiljande kompetens inom FGCU EMBA-programmet är dess fakultet för verkställande professorer. Dessa är veteran Fortune 500-proffs som kompletterar den vanliga fakulteten.

Kurs

Executive MBA-programmet är ett tvåårigt program skräddarsydd för den erfarna professionella. Detta MBA-program har ett ledarskap och strategiskt fokus och är utformat för att ge verktygen kritisk för att möta dagens och framtida operativa utmaningar som möter nästan alla konkurrenskraftiga organisationer.

Bekräftar yrkeslivets upptagna och ofta hektiska takt, klasser hålls varje vecka på fredag ​​och lördag för totalt nio sessioner varje termin. Deltagarna ska också vara skyldiga att delta i en veckors sommarsession och delta i en internationell studieupplevelse. I detta schema kan eleverna fortsätta sin professionella åtagande på heltid medan de går igenom programmet.

koncentrationer

  • General Management Concentration
  • Health Care Management Concentration
  • Fastighetsutveckling och finanskoncentration

Möjligheter och förväntningar

Framgångsrikt genomförande av FGCU EMBA-programmet öppnar dörrar för professionell utveckling och karriärutveckling. Deltagarna förväntas utmana sig själva, deras programkollegor och fakulteten, eftersom de engagerar sig i en av de mest dynamiska inlärningsmiljöerna inom högre utbildning. Programstandarderna är höga, men också givande, eftersom deltagarna upptäcker värdet av sin yrkeserfarenhet och utökar den genom att arbeta genom uppdrag. Förutom den tekniska och tillämpade kompetensen hos en erfaren full-time fakultet har deltagarna många möjligheter att interagera med ledare från näringslivet, industrin och den ideella sektorn.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
39,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum