Översikt

University of Hawaii, Shidler College of Business har levererat sitt förstklassiga Executive MBA-program som ska träna, vägleda och förbereda Vietnams ledande befattningshavare som vill höja sitt ledarskap och ledarskap. Det är känt som VEMBA (Vietnam Executive MBA). VEMBA Hanoi startade sin första kohort 2001 och expanderade till HCMC 2007.

Webbplats: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Detta 21-månaders program för verkställande format gör att deltagare som bor i Hanoi eller Ho Chi Minh-staden, Vietnam, kan behålla sin heltidsledning samtidigt som de tjänar sin examen. Studenterna kommer att lära av ett integrerat, modernt läroplan som innehåller kärnverksamhetsdiscipliner med banbrytande affärspraxis, inklusive innovation och entreprenörskap, förvaltning av informationsteknik och e-business, supply chain management, wealth management och branding. Alla klasser hålls i Vietnam med en valfri sommarstudie vid University of Hawaii på Manoa i Honolulu, Hawaii, USA. Ett viktigt inslag i programmet är Business Practicum-projektet som gör det möjligt för studenter att engagera sig i verklig konsultation.

MBA för chefer i Vietnam programmet har redan visat sig vara oerhört framgångsrik för att främja många akademiker karriärer under de senaste 18 åren i Vietnam. Med mer än 700 alumni som har viktiga affärspositioner inom alla ekonomiska sektorer i Vietnam och över hela världen erbjuder MBA för chefer i Vietnam ett av de mest värdefulla affärsnätverk.

Således, med sin examen från University of Hawaii, kommer MBA för chefer i Vietnam kandidater att kunna visa att de har förtroende och färdigheter att konkurrera om ledande befattningar, inte bara i Vietnam men överallt i världen.

Några fakta:

 • Detta är det enda AACSB-ackrediterade programmet som erbjuds i Vietnam. AACSB grundades 1916 i USA för att ge ackreditering till verksamhetsskolor. Dess grundare är Columbia University, Cornell University, Harvard University, University of Chicago, University of Illinois, University of Pennsylvania, Yale University och andra prestigefyllda universitet i USA. Det är känt att mindre än 5% av handelshögskolorna över hela världen håller denna elit ackreditering. Inte alla medlemmar i föreningen är ackrediterade.
 • År 2018, US News
 • I den största akademiska rankningen av globala universitet som implementerades av Center for World University Ranking för perioden 2018-2019, rankades University of Hawaii at Manoa 306 av 18.000 universitet över hela världen. Denna underbara ranking placerar UH-Manoa i de högsta 1,7% av universiteten världen över. Harvard University rankades nr 1 i världen, följt av Stanford University på nr 2 och Massachusetts Institute of Technology nr 3.

Två träningsplatser i Vietnam är Hanoi och Ho Chi Minh City. Du kan också välja att studera två sommarkurser i Honolulu, Hawaii, USA.

Klassrumsadress: Suite 312, 3: e våningen, Kontorscenter, Tower C, N04 - UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street, Thanh Xuan District, Hanoi, Vietnam

Email: embaha@hawaii.edu | Tel: 84 24 7304 2688 | Mobil: 84 (0) 947 552 688

Lärande mål för MBA

 • Demonstrera och tillämpa kunskaper om de funktionella verksamhetsområdena (bästa affärspraxis)
 • Kommunicera effektivt i skriftliga och muntliga presentationer och lagarbete
 • Förstå och tillämpa ledningsförmåga i affärsområdet Asien och Stillahavsområdet
 • Identifiera och analysera komplexa etiska och juridiska frågor
 • Demonstrera en förståelse för teknikens påverkan på företagen

Programfunktioner

 • Högt rankad - University of Hawaii Shidler College of Business är känd för sin expertis inom internationell ledning och rankad bland de 25 största forskarskolorna i USA för internationell verksamhet av US News
 • AACSB ackrediterad - Det enda AACSB-ackrediterade MBA-programmet i Vietnam som garanterar en högkvalitativ, relevant och internationellt erkänd MBA.
 • Toppfakultet - Alla klasser lärs i Vietnam av University of Hawaii, fakultet som reser till Vietnam för att leverera sina instruktioner och kursmaterial ansikte mot ansikte. Fakulteten använder en rad interaktiva undervisningsformat och metoder för att engagera och utmana erfarna företagsledare.
 • Asia-Pacific Focus - En pionjär bland amerikanska handelshögskolor i internationell verksamhet, University of Hawaii särskiljer sig genom sitt fokus på Asien-Stillahavsområdet. Shidler School of Business fakultet har en forskningsinriktad fördjupad kunskap om frågor i Asien och Stillahavsområdet och praxis.
 • Omfattande Alumni Network - Det finns nästan 30.000 University of Hawaii Business School Alumni som bor i 40 länder runt om i världen. Vietnam Executive MBA-programmet har varit i drift i Hanoi sedan 2001, i Ho Chi Minh-staden sedan 2007 och har utvecklat ett etablerat senior alumni nätverk över Vietnam.
 • Flexibelt schema - Executive MBA klasser är bekvämt planerade på natten och på helgerna för att tillåta upptagna proffs att delta i klassen, och fortsätta arbeta på heltid, samtidigt som man uppnår en MBA-grad på 21 månader.
 • Bekvämt läge - Klasser hålls i moderna lokaler i Ho Chi Minh-staden och Hanoi, stora handels-, finans-, kultur- och turismcentra i Vietnam.
 • Rigorous Curriculum - Fakultet och läroplan som utmanar eleverna att lösa komplexa affärsproblem i en global miljö, tillämpa starkt analytiskt och strategiskt tänkande på mångfacetterade affärsproblem och att utveckla sofistikerade managementkunskaper.
 • Diverse Executive Students - Vietnam medborgare eller utländska medborgare som bor i Vietnam är välkomna att ansöka med klasser som typiskt består av 35-40 studenter från hela världen med i genomsnitt 5 till 10 års arbetslivserfarenhet.
Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad February 4, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
21 månader
Deltid
Pris
23,040 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum