Den akademiska alliansen som skapats av ASEBUSS och Kennesaw State University utnyttjar styrkan i varje program till förmån för både studenter och fakulteter.

Deltagande i denna gemensamt utformade akademiska erfarenhet förbereder våra studenter för en ledande roll i morgondagens företagsorganisation.

Deltagarna lär sig att hantera de kulturella, språkliga, tekniska och geografiska gränserna genom att arbeta inom internationella team av studenter för att genomföra olika uppdrag och projekt.

Möjligheten att lära av varandra och från deras respektive arbetsgivarorganisationer ger förstahandsupplevelse som inte finns i andra EMBA-program.

Formatera:

Tvåårig forskarutbildning på deltid. Från oktober till juni äger klasserna en gång i veckan, på alternerande fredagar och lördagar. Klassplanen gör att du kan fortsätta din karriär när du studerar och möjlighet att direkt använda dina förvärvade färdigheter på din arbetsplats.

Curriculum:

Fokuserad på den allmänna ledningen, inklusive 14 olika discipliner. Kurser utbildas helt på engelska av både rumänska och amerikanska professorer med hjälp av fallstudiemetoden. Fallstudierna är Harvard Business School licensierade samt rumänska sådana för att förbereda dig för att göra kritiska affärsbeslut och leda med självförtroende.

Bostadsveckor:

Kurser hålls i Neptun av ett team av professorer från Kennesaw State University, Atlanta.

Internationell bostad:

En vecka i Atlanta, under andra året - en del av det internationella utbytesprogrammet. En värdefull internationell erfarenhet, som ger dig exponering för globala affärsmetoder. Hosted vid Kennesaw State University.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
2,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum