Läs den officiella beskrivningen

Aalto Executive MBA i Singapore

En resa av ledarskap Transformation

Detta program är registrerat med CPE

Aalto Executive MBA (tidigare känt som Helsingfors handelshögskola EMBA) är en av de ledande Executive MBA-program globalt. Det håller "Triple Crown" av ackrediteringar - de tre mest respekterade universitet ackrediteringar, beviljas endast 0,5% av världens handelshögskolor: AACSB, AMBA och EQUIS - och är rankad bland de 100 bästa program i världen av Financial Times.

Aalto Executive Education Academy är ett dotterbolag till Aalto-universitetet - en innovativ tvärvetenskaplig universitet från Finland. Aalto-universitetet är en produkt av en sammanslagning mellan tre ledande finländska universiteten med en sammanlagd historia på mer än 300 år. Aalto Executive MBA representerar höga krav på finska utbildningen och det har erbjudits i Singapore sedan 1999.

Från senaste kunskapen till praktiska färdigheter

Aalto Executive MBA Singapore programmet är utformat kring de fyra stora områdena strategi, ledning, finans och marknadsföring, med särskild betoning på strategi och ledarskap i ett globalt sammanhang. Modulerna levereras av världsklass fakultet från Aalto-universitetet och välkända handelshögskolor runt om i världen. Utöver de akademiska kvalifikationer, de är utmärkta lärare och har stor erfarenhet med senior-nivå chefer i internationella organisationer.

Aalto EMBA är utformad för att maximera interaktion och delaktighet. Tillvägagångssättet är inriktat på integration av teori och praktik och justeras för att ta skillnader i lärstilar beaktas. En mängd olika metoder underlättar inlärning, inklusive presentationer, grupp debatter, ärenden, rollspel, föreläsningar, fallstudier verkliga, och möten med företagsledare.

Gå med Aalto Executive MBA i Singapore och starta din resa av ledarskap Transformation.

Ett bredare urval genom den globala portfölj

Aalto EMBA Programmet erbjuds på sju orter: Singapore, Finland, Sydkorea, Taiwan, Indonesien, Polen och Iran. Upp till sex moduler kan tas vid andra Aalto EE platser i Europa, Asien och Mellanöstern. Två valbara Aalto Executive toppmöten och flera valbara studieresor utomlands ytterligare bidra till att utveckla interkulturell kompetens.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Aalto Executive Education Academy Singapore »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
18 - 20 månader
Deltid
Pris
71,250 SGD
SGD 71250
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum