Executive MBA

Hull University Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA

Hull University Business School

Executive MBA är klar över två år och levereras flexibelt över långa helger för att tillgodose arbetsförpliktelser. Programmet samlar chefer från en rad privata, offentliga och frivilliga branschorganisationer, så att du kan lära av och dela erfarenheter med en rad affärsfolk.

Arbetsbaserade element i programmet ger lärande och organisatoriska fördelar, hanterar verkliga problem och lägger till betydande värden för att anställa organisationer, såväl som din personliga och ledarskapsutveckling.

Vad kommer du att studera


Alla deltagare som studerar Hull MBA, helt eller delvis, utnyttjar samma tematiska tillvägagångssätt, vilket återspeglar programmets holistiska karaktär. Det finns några mindre skillnader i Executive-programmet för att tillgodose deltidsdeltagarnas behov.

Det personliga och professionella utvecklingselementet är inte kreditbärande, men professionella färdigheter utvecklas genom hela kursen. I stället för frivilliga moduler får deltagarna möjlighet att förbättra kapaciteten i ledarskap och förändra eller utveckla specialistkunskap inom logistik- och försörjningskedjan eller offentlig förvaltning.

Executive MBA utomlands


Vår Executive MBA levereras också i

  • Bahrain och Oman
  • Hongkong och Singapore

Deltagare på dessa platser kan studera lokalt och fortfarande dra på vårt globalt ackrediterade program och kompetensen hos vår internationellt kända fakultet. Programmet levereras av personal från Business School och underlättas av agenter som är baserade på var och en av platserna. Fullt stöd av skolan tillåter dessa agenter oss att behålla den höga kvaliteten på MBA-programmet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Hull, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - Hull, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan