Executive MBA

41 North Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA

41 North Business School

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Nyckelfakta

 • Datum: Juni 2019
 • Språket engelska
 • Plats: Istanbul Baserat; Berlin, Paris, Grenoble Semi- Ligger
 • Varaktighet: 18 månader, deltid / 4 dagar per månad torsdag eftermiddag, fredag
 • Högskolepoäng: Master (120 hp)
 • Pris: 25 000 Euro

Programöversikt

Där möter Management, Innovation och Entrepreneurship!

 • Program Akademisk Ägare: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Frankrike)
 • Akkreditering: Triple-Accredited, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management är en av de få handelsskolorna (1% av skolorna världen över) för att ha de tre ackrediteringar som skiljer de ledande internationella handelshögskolorna.
 • Skolläggningar: GEM rankades 21: e i Financial Times European Business Schools (2017)
 • Program Rankings: Deltid MBA-programmet rankades 64: e världen över programmet rankas också 28: e i Europa och 5: e i Frankrike (2017)

FAKULTET

Klasser lärs av GEM-fakulteten, lokal fakultet, besöksprofessorer från högsta universiteten världen över, och de bästa affärsmännen. De flesta av den permanenta fakulteten är engagerade i tillämpad forskning. deras undervisningslänkteori ökar genom autentiska affärssaker. Deras mångfaldiga kulturella och internationella bakgrund ger en stark internationell dimension till programmet.

PROGRAMMISSION

Executive MBA-programmet uppdrag är att ge framtida chefer den grundläggande kunskap som behövs för att anta en helhetssyn av verksamheten och stimulera ledarskap och entreprenörsinitiativ. Programmet syftar också till att förbättra karriärutvecklingen och göra det möjligt för deltagarna att tänka kritiskt och strategiskt för att anpassa sig till den förändrade globala miljön.

Detta program kommer att uppmuntra dig att tänka annorlunda, att tänka globalt, att arbeta i multikulturella och tvärvetenskapliga team. Du kommer att utveckla både dina professionella och personliga färdigheter och kompetenser.

Innovativt och entreprenörskap i hjärtat, Executive MBA-programmet har valt att fokusera på Management, Innovation, Technology och Entrepreneurship för att träna och förbereda chefer för dagens globala miljö och för morgondagens utmaningar.

SUCCEING TODAY AS TRANSFORMATIONAL LEADER

Det finns nya språk, beslutsfattande verktyg, attityder och tankar som kan läras, vilket hjälper till att underlätta övergången till att driva digital transformation inom organisationer. Chefer måste först och främst erkänna att de behöver bli digitalt flytande och se till att de integrerar digitalt tänkande i sin dagliga ledning.

UTVECKLA NYA KAPABILITETER

Uppmuntra alla anställda att utveckla digitala kompetenser och affärsmodeller. Ju mer digitalt literate en arbetskraft, desto större är deras potential att bidra till värdeskapande. Digitala ledare behöver förstå de skift (beteendemässiga, ekonomiska, sociala) som nya tekniska drivrutiner skapar: som mobila, sociala nätverk, moln, dataanalys.

PROGRAMMET SPECIFICERAR ATT FÖRBÄTTA PROFESSIONELL OCH PERSONLIG FUNKTIONER SOM DYNAMISKA ORGANISATIONER SOM FINNS PÅ:

Följ ett intensivt, stimulerande akademiskt program som helt och hållet lärs på engelska.

 • Öka internationell exponering och expertis inom en grupp av olika nationaliteter och kulturer.
 • Stärka både hårda och mjuka hanteringsfärdigheter.
 • Utför en omfattande förvaltningsberättelse av hög professionell standard.
 • Översätt digitala grundämnen till företagets påverkan på bransch, organisation och individnivå.
 • Få en utmärkt avkastning på investeringar genom att påskynda din karriärutveckling.
 • Grenoble Ecole de Management "Executive MBA-examen" delas ut av en tredubbelt ackrediterad institution.
 • Specialisering Moduler: Dessa är värda 15 hp mot graden. De består av 3 separata moduler om 30 timmar, totalt 90 timmar per specialisering (Management Consulting - Finans - Innovation Management-Entrepreneurship - Digital Business - Projektledning)

VEM?

Executive MBA kandidater är erfarna yrkesverksamma från olika sektorer som visar en hög nivå av mognad och intellektuell nyfikenhet. Kandidater ska ha utmärkta skriftliga och muntliga kommunikationsförmåga och bör vara öppna för kulturell mångfald. Särskild uppmärksamhet kommer att ges mot kandidatens motivation för en internationell karriär.

INGÅNGSKRAV

 • En kandidatexamen i något ämne
 • Minst sju års betydande heltid arbetslivserfarenhet, helst med ledarskaps erfarenhet
 • Engelska färdigheter (6,5 IELTS med 6,0 ​​min i varje band), eller TOEFL av 94 (med minst 22 i läsning och talning eller 21 i lyssnande och skrivande)
 • GMAT kan krävas från fall till fall. Du kommer att bli underrättad efter godkännande av styrelsen om du är skyldig att ta GMAT.

VAR?

Varför ska du studera EMBA I ISTANBUL?

41 nordlärande nav

Våra klasser äger rum i Ferko Signature Business Center, beläget i hjärtat av Istanbuls centrala affärs- och sociala distrikt på Levent Buyukdere Avenue och är utrustade med avancerad teknisk infrastruktur.

Vårt campus är bekvämt att nå via tillfartsvägar och tunnelbanestationer utformade för att ge tunnelbana, tunnelbana och gångvägsförbindelser. Dessutom maximerar campus din produktivitet genom att göra din inlärningsmiljö mer njutbar med bekvämligheter på platsen som laddningsplatser för elfordon på parkeringsplatser, företags concierge-tjänster, kaféer, restauranger och livliga parker för sociala aktiviteter.

GRENOBLE CAMPUS

Grenoble campus ligger i stadens affärsdistrikt, som kallas Europole. Grenoble Ecole de Management campus ligger nära hjärtat av staden och precis intill järnvägsstationen, där tåg, bussar, spårvägar och cykelvägar alla skär. Skolan ligger också intill GIANT innovationskampus. Sprid ut över nästan 37 000 kvadratmeter, är Grenoble campus erkänd för sin design och enkel åtkomst.

LÄRANDE UPPLEVELSE

Lärandeprocesser och relaterad teknik har förändrats drastiskt under de senaste tio åren. Det är inte längre tillräckligt att sammankalla ledningen från tid till annan. De måste utbildas för att orkestrera vinnande prestanda i realtid och på jobbet.

Lärande industrin ger oss många spännande och nya inlärningsmodeller och tekniker. 41 North Business School och Grenoble Ecole de Management kommer att ta det senaste till sina kunder.

ANSÖKAN

För att ansöka om detta program måste kandidater fylla i ansökningsblanketten och inkludera skannade kopior av alla ursprungliga stöddokument. Alla dokument måste vara på engelska eller skickas med en certifierad översättning till engelska om de skrivs på ett annat språk

 • Officiell kopia av senaste examen eller examensbevis
 • Universitetsutskrifter: fram / bak med betygsskala
 • CV / Fortsätt
 • 3 korta uppsatser (relaterade till din akademiska / yrkeserfarenhet, dina anledningar till att välja detta program och din interkulturella medvetenhet)
 • 2 professionella referenser. Kollegor eller vänner är inte acceptabla som domare
 • Skanning av pass
 • Internationellt erkänt pass Bild
 • Fluency på engelska (TOEFL, PTE, IELTS eller CPE):
  • TOEFL: Datorbaserad: 240 / Internetbaserad
  • (IBT): 94 (lägsta poäng på 22 i läsning och talande; lägsta poäng på 21 i lyssna och skriva). TOEFL Institutionskod: 8973
  • IELTS: 6,5 med minst 6,0 på alla områden (lyssna, läsa, skriva och tala)
  • Cambridge proficiency Exam (CPE): A, B, C
  • Pearson Test of English (PTE): 63 (lägsta poäng på 59 i varje avsnitt)

Varför investera i ett Executive MBA-program?

Det finns tre kritiska komponenter som väger tungt på en erfaren chefs beslut att anmäla sig till ett EMBA-program. Dessa är (A) CAREER EFFECT efter examen; (B) ERFARENHETER under programmet och (C) handelshögskolans kultur.

Karriärverkan

Den främsta orsaken till att chefer att anmäla sig till ett EMBA-program är efterverkan på sin karriär. De förväntar sig att genomförandet förbättrar deras chanser att antingen klättra upp i den nuvarande arbetsorganisationen eller att hitta ett högre placerat jobb i ett annat företag. I båda fallen finns det en stark förväntan på att öka sin lön!

Storleken på och kvaliteten på skolans EMBA alumni nätverk blir extremt viktigt i detta sammanhang. Det är nödvändigt men inte tillräckligt att skolans antagningsprocess är selektiv, vilket säkerställer att deltagaren kommer att gnugga axlar med de som är ljusa och som har bra karriärmöjligheter. Alumni-nätverkets storlek och mångfald, när det gäller globalitet, kön och affärsbakgrund, gör eller bryter valet på ett EMBA-program idag.

ERFARENHET UNDER EMBA

Kommer jag kunna tillämpa det jag lär mig under programmet? Hur intensiv kommer samspelet att vara bland deltagarna? Kommer detta att vara inriktat på att skapa innovativa och kreativa lösningar? Vilka är riskerna att jag kommer att interagera med någon från en helt annan kulturell eller affärsmässig bakgrund? Hur lär programhanteringen online?

Under programmet borde jag ha tid för självreflektion. Kommer jag att coachas?

Placeringen av EMBA-programmet är mycket viktigt. Speglar den en modern arbetsmiljö i en storstadsstad eller ligger det på en avskild campus? Har den tillgång till lokala chefer?

När jag examinerar, förväntar jag sig att jag går med (1) bättre ledarskapsförmåga vid hantering av blandade könsgrupper, (2) mer förfinad förståelse av förändringshantering, (3) förstärkt självförtroende, (4) förbättrad förmåga att tala och förstå styrelsen -room nivå affärsspråk, och (5) förbättrad förmåga att excitera och motivera andra att söka innovativa lösningar.

KULTUR

Handelsskolor överlever och trivs på mångfalden och rikedom i sin kultur. De är inte geografiskt begränsade, de erkänner deltagare med olika bakgrund, minst en femtedel av deras intag är kvinnlig, och deras fakultet matchar mångfalden hos sina elever och alumner. De är affärslaboratorier i sitt samhälle och etiken kommer först. Ingen enskild organisation dominerar deras rekrytering.

Allt detta kommer att öka mitt värde på jobbet, för jag kommer att ha förmåga att vidarebefordra mina kunskaper och kunskaper till andra. Detta är betydligt viktigare än den avkastning som jag kan generera på min arbetsgivares investeringar!

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad October 16, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Varaktighet
18 månader
Deltid
Price
Pris
25,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Turkiet - Istanbul, Istanbul
Startdatum : Juni 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2019
Turkiet - Istanbul, Istanbul
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Videoklipp

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Dr. Susanne Hansen Saral , DBA, Admissions Coordinator of 41 North Business School