Är det dags för dig att byta?

Det moderna livet ger oss sällan tid att andas, att gå tillbaka och verkligen överväga vad vi vill uppnå. Besluta att studera för en MBA ger tid och utrymme för förändring.

HEC Lausanne Executive MBA hjälper yrkesverksamma inom livet Omvandla sin karriär, Gripa nya möjligheter och reflektera över deras personlighet, prestanda och perspektiv. Vi gör dock mycket mer än att öka dina arbetsutsikter. Vår 16 månaders program Hjälper individer att omvandla sig fundamentalt. Deltagarna är inspirerade till att bli agenter för förändring i sina företag, samhällen, industrin ... och ibland världen. Ackrediterad av EQUIS och AMBA, Har programmet konsekvent rankats bland de bästa topp 100 verkställande MBA: erna över hela världen Financial Times. Förutom den höga kvaliteten på undervisningen och rikligheten hos HEC Lausanne-samhället är vi erkända för vårt banbrytande tillvägagångssätt Personlig och professionell utveckling. Vi har utformat vår läroplan för att lägga till denna kraftfulla dimension till kärnkonceptkonceptmoduler och följaktligen följa med våra deltagare i deras omvandling.

Om du letar efter något annat, kanske är det dags.

54265_Network

vår Skillnad

HEC Lausanne är en av de mest respekterade institutionerna i världen. Vår Executive MBA rankas konsekvent bland de bästa programmen i sitt slag globalt.

Schweiz har ett brett sortiment av utmärkta MBA-program som våra deltagare kan välja, så varför välja oss?

Excellence i undervisningen

Vårt program är baserat på Högkvalitativ undervisning Och material, och en Enastående rykteGlobalt. Vi utnyttjar den senaste forskningen och specifika metoder för att leverera kurser som utvecklats för att matcha Behov och förväntningar hos cheferna Arbetar i krävande och dynamiska miljöer och organisationer.

Berikande nätverk

Urvalsprocessen är intensiv, av en anledning. Genom att blanda med internationella medelålders deltagare från olika bakgrunder, kommer du snabbt Lära av dina kamrater, Deras roller och de företag de arbetar för. Att lära sig, särskilt inom ramen för Executive MBA, är en social process, och dina klasskamrater och dina professorer kommer att bidra till dina framsteg. Alumni-nätverket är en Rik och livlig gemenskap Som lever vidare än examen.

Personlig och professionell utveckling

Vi tror att en MBA ska ge dig mer än en verkställande kvalifikation. Det borde vara en unik möjlighet att ta tid från ditt företagsliv till Reframe ditt fokus och Granska dina mål. Du kommer sannolikt att äntligen hitta den verkliga betydelsen och det professionella syftet du letat efter. Executive coaches och specialister kommer att följa med dig genom hela programmet för att öka din individuella utveckling, team effektivitet och kompetensförbättring.

Bra passform för din livsstil

Vi vet att de chefer som väljer vårt program har upptagen yrkes- och familjeliv: vår läroplan är strukturerad för att ge dig En optimal balans mellan arbete och liv och Maximera effektiviteten. Det här formatet tillåter dig att fortsätta att arbeta medan du går på lektioner varannan vecka. Slutföra vår Executive MBA och Du kommer att omvandlas materiellt, professionellt och personligen. Våra deltagare blir energiserade med en ny ny vision om de möjligheter som är öppna för dem, och utrustade med färdigheter för att uppfylla sin högsta potential.

54267_Network

Programmet

MBA-programmet på Hautes Etudes Commerciales (HEC) i Lausanne har funnits i över 35 år, och Executive MBA-programmet har löpt i över ett decennium. Denna internationellt erkända Executive MBA erbjuder experter chansen att förvandla sin karriär och ambitioner, samtidigt som de specialiserat sig på Healthcare Management eller Corporate Finance.

Som en offentlig institution är 90% av vår lärare tvingad till fakulteten, och är permanent dedikerade till MBA-programmet och till universitetet.

Vår läroplan bygger på aktuell forskning inom fältet, varav en del utförs av vår Executive MBA-fakultet. Deltagarna väljer ett speciellt fokus i Sjukvård eller Corporate finance - Två av Schweiz mest dynamiska branscher.

Att vara belägen i fransktalande Schweiz, hem till huvudkontoret för många internationella företag, FN i Genève, en stark finansindustri och ett massivt livsvetenskapligt knutpunkt betyder att vi lockar ett särskilt Rik och unik studentblandning av deltagare Arbetar för närvarande i globala företag, och som, som du, är mycket motiverade att lära sig och ge sina färdigheter till klassrummet.

Bra att veta:

Vid HEC kompletteras kärn Executive MBA-läroplanen med specialkurser inom två huvudområden. Välj mellan:

  • Executive MBA med fokus på Healthcare Management
  • Executive MBA med fokus på Management & Corporate Finance
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 26, 2019
Duration
16 månader
Deltid
Pris
45,000 CHF
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 26, 2019
Slutdatum
Dec 11, 2020
Sista anmälningsdag

Aug 26, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Dec 11, 2020