Executive MBA

Alliance University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA

Alliance University

Executive MBA


Executive Master of Business Administration (MBA) som erbjuds av Alliance School of Business, är Alliance universitet en ettårig, heltid kurs utformad för erfarna medarbetare som vill katapult till nästa nivå av ledarskap i en organisation. MBA vid alliansen Handelshögskolan förbereder de studerande för ledande befattningshavare utmaningar och högre ansvar i en krävande karriär, samtidigt som utger sig för att bygga en stark och hållbar ledarskap repertoar av företagsledare på alla nivåer inom en organisation. Eleverna kommer att finna det spännande att vara tillbaka i ett klassrum miljö och att vara bland de professionella och intellektuella kamrater där de kan dela de utmaningar lära sig nya metoder och olika expertområden som krävs för att effektivt hantera ett företag.Studenterna kommer att gynnas av kollektiva yrkeserfarenhet samt djupa och intensiva interaktioner som ytterligare berikas av de intellektuella insikter av olika referensgrupp, som kombinerar en blandning av flera intelligens och det destillerade erfarenhet av ledarskap i praktiken. En strikt kursplaner och möjlighet för studenter att lära av väl genomförda och stimulerande lärare mentorer samt kända utövare företag från hela världen kommer att hjälpa dem att konkurrera effektivt på den globala marknaden och driva dem för att uppnå kritiska genombrott inom hörnsten områdena av förvaltning: strategi, innovation och ledarskap.

&nbsp


Viktiga funktioner

 • Utmärkt Capstone integreringen levereras genom innovativt utformade affärssimuleringar
 • En unik pedagogik som syftar till att berika föremål kompetens undervisas av genomförd bosatt fakultet och dekorerade av internationell fakultet och praktiker företag
 • Strukturerade peer-grupp interaktioner som syftar till en effektiv exponering mot olika yrkeserfarenhet
 • Exponering för globala dimensioner för affärsverksamhet utomlands lärande komponenter
 • Gränssnitt med senior-nivå chefer och entreprenörer på bästa-och-nästa affärsmetoder
 • Mentorskap med väl genomförd fakulteten både internt och internationellt samt genom framstående näringslivs
 • Placering underlättande tjänster över företag i världsklass inom flera branscher

&nbsp


Kurslängd


MBA består av en ettårig heltid kurser följt av en sex-månad på arbetsplatsen forskning inom Capstone områden av förvaltningen.

&nbsp


Kurs Struktur


MBA Kursen är idealisk för studenter med betydande arbetslivserfarenhet. Den innehåller state-of-the-art kursen mix samt undervisning och lärande metoder för att ge en utmärkt blandning av stränghet med relevans.

Kursen ger en student att välja ett område av specialisering från en korg av valfria erbjuds av Alliansen School of Business. Kursen struktur är också unikt balanserade när det gäller att bygga både allmän förvaltning samt domän-specifik kompetens bland akademiker. Med andra ord, vår Executive MBA: s är utbildade för att bli 'djupa generalister "i sina specialområden. Kursen ger en exceptionellt bred portfölj av valbara ämnen erbjuds i block sessioner för att passa deras lärande behov.

&nbsp

&nbsp

Antagning

Antagning till Executive MBA-kurs vid alliansen Handelshögskolan är Alliance universitet strikt baserad på meriter.

&nbsp


Behörighet

&nbsp

 • Bachelor 's examen med minst 50% märken (45% för SC / ST) eller motsvarande CGPA sammanlagt från ett erkänt universitet
 • Minst tre års heltidsarbete erfarenhet
 • En hög poäng i GMAT / CAT / XAT / MAT / ATMA eller Alliance lämplighetsprov (AAT)

&nbsp

Urvalskriterier


De sökande ska visas för upptagande urvalsprocessen består av:

 • Alliansen lämplighetsprov (AAT)
 • Personlig intervju

Skolan använder också andra parametrar som skolastiska och extracurricular rekord och arbetslivserfarenhet för antagning. Det slutliga valet av kandidat kommer att baseras på det totala resultatet i Antagning urvalsprocessen.

Inledningen av Executive MBA-programmet på Alliance Handelshögskolan: Augusti 2013

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Price
Pris
650,000 INR
Information
Deadline
Locations
Indien - Bangalore, Karnataka
Startdatum: Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Indien - Bangalore, Karnataka
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan