Executive MBA - München

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

"Sedan vår grundläggning 1958 är IESE Business School engagerad i utvecklingen av ledare som strävar efter att få varaktig inverkan på människor, företag och samhälle genom deras professionalism, integritet och serviceanda"

Franz Heukamp

IESE Dean

Doktor i filosofi (Ph.D.) i teknik Massachusetts Institute of Technology

5 skäl att välja IESE Executive MBA

 1. Du vill nå din fulla potential och göra en verklig inverkan på världen runt dig.
 2. Du är på strävan att göra mer, gå vidare och flytta ur din komfortzon.
 3. Du vill ha en intensiv och enstaka upplevelse som utmanar dig på alla nivåer.
 4. Du vill ta din karriär till nästa nivå.
 5. Du vill förbättra dina kunskaper och färdigheter för att ställa in dina idéer.

Fallmetoden

Under de 18 månaderna av Executive MBA, kommer du att ta itu med mer än 300 verkliga affärssaker som placerar dig i hjärtat av beslutsfattandet av högsta ledningen. Med hjälp av din egen kunskap och erfarenhet av dina medstudenter kommer du att bli uppmanad att dela med dig av dina åsikter och försvara dina idéer, alla med ett gemensamt mål: att fatta beslut. Metodmetoden förbereder dig för det kritiska ögonblicket i din karriär när du blir frågad: "Vad ska du göra?".

Exceptionell fakultet

IESE har idag en av de bästa affärsfakulteterna i världen. Våra professorer håller sina doktorander från de mest kända universiteten på jorden och är närvarande på många företagsstyrelser medan deras forskning publiceras i de mest refererade akademiska publikationerna.

Detta ger dem stor relevans och rigor i sin undervisningsroll som är centralt för deras uppdrag, så att varje session är ett steg längre i elevernas professionella framsteg.

Kunskapsutbyte

IESE: s program är forum där du kan dela med sig av kunskaper, erfarenheter och idéer med andra ledande yrkesverksamma inom en mängd sektorer och organisationer. Förbättra din vision om ledning med nya perspektiv. Tänk på din synvinkel.

Konstant Feedback

Under hela Executive MBA har du en personlig mentor till ditt förfogande för att hjälpa dig att få ut det mesta av programmet. Förutom våra professorer och programchefer, kommer din mentor att ge dig regelbunden feedback och ge dig råd om din karriärväg och allt annat du behöver göra för att få ut det mesta av dig själv.

Lärande upplevelse

Executive MBA är utformad för höga potentiella chefer, chefer och företagare som vill öka sina karriärer, och ger en hög intensiv och personligt transformativ upplevelse som maximerar studentens ledarskap, beslutsfattande och entreprenörskap för att förbättra sin personliga utveckling och förbereda dem för alla utmaningar De kommer att möta sina karriärer.

Executive MBA kommer att skärpa dina beslutsfattande färdigheter och utrusta dig med nödvändiga kunskaper för att leda i komplexa och föränderliga miljöer.

6 intensiva veckor

Under programmets andra år kan du välja tre "intensiva veckor" -upplevelser. Alternativen inkluderar internationella vandringar i Shanghai, São Paulo och New York, Executive Management Simulation Program (EXSIM) och områdesspecifika valfria veckor. Dessa krävande praktiska erfarenheter gör det möjligt för dig att skräddarsy din lärande erfarenhet och sätta teorin i praktiken.

Internationella veckor

Shanghai

Navet i ett av världens största ekonomiska kraftverk.

New York

Ett globalt finanscentrum och en bädd för entreprenörsverksamhet.

Sao Paulo

Levande finanscentrum och regional bas för många multinationella företag.

Barcelona

Europeiskt centrum för kultur, idrott och entreprenörsverksamhet

Simulering av verkställande ledningen

En möjlighet att tillämpa allt du har lärt dig under det första året av Executive MBA. Under en spännande och intensiv vecka förstärker du ditt strategiska tänkande genom att analysera verkliga affärssituationer och försvara dina rekommendationer innan en styrelse bestående av professorer och branschexperter.

Valbara kurser

Valfria moduler gör att du kan förbättra din kunskap om kärnområdena i linje med dina professionella prioriteringar.

 • Fintech
 • Digital marknadsföring
 • Design tänkande
 • Socialt entrepenörskap

I Företagsprojekt

Projekt exempel:

 • Utveckling av en strategi för socialt samarbete
 • Identifiera och skapa nya marknader
 • Ökad produktionseffektivitet hos en anläggning
 • Analys av ett Management Cost System
 • Utveckling av en produktstartstrategi

Faser av projektet:

 1. Förslag och definition
 2. Planering och slutförande
 3. Utvärdering och showcase
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society.

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society. Läs mindre
Barcelona , madrid , Munich , New York , Sao Paulo , Shanghai , San Francisco + 6 Mer Mindre