Executive MBA i internationella företag inom infrastruktursektorn

Structuralia

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA i internationella företag inom infrastruktursektorn

Structuralia

Om du identifiera sig med någon av dessa fall är detta ditt program!

 1. Du vill att avancera din bransch och utvecklas professionellt i din nuvarande prestanda.
 2. Jag skulle vilja att rikta en avdelning i din nuvarande företag eller ett företag inom din bransch och yrke.
 3. Du har en illusion att genomföra och möta utmaningen att skapa ditt företag eller någon initiativ på egen hand.
 4. Du vill att specialisera sig på företagsledning inom infrastruktur.
 5. Du funderar på möjligheten att utvecklas i Latinamerika eller Spanien och du kan dela erfarenheter med andra yrkesgrupper som du i en kosmopolitisk stad som Madrid.

Globaliseringsprocessen som för närvarande producerar leder till alla yrkesverksamma i allmänhet och de industriella ingenjörer i synnerhet behovet av att vara öppen för geografisk rörlighet, beroende på de möjligheter som kan uppstå i andra länder.

På den internationella marknaden måste vi betona vikten av projekt inom infrastruktur, energi och industri, på grund av behovet för länderna i hållbarhet.

Den här typen av projekt kräver att vi är förberedda för:

 • Hantera komplexa projekt på ett effektivt och ändamålsenligt.
 • Genomförandet av strategier för internationalisering och diversifiering.
 • Införliva hållbarhetsfaktor i affärsstrategi.
 • Riktade arbetslag utvecklar ledarförmåga och tekniker för human resource management.
 • Rikta de nuvarande behoven hos företag inom projektledning med undervisning i "bästa praxis" marknad.

International MBA ger kompetens som krävs för att utföra dessa funktioner och kan bilda de bästa yrkesverksamma att framgångsrikt hantera sådana projekt.

Introduktion

Executive MBA i företag i byggbranschen har blivit efter sjutton upplagor visade både i Madrid och Barcelona, ​​en referens i sektorn som ett utbildningsprogram på företagsledning i Spanien och Latinamerika.

Sedan 2010, när dess internationella versionen lanserades de deltar studenter från arton latinamerikanska länder, med stöd och samarbete med Organization of American States (OAS).

Den nuvarande situationen inom byggsektorn globalt och behovet av att främja företagens internationalisering är orsaken till att presentera detta internationella program särskilt riktar sig till yrkesverksamma från både europeiska och amerikanska spansktalande kontinent.

Allmän information

 • bostadsområde fas:
  Bostads fasen av Master sker i Madrid.
 • kvalifikation:
  Deltagare som klarar alla ämnen och framgångsrikt försvara sitt projekt kommer att få titeln "Executive MBA i International Business Sector Construction." Utfärdat av EOI Skolan för industriell organisation (EOI samma studie) och Structuralia.
 • pris:
  Den totala kostnaden för Master akademiska uppgick till $ 22.650.
 • Stipendier och rabatter
  Stipendier OAS (Organization of American States):
  Riktar sig till studenter som uppfyller inträdeskraven angivna med nationalitet och / eller stadigvarande lagligt bosatt i något av medlemsländerna i OAS (de flesta av kontinenten).
  Begränsat antal stipendier kommer att delas ut till kvarn till studenter som uppfyller kraven.
  Begär information om villkoren för stödet.
 • 10 dagar i Madrid

Till vem det är riktat

Proffs och chefer med en universitetsexamen med minst fem års erfarenhet i ansvarsställning som vill att utöka sina kunskaper med en solid verksamhet utbildning.

Befälhavaren visas mestadels formulär online med kontaktklasser genom videokonferenser, arbete i grupp, diskussionsforum ... Utbildningen avslutas med en period ansikte elva dagar i Madrid. Denna metod gör det möjligt för deltagarna att kombinera sin utbildning med sin personliga och yrkesmässiga verksamhet.

Programmet är avsett för chefer med yrkeserfarenhet på minst fem år och med teknisk högskoleexamen eller högre som vill träda fram i karriären.

Formatet för själva programmet lockar en mycket internationaliserad professionell profil samverkande anda och ivriga att veta mer djupt och direkt egenheter den internationella marknaden. Av olika nationaliteter, utbildning och karriär har gemensamt spänningen, mångfald och rikedom som möjliggör samarbete och företagets framgång utanför våra gränser.

Fråga oss för andra MBA av intresse om din upplevelse är mindre än 3 år.

Program

Academic Program Executive MBA i International Business infrastruktursektorn är uppdelat i tre stora övningsområden, var fokuserade särskilt på de nya utmaningar som internationaliseringen av sektorn.

 • Den första tar upp den strategiska inriktningen för bolaget. Studenterna kommer att lära sig olika verktyg för strategisk analys och analysera både den nuvarande situationen inom sektorn, såsom de förväntas i framtiden, så att den kan föreslå flera möjliga strategier för att ta itu med ansiktet denna osäkra miljö.
 • Den andra ger studenterna med en ny global vision för förvaltningen av företag inom byggsektorn, så att inom sitt yrkesområde kan bidra till att möta de behov och problem i samhället med en ny strategi, inte bara mer effektiva och lönsamma, men också hållbar och mer medvetna om våra behov och vårt ansvar.
 • Slutligen tredje övningsområdet management behandlar byggbranschen. Det är just dessa discipliner som för närvarande utvecklas ger upphov till nya former av förvaltning och finansiering mer komplex men effektivare. Eftersom de olika former av strukturerad finansiering integrerad förvaltning av stora nyckelfärdiga projekt, nya metoder för internationell handel, avtalshantering och administration, etc ...

Programmet har totalt 650 timmar. distribueras i följande moduler:

Strategic Management i Enterprise infrastruktursektorn

 • strategiska ledningen
 • Internationalisering: Ett behov
 • Diversifiering: Spricker risker
 • Innovation i skapandet och företagsutveckling
 • Hållbarhet: nya affärsmöjligheter

Förvaltningsbolag i infrastruktursektorn

 • ledarförmåga
 • Ekonomisk förvaltning
 • beskattning
 • Human Resources
 • marknadsföring
 • Regelverket och juridisk rådgivning
 • Den sociala miljön
 • projektledning

Verksamheten i ett företags infrastruktursektorn

 • kommersiell företagsledning
 • Internationell affärsverksamhet
 • kontrakts~~POS=TRUNC hantering~~POS=HEADCOMP
 • Inköp och underleverantörer
 • projektfinansiering

Syften

Huvudsyftet med detta program är att utbilda chefer med en strategisk vision i ledningen av företag inom infrastruktur, ge dem en överblick över verksamheten och kunskap, verktyg och ledningskompetens som behövs för att framgångsrikt utveckla sin ledning.

Den nya upplagan av Executive MBA har gjorts om för att möta utbildningsbehov som presenteras av stora och medelstora företag inom infrastruktursektorn i Europa och Amerika att med tanke på nuvarande ekonomiska situationen, har genomfört strategier för internationalisering och diversifiering. Sektor företag bör nu kunna att inte bara utveckla anläggningsprojekt eller byggnad i sina hemländer, men de kräver utmaningen finansiering, samfinansiering, driva, underhålla och hantera vissa projekt och infrastrukturtjänster allmänheten i andra länder.

Till detta läggs behovet av att införliva hållbarhet faktor i affärsstrategi att göra hållbart byggande och möta dagens behov utan att äventyra resurser för kommande generationer.

Men vi ser också hållbarhetsfaktorn som en möjlighet att delta i framtida affärer och införliva innovation som en viktig affärsfaktor och företagens tillväxt.

För att möta dessa utmaningar är det är nödvändigt att anpassa organisationen till den nya strategin, och det är därför nödvändigt att ha viss erfarenhet ingenjörer men väl utbildade i förvaltningen av företagen. Utmaningen kompliceras av behovet av att införa ny utrustning i länder som satsa både kommersiella strukturer och verksamhetsstöd (juridisk rådgivning, inköpsavdelningen, personal, etc ...).

Tydligt adekvat utbildning i strategisk ledning av internationalisering och diversifiering blir det mest effektiva verktyget för att möta dessa nya utmaningar.

certifierad

Studenter som genomför kursen får titeln "Executive MBA i International Business Sector Construction" utfärdat av EOI Skolan för industriell organisation (EOI samma studie) och Structuralia.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
650 Öppettider
Heltid
Price
Pris
22,650 USD
Information
Deadline
Locations
Spanien - Alcobendas, Community of Madrid
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Spanien - Alcobendas, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan