Executive MBA

PRIME Business School är ett utrymme för intellektuell och professionell utveckling saknar motstycke i storlek, omfattning och stringens. PRIME inkluderar genom sin världsklass fakultet, lärande sessioner, och genom sina internationella partners, till möjligheter inkubera idéer och lösningar, utveckla affärer och / eller skapa välstånd och generera särskilt nytt värde för företaget, samhälle och världen, med åtföljande personliga fördelar som detta medför.


Educational fokus


I vår Executive MBA lär det är byggt kollektivt från konvergensen av information, kunskap, erfarenheter och reflektioner som deltagare och lärare tillför klass dynamik. Detta tillvägagångssätt är inte valt av en slump, utan svarar i stället för att försöka återskapa viktig del av de faktiska förhållanden under vilka affärsbeslut fattas. I beslut praktiken till följd av mötet tillgänglig information, olika disciplinära perspektiv, insikter som utvecklats genom erfarenhet och samverkan mellan aktörer som vill bygga den bästa möjliga lösningen för situationer som kräver snabba svar.budvärdet


MBA PRIME Business School EMBA-PRIME Differentiering: Idag är bra är inte tillräckligt, det krävs för att uppnå excellens genom differentiering. PRIME Business School vid University Sergio Arboleda är medveten om denna nya miljö och därför Executive MBA-programmet är utformat på ett sådant sätt som främjar deltagarna lärande som motiverar dem att tänka annorlunda, innovativt kommer att berika ditt karriär, affärer och liv, vilket gör att varje deltagare d evelop i störst potential som det är integral. EMBA-PRIME skiljer sig avsevärt i följande avseenden:


• Den är baserad på inlärningsprocesser och praktiska tillämpningar som är intellektuellt utmanande, internationellt relevant och innovativt handlingsinriktad. En process som vi har som heter "Four I" Experience PRIME (Intellectual, Internationellt, Innovative, Integrera).

• Vila i en humanistisk och etisk filosofi som en grund i alla processer för undervisning och lärande, i syfte att bilda integrerade ledare, social, affärer och miljömässigt ansvarsfullt
PROFIL FÖR DELTAGARE EMBA


Akademiker i EMBA-PRIME är utan tvekan en intra globalt konkurrenskraftig ledare och entreprenör som kan generera ny hållbar rikedom och etiskt integrerad personen i alla vektorer för sin verksamhet som en person, yrkesverksamhet och cosmopilita medborgare i ett globaliserat samhälle.

Profil för deltagare i EMBA-prime Krav för genomförandet av programmet


• Sheet akademiska och yrkesmässiga liv.

• Universitetsexamen erkänts av offentliga myndigheter i Colombia.

• När det gäller värdepapper utgivna av utländska universitet, måste den vederbörligen apostilled och godkännas av ledningen för EMBA.

• Yrkeserfarenhet lika med eller bättre än åtta år

• företag eller förvaltning erfarenhet av minst fyra år

• Personlig intervju i Prime Business School


Program undervisas på:
  • Spansk
Denna kurs är På campus
Startdatum
Jan 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum