Executive MBA innovation och entreprenörskap

Allmänt

Programbeskrivning

Återigen ny pedagogik världen

Flexibiliteten i dagens träning: till var och en sin rytm och hans liv

  • 1 dynamiska modell: verkstäder, verkstäder och projekt
  • Hållbar takt 1: 1 kväll per vecka (3h) + 1 lördag per månad (7h)
  • En utbildning för chefer: utbildningstiden är kompatibel med professionella mål (15 till 18 månader beroende på återhållsamhet integration)
  • En anpassningsbar modell: Systemet tillåter både ansikte att fjärr för alla händelser, inklusive projekt för att hantera oförutsedda
  • 1 flexibelt lärande: Det är möjligt att nå vägen under träning

"Plus"

  • Personlig utveckling / ledarskap
  • Coaching för förverkligandet av professionell projektledning
  • Rise i ledande och teknisk kompetens
  • Ett urval av fyra MBA i hjärtat av digitala transformationer
  • En vecka på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai)

Den innovativa pedagogik Ionis grupp som lämpar sig för de mest krävande chefer

Genom att gå med Executive MBA Ionis-STM, åtkomst pedagogik IONIS: systematisering av projektläget multiplikation workshops och workshops, intensives och nedsänkningar. Dessa metoder har uppstått i våra skolor och har stor spridning. ATT Ionis-STM, de är anpassade till utbildningen av kadrer att respektera deras identitet, samtidigt införa dem till dessa aktiva undervisningsmetoder. Instruktörerna är alla yrkesverksamma hög aktivitetsnivå i daglig kontakt med tekniker, färdigheter, kunskap och resonemang som de sänder till de grupper de coachent i en kollektiv dynamik.

Titel RNCP

För var och en av hans MBA, Ionis-STM levererar som expert RNCP nivå I.

Vilka är detta MBA?

Till alla chefer som vill gå snabbare i förståelsen av aktuella frågor och mastering lösningar på dem. Takten har inrättats för att vara kompatibla med de allvarliga begränsningar som är deras. Själva avsedd för den digitala tidsåldern, behåller de lösningar som tillåter flexibilitet, den enda garantin för genomgången kurs under goda förhållanden.

mål MBA

Google, Facebook, YouTube, Dailymotion, Linkedin, Instagram, paybal, eBay ... jättarna i dag föddes startups igår. tekniska tillämpningar, innovativa tjänster som erbjuds företag och privatpersoner är alla skapelser som följer oss dagligen och som är från intelligens och vågade entreprenörer. MBA innovation och entreprenörskap kommer att utgöra de "visionärer" som kommer att ta in sina affärsmöjligheter för värdeskapande, nya varor och tjänster, nya marknader.

Det kommer också att utbilda dem som vill genomföra utmaningen att skapa sin egen verksamhet och ge dem kunskap för att fastställa strategin för sin utveckling, att förstå riskerna, att leda och motivera team att ständigt förnya. MBA Management and Cyber-security utbilda experter som kommer att kunna erbjuda en säker miljö för insatserna och utmaningar utvecklingen av den moderna företag.

Senast uppdaterad Maj 2017

Om skolan

Créée il y a 15 ans sous le nom de "Masters Epita", Ionis School of Technology and Management est une école qui forme des experts à double compétence grâce à une offre de formations intégrées sur le p ... Läs mer

Créée il y a 15 ans sous le nom de "Masters Epita", Ionis School of Technology and Management est une école qui forme des experts à double compétence grâce à une offre de formations intégrées sur le plan technique et managérial. Läs mindre
Ivry-sur-Seine