Förbereder vårdpersonal för att underlätta förändring och driva innovation - från insidan och över hela branschen.


Executive MBA / MS i Healthcare Leadership är ett tvåårigt program i New York City. Detta tvååriga Executive Program kommer att fördjupa din karriär och stärka din förmåga att driva meningsfull förändring i vården.


Vad gör Executive MBA / MS i Healthcare Leadership program annorlunda?

Det är det enda programmet i sitt slag i Ivy League. Du kommer att examinera med två prestigefyllda grader från Cornell University: en MBA och en MS i vårdledning.

Två kraftverk i forskarutbildningen - Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management och Weill Cornell Graduate School of Medical Sciences - har samarbetat för att skapa ett tvåårigt program som fokuserar på att bygga generella ledarskap och utveckla en djupare förståelse för vårdindustrin.


Läroplan och akademiker

Läroplanen integrerar affärsansvar och vårdkompetens för att ge dig de verktyg och kunskap som behövs för att leda komplexa organisationer. Lär dig att engagera dig med intressenter, inklusive läkare, tekniker, försäkringsbolag och politiker. När du har deltagit i kurser på lördagar och söndagar, kommer du tillbaka till jobbet på måndag med insikter som omedelbart kan överföras.


Studentupplevelse

Executive MBA / MS i Healthcare Leadership-programmet erbjuder ett leveransformat som arbetar för heltidspersonal: en kombination av helgklasser och bostadsmöten. Du avslutar kurser på alternerande lördags och söndags sessioner varje termin på Tata Innovation Center på Cornell Tech campus i New York City. De återstående klasserna avslutas under bostadsmöten, som hålls två gånger om året på Cornells Ithaca-campus och i Metro-NYC-området.


Startdatum: juli 2019
Varaktighet: 2 år
Pris: $ 154,272 - Totalt undervisning och beräknade utgifter för programvaraktighet
Frist: Rullande
Plats: Tata Innovation Center, New York, NY

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 5 fler kurser från Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Senast uppdaterad Januari 17, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
154,272 USD
Totalt undervisning och beräknade utgifter för programvaraktighet
Deadline
Kontakt Skolan
Deadline: Rolling
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Deadline: Rolling
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Deadline: Rolling
Slutdatum