Läs den officiella beskrivningen

En aktuell program

Företag idag arbetar i en miljö av osäkerhet som förändras snabbt. På grund av globaliseringen av marknaderna, möjligheter och hot för våra företag dyker upp när som helst och var som helst i världen, och även i fjärran, kan ha omedelbar effekt på våra marknader.

I alla viktiga aspekter av företagsledningen är mycket betydande förändringar, som kräver direktörer som ansvarar för varje område gedigna kunskaper för att kunna påverka utvecklingen av de starka och motståndskraft i sina organisationer.

Medvetna om behovet av att utbilda personer som kommer att leda dessa förändringar har Cesine Handelshögskolan Executive MBA utvecklat programmet i samarbete med ledande företag inom dagens marknader, vars erfarenhet och bakgrund berika innehållet i befälhavaren. Dessutom, genom avtal med företag och organisationer är Cesine Business School är villiga att garantera 100% av unga akademiker utan erfarenhet, praktik är obetald. Vårt förslag innebär, vilket skiljer en helt praktisk dimension.

Medvetna om behovet av att utbilda personer som kommer att leda dessa förändringar har Cesine Handelshögskolan Executive MBA utvecklat programmet i samarbete med ledande företag inom dagens marknader, vars erfarenhet och bakgrund berika innehållet i befälhavaren.

I programmet ingår två internationella bostads perioder, en helt stipendium i Kina och andra frivilliga i USA, som tillåter direkt och personligen känner egenheter av de asiatiska och amerikanska marknaderna. I samarbete med prestigefyllda rådgivning och American University i Washington DC, kommer programmet att fördjupa den politiska, ekonomiska, sociala och kulturella verklighet i varje land.

Cesine studenter har möjlighet att fördjupa sin utbildning genom relevant arbetslivserfarenhet inom multinationella företag både nationellt och internationellt.

Skälen driva Executive MBA Business School Cesine

MBA-programmet Cesine Business School är inriktad på yrkesfolk med erfarenhet i ledande positioner som tillför programmet den rätta balansen mellan personlighet, akademisk förmåga och yrkeserfarenhet. Även denna Executive MBA för unga akademiker som vill skaffa sig kunskaper och färdigheter för optimal prestanda framgångsrikt riktade ledningsfunktioner.

PRESTIGE

Du kommer att vara i en institution som har erkänts av internationella rankningarna. Cesine har vunnit tredje plats i rangordningen Engelska Nivå I2N och internationalisering fyrtio spanska universitet, som utarbetats av Pricewaterhousecoopers och Education First.

Akademisk excellens

Vår lärare kommer från de bästa universiteten, företag och konsulter, som gör det möjligt att få en korrekt teoretisk och praktisk, som är viktiga för utbildning på arbetsplatsen.

SYSSELSÄTTNING GARANTI: mer än 2500 avtal med nationella och internationella företag (Banco Santander, UNESCO, Heineken, Bosch, L'Oreal, etc.). 86% av våra alumos arbetar sex månader efter examen.

STOR OCH CHALLENGER PROGRAM

Vår rigorösa läroplan hjälper till att stimulera och stärka strategiskt tänkande, problemlösning och beslutsfattande förmåga.

VALFRIA GARANTERAS METODER

100% av studenter som vill arbetslivserfarenhet som erhållits genom avtal med de bästa företagen nationellt och internationellt.

NÄTVERK

De mer än 2500 avtal med berörda organisationer, stannar i Kina och USA och lärare med anknytning till näringslivet, ge våra MBA-studenter, den sömlösa sammankopplingen mellan den akademiska och professionella världen.

Internationell erfarenhet

MBA klasser kan tas emot i 2 till 3 kontinenter, vilket gör att kunskap och studera de politiska, ekonomiska, sociala och kulturella verklighet på den internationella marknaden. Vidare i vårt campus vi har i genomsnitt 20 nationaliteter och mer än 20% av internationella studenter.

Dubbelt större

Förmåga att eventuellt göra en dubbel major i Amerika eller Europa som innehåller praktik i prestigefyllda organisationer.

Metodik

Arbetsgivare söker akademiker som är beredda att ansluta sig till dynamiska team arbete. Vi kommer att utgöra de teoretiska aspekterna och de praktiska discuplinas värderas av företag.

LÄRANDE: Vid metoden för att illustrera hur ledande företag har tillämpat teori till praktik används.

ERFARENHET: erfarenheten är en viktig del av vår metodik. I klassrummet teori till praktik rör sig genom praktisk erfarenhet av lärare, som i sin tur är yrkesverksamma i branschen, konsultverksamhet och forskning. Till detta tillsattes debatter med gäst direktörer, simuleringar, rollspel och seminarier.

Teamwork: effektiviteten i lagarbete bland deltagare med olika bakgrund, i en kollaborativ miljö uppmuntras. Att lära sig att integreras i arbets lag multidiciplinares att leda team, men också att ledas, för att möta de problem som kan uppstå och uppmuntrande konkurrenskraft.

Mål för Executive MBA

  • Skaffa en övergripande och tvärvetenskapligt tillvägagångssätt en mångkulturell lärandemiljö, utforska olika sammanhang i internationella affärer i 2 eller 3 kontinenter.
  • Förbättra färdigheter och förmågor ledande befattningshavare.
  • Utveckla entreprenörskap, ledarskap och teamwork i företagsledning, måluppfyllelse och höja värdet på bolaget.
  • Mastering komplett hantering av innovationsprocesser inom företagen.
  • Med ett strategiskt tänkande för att utveckla konkurrensfördelar i företag att köra.
  • Vet alla egenheter av konsumenternas beteende för att utveckla en effektiv marknadsföringskampanj och en bra produkt och varumärkesutveckling.
  • Lär dig att använda nya verktyg för informationssystemen.
  • Bemästra ekonomiska, redovisning och skatteanalys.
  • Förbättra kommunikationsfärdigheter.
  • Förmedla vikten av integration, samarbete och etik inom struktur och organisationsschemat.

Student Profil

Studenter Executive MBA Business School Cesine De syftar till att människor spelar företagsledningen, att utveckla en förvaltning karriär.

Kandidater som innehar en universitetsexamen eller motsvarande. I undantagsfall denna grad skulle kunna ersättas med en exceptionell yrkeserfarenhet.

Program undervisas på:
Spansk
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
1 år
Heltid
Pris
10,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum