Executive MBA

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

MBA @ BGS från £ 2500

Executive MBA

Starta ditt eget företag

Pengar. Det får världen att gå runt, det är säkert. Om du har det vill du ha mer, om du inte har det, behöver du det. Att få det är ganska enkelt i teorin - hitta ett jobb, jobba hårt och bli främjad. "Simples" som vissa marknader kan säga. I själva verket är det dock inte så enkelt att få framåt eller starta ett jobb med en högre baslön. Arbetslöshetstalen hjälper inte, eftersom de ser oss konkurrera mot hundratals eller till och med tusentals sökande till lediga befattningar.


Så vad kan vi göra? Stanna i våra nuvarande jobb och vara nöjda med vad vi har? Visst, det är ett alternativ. Eller vi kan förbättra våra framtidsutsikter genom att få en MBA och sticka ut från publiken när de når högre upp på företagsstegen. En större lön börjar med en MBA! Det sätt det fungerar är enkelt. Du håller ditt jobb och studerar med oss ​​när du är tillgänglig. Vi har flexibla alternativ för vad som helst för dig.


Få erfarenhet utomlands


Utöver det har du också möjlighet att få verklig erfarenhet på de framväxande marknaderna i BRIC-länderna (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina). Dessa kan vara 2 veckor praktik, så du behöver inte lämna ditt jobb, bara ta en semester och komma tillbaka med en rad skarpa färdigheter och förmågor, än mindre livets resa.


Starta ditt eget företag

För det verkliga entreprenörskapet kan vi till och med hjälpa dig att starta ditt eget företag. Allt som behövs är ett förslag från dig, då kommer vi att ställa dig upp med vägledning och stöd från personliga mentorer och företagskonsulter i vårt inkubationscenter.


Kvalitetssäkring


Alla våra kursledare och föreläsare är ledande universitetsprofessorer med långa betjäningsbakgrunder i sina respektive branscher och företag. Med sin mängd kunskap och kompetens erbjuder de våra studenter utmärkt stöd och utbildning för att ställa upp dem för sin framtida karriär. Våra studenter får också en-till-en-undervisning och vägledning i hela deras studier när de behöver det.


Stämpel för godkännande


Det viktigaste är naturligtvis kvaliteten på ditt certifikat när du lämnar oss, så du är glad att veta att våra kurser är fullt ackrediterade av University of Wales och du kan vara säker på att du vet att din MBA kommer att bana vägen mot ditt utvalda kompetensområde och det viktiga, bättre betalda drömjobbet i framtiden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
2,500 GBP
beviljas stipendium
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Birmingham, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - Birmingham, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan