Read the Official Description

Våra 12 månader Executive MBA i Hospitality Administration bygger på tidigare erfarenheter för att ge studenterna en unik kombination av de färdigheter för besöksnäringen.

Detta program är mycket personlig, och förbereder deltagarna för specifika möjligheter och nischmarknader som erbjuds av besöksnäringen. Det lockar erfarna proffs och nybörjare, konstnärer och vetenskapsmän, tänkare och doers, alla drivs av en känsla av förväntan och en vilja till förändring.

Förkunskapskrav

En grundexamen
För att anmäla dig till programmet, eleverna måste ha fått en erkänd grundexamen (i något fält).

GMAT (Graduate Management Admissions Test)
GMAT poäng innefattar muntliga kvantitativa och analytiska skrivsektioner.

Språk
Vårt masterprogram levereras endast på engelska och en utmärkt kunskaper i språket expected.The efter minimi poäng krävs:

  • TOEFL (Test av engelska som främmande språk), iBT internetbaserad test: minst poäng 100. EHL-TOEFL rapport Code, nämnas vid den tid du tar testet är 9090-02.
  • IELTS (International English Language Testing System) Akademiska Module: minsta totala band 7.

Obs: Om du har arbetat eller studerat, och har ett gott företagsklimat kunskaper i engelska kan du bli befriad från att tillhandahålla ett engelskt test. Du är inte skyldig att tala ett annat språk flytande.

Arbetserfarenhet
Minst två års permanent yrkeserfarenhet på tillsyns nivå / med ansvar krävs för att komma in i masterprogrammet. Arbetslivserfarenhet kan vara från alla branscher, inte nödvändigtvis gästfrihet.

Minimiålder
Medelåldern bland våra masterstudenter är 30 år, minst 25 i början av programmet.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Feb. 2019
Duration
1 år
Full-time
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum