Kräver mer av dig själv. Förvänta mer tillbaka

Universitetet i Ottawa Executive MBA är för dig som söker högsta möjliga avkastning på deras personliga och ekonomiska investeringar i en examen civilekonomexamen. Vårt program erbjuder verkliga erfarenheter av lärande är exponeringen för globala affärer tänkare och ledare, och betoningen på förvaltning och tillämpning av teknik för att komma framåt i dagens kunskapsbaserade ekonomi. Om du kräver mer av dig själv och förväntar sig mer i gengäld är Ottawas Executive MBA för dig.

Hands-On Learning, förstahandserfarenhet

Universitetet i Ottawa Executive MBA utrustar dig med erfarenhet för att komma framåt i näringslivet. Vår kärnverksamhet är på verkliga tillämpningen av företag kunskap och bästa praxis:

  • du kommer att göra flera praktiska konsultuppdrag på uppdrag av riktiga företag och organisationer, på egen hand och som en del i ett team;
  • du kommer att få konkreta, praktiska erfarenheter och att utsättas för högre kanadensiska och internationella företagsledare;
  • detta praktiska, utöver the klassrummet strategi är en av de viktigaste faktorerna som skiljer Ottawas Executive MBA från alla andra.

En integrerad globalt perspektiv

Att bli en framgångsrik företagsledare måste du vara mer anpassade till de större globala bilden:

  • Programmet svarar med en läroplan och lärare som till fullo kommer att förse dig med ett globalt perspektiv, i första hand kunskap och erfarenhet på den internationella marknaden med en uppskattning av effekterna av globala ekonomi och finans på affärsmodeller och strategie s;
  • Programmoduler som "internationella finansmarknaderna" fokusera på att utveckla detta perspektiv;
  • Andra kurser integrera konsekvent globala frågor, trender, bästa praxis och de viktigaste globala överväganden i valet av ärendet material och praktiska exempel som skall lämnas i klassen.

Grunderna och Beyond

Universitetet i Ottawa Executive MBA utrustar dig för ledarskap i den kunskapsbaserade ekonomin genom ett innovativt läroplan erbjuder en unik kombination av:

  • Verkliga, praktiska konsultuppdrag och samarbetsprojekt företag som tar ditt lärande långt bortom böckerna;
  • Ett globalt affärsperspektiv som låter dig se, verka och konkurrera bortom gränserna;
  • Att lära sig att hantera i ett teknikdrivet miljö som går långt bortom e-Business.


Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Telfer School of Management, University of Ottawa »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
59,500 CAD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum