Läs den officiella beskrivningen

Den Executive MBA Det syftar till att utbilda professionella förvaltare över 30 år i de aktuella utmaningar som bly globala team i en global konkurrenssituation program. Befälhavaren har ett stadium av 2 veckor i Silicon Valley, USA.

Varaktigheten är 15 månader MBA program helgen (fredag ​​eftermiddag och lördag morgon) och är kompatibel med arbete. Under en helg intensiva utomhus sessioner hålls i format, främja personlig kontakt, grupparbeten och utveckling av studentens personliga och yrkesmässiga färdigheter.

EMBA

MBA från La Salle:

  1. Använder en unik och innovativ metod, växer genom upplevelser Metodiken växa genom upplevelser syftar att eleverna kan tillämpa verkliga och genom erfarenhets situationer, alla inlärnings relaterade mjuka färdigheter och consiguienteevolucionar professionellt i en mer komplett formulär .

Ett team av forskare, psykologer, allvarlig spel och spelifiering och experter på ledningskompetens har utvecklat denna unika metod.

Alla dessa erfarenheter är kopplade till utvecklingen av nya Mysteriet med den hemliga kammaren och har därför en berättelse som blir en utmaning och en unik levande upplevelse för studenter i den internationella MBA.

  1. Executive MBA från La Salle har godkänts av AQU (byrån för kvalitet universitetsväsendet i Katalonien) och DGU (generaldirektoratet för universitet) som en officiell titel som området med namnet Europeiska högre utbildning: Master i International Management and Technology Innovation Management (MBA).
  • Att handskas med garanterad framgång på nya professionella utmaningar och lansera nya affärsinitiativ.
<li>Anpassa och dra nytta av mycket konkurrensutsatt och f&ouml;r&auml;nderlig milj&ouml;, som uppfyller marknadens krav och kunder.</li>
<li>Effektivisera organisationer, planera verksamheten och utveckla dem p&aring; ett effektivt s&auml;tt f&ouml;r att uppn&aring; m&aring;len.</li>
<li>Har strategisk vision f&ouml;r analys, strategi och l&ouml;sa problem och utmaningar.</li>
<li>Bly och f&ouml;rb&auml;ttra v&auml;rdefulla lag, viktiga framg&aring;ngsrika f&ouml;retag.</li>
<li>Fatta de b&auml;sta besluten p&aring; plats</li>

Vad tycker du förbereda?

MBA formulär fondförvaltare som känner affärs utmaningar XXI århundradet och som kan läsa de möjligheter som finns och de kunskaper och färdigheter sig att framgångsrikt utnyttja. Även ovanför teoretiska innehållet, ger Executive MBA studenter med kriterier och verktyg som gör det möjligt för dem att utöva ledningskompetens och uppleva agerande i realtid och nära de professionella situationer.

utgör därför ett värdefullt bidrag till utvecklingen av deras kapacitet för:

  • Tillgång till nya ansvarsområden och ta itu med nya situationer.
  • Att handskas med garanterad framgång på nya professionella utmaningar och lansera nya affärsinitiativ.
  • Anpassa och dra nytta av mycket konkurrensutsatt och föränderlig miljö, som uppfyller marknadens krav och kunder.
  • Effektivisera organisationer, planera verksamheten och utveckla dem på ett effektivt sätt för att uppnå målen.
  • Har strategisk vision för analys, strategi och lösa problem och utmaningar.
  • Bly och förbättra värdefulla lag, viktiga framgångsrika företag.
  • Fatta de bästa besluten i mer komplexa situationer.

Till den det berör?

Programmet riktar sig till yrkesverksamma med mer än tre år äldre arbetserfarenhet på 30 år och syftar till att utbilda chefer som kan ta på sig nya ansvarsområden och ledarroller, hantera sin egen verksamhet, utvecklas professionellt kombinera ledningen offline med online-förvaltning och växa personlig nivå genom innovativa och unikt system växer genom upplevelser.

inträde

En av de viktigaste utvecklingsprogram Masters i La Salle faktorer är de som går med i programmet: utvalda människor som svarar kriterierna läroplan, enligt akademiska, funktionella, sektoriella och geografiska dimensioner som främjar anrikning av kollektivet.

Antagningsprocessen i La Salle syftar till att välja ut de mest lämpade kandidaterna för varje program och för att säkerställa nivån och kvaliteten på samexistens och kommunikation mellan deltagarna, som är utmärkande för stil med La Salle.

Antagningsprocessen för läsåret är nu öppen och de kandidater som börjar processen så snart som möjligt eftersom antagningen perioden förblir öppen tills alla säten begränsning som fastställts för varje akademiskt program rekommenderas.

Kostnad och finansiering: Begära information och skicka dig en fullständig dokumentation med information om resurser, banker och medarbetare.

Stipendier: Begära information och ta emot program stipendier och bidrag.

Program undervisas på:
Spansk

Se 1 fler kurser från laSalle Barcelona MBA programs »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
15 månader
Heltid
Pris
26,800 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum