AACSB Accredited

Executive MBA (EMBA)

Har du ambitionen att vidareutveckla din karriär i organisationen, men är själv utplacering också högt på dagordningen och vill du distribuera dina talanger? Vill du göra skillnad i ditt företag eller organisation, men även i ett globalt sammanhang i samhället?

Då är du säker på är redo för en Executive MBA i Antwerpen Management School, en verkligt unikt program med internationell fakultet och deltagare som du startar en resa där självkännedom, samarbete, förståelse för den globala affärssammanhang och samhälleliga medvetande är nyckeln.

Varför följa detta program i Antwerpen Management School?

EMBA är utformad på ett sätt som maximerar kunskapsutbyte, med dialogdrivna lektioner, som engagerar dig i livliga diskussioner med både kollegor och lärare. Den traditionella och oantastbar MBA innehåll värderas högt och rotade i programmet: din konceptuella förvaltning kunskap kommer att fördjupas och breddas, sträcker dig efter din given specialistkompetens in i sfären av strategiskt tänkande och handlande.

Din personliga coach kommer att stödja dig, genom en integrerad personlig utvecklingsportfölj, i att förstå din mentala kartor, beteendemekanismer och samarbets preferenser, som gör att du kan få ut av din komfortzon och mitten av prestanda. Under de 2 åren av din MBA, genom i klass sessioner, sju en-till-en coaching och ett gemensamt projekt, kommer denna process underlättas och kommer slutligen att resultera i en karriärutveckling plan.

Den 2016-2018 Programmet kommer att studera delvis i USA och Kina att förbättra din globala utsikterna. Detta vid Massachusetts Institute of Technology (USA) och Sun Yat Sen University (Kina). Dessa studieresor kommer att hantera lokala utmaningar ur ett ekonomiskt, geopolitiska, kulturella och miljöperspektiv. Residencies omfattar föreläsningar, företagsbesök och diskussioner med företagsledare som exponerar dig till internationella affärsstrategier och utveckla dina interkulturell kompetens att arbeta i mångkulturella organisationer och grupper.

FT Ranking Belgien: 1
FT ranking över hela världen: 67
Läs nyhet: FT Ranking - Executive MBA för fjärde året nummer i rad en i Belgien

Vad kan du förvänta dig?

Innehållsnivån: Byggnads Expertis, Strategic

Efter att ha gått programmet

 • Du kommer att vara beredd att hantera komplexa utmaningar för ledningen och ansvar
 • Du kommer att ha förbättrat din kritiskt och analytiskt tänkande och förbättrat din beslutsfattande.
 • Du kommer att ha en gedigen kunskap om alla de funktionella globala affärsområden.
 • Du kommer att ha fått en grundlig inblick i hur organisationer skapar värde för sina kunder.
 • Du kommer att kunna höja värdet på din nuvarande position vid tillämpningen av bästa praxis och ramar i ditt dagliga arbete.
 • Du kommer att ha ett företags reflektion och kan närma affärsutmaningar på ett holistiskt sätt.
 • Du kommer att ha utvecklat interna konsult kompetens och förändring-agent kapacitet
 • Du kommer att ingå i ett nätverk av partners och vänner i branschen.

Dublin Deskriptorer och studieresultat EMBA

Datum

Startar: Oktober 2016
Varaktighet: 2 år, deltid Formatet består av:

 • Två 3-4 dagars bostadsmoduler i början av varje läsår
 • Var 3 veckor en lokal modul av 2 dagar i Antwerpen Management School
 • Fredag ​​och lördag (8:30 till 18:30)
 • Tre globala en veckas bostäder, där du kan ansluta andra MBA deltagare från Lingnan College vid Sun Yat Sen University i Guangzhou, Kina och Massachusetts Institute of Technology i Boston, USA
 • Sju en-mot-en executive coaching sessioner

Avgifter

33.500 € (moms undantas)
Inkluderar: terminsavgift som täcker hela programmet, alla läromedel och dokumentation, alla boende, alla verkställande luncher, middagar och drycker på campus
Omfattar: Resekostnader för internationella residens (boende ingår i avgiften)

Plats

Antwerpen Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
belgien

Krav

MBA fokus på självkritiska proffs som Juvelerarvaror öppen och har en positiv inlärnings attityder. Det innebär en allvarlig investering i tid: beroende på din personlighet sammanhang bör du lägga till ytterligare 10 till 15 studie timmar per vecka i genomsnitt. Vi välkomnar en stödjande attityd för MBA från deltagarens arbetsgivare. Detta stöd kan vara tidsbaserad, finansiell sponsring eller inträde till företagsinformation, men viktigast bör innehålla en positiv syn för den potentiella tillväxten.

Att se hur vi strävar efter ett mångsidigt, ambitiös och stödjande klass, har vi följande grundläggande krav:

 • Du besitter en examen från en erkänd akademisk institution, erkännas av de ansvariga myndigheterna i institutets hemland. Sökande som innehar en yrkesexamen är också stödberättigade om deras Analytisk test träffar och de har en beprövad affärsmodell meritlista.
 • Du har minst 5 års heltidsarbete erfarenhet efter examen, företrädesvis, men inte en nödvändighet, i en internationell miljö.
 • Du måste vara behörig i engelska

Grad / certifiering

"Master of Business Administration" magisterexamen är officiellt erkänt av den flamländska gemenskapen och kommer att delas ut efter framgångsrikt avslutad utbildning.
Programmet är AACSB, AMBA och NVAO ackrediterade.
FT Ranking Belgien: 1
FT ranking över hela världen: 59
Läs nyhet: FT Ranking - Executive MBA för fjärde året nummer i rad en i Belgien

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
33,500 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum