Läs den officiella beskrivningen

Utmana dig själv med # 1 MBA-programmet i Rumänien

Oavsett om vi undervisar i Wien, Bukarest eller USA, ger vi dig en utmanande men vårdande miljö som gör det möjligt för dig att förvärva de verktyg som behövs för att uppfylla din potential att bli världsledande företagsledare. Executive MBA Bucharest bygger en djup förståelse för kärnverksamhetsämnen inom alla viktiga funktionella områden samtidigt som man betonar de färdigheter och förmågor som behövs för att känna igen och anpassa sig till nya trender och ny teknik.

Lär dig av de finaste känslorna i Academia och i Business World

För att ge våra elever en världsklass och avancerad utbildning har vi samlat internationellt hyllade chefer och några av de bästa professorerna från universitet över hela världen. Ursprung från WU Vienna, Carlson School of Management (USA), University of South Carolina (USA) och IESE Business School (Spanien) - tillsammans med många andra institutioner - vår fakultet strävar efter att ge den omvårdande och utmanande utbildning som behövs för att studenter ska bli värld företagsledare.

Få ett globalt perspektiv med internationella hemvist

Att ge studenterna ett globalt perspektiv är hjärtat av Executive MBA Bucharest programmet. Inte bara lär eleverna från internationella fakulteter tillsammans med internationella kamrater, de kompletterar också internationella bostäder vid WU Wien, Österrike, och både Carlson School of Management och University of Minnesota i USA. Denna ovärderliga praktiska och internationella erfarenhet kommer att förbereda dig för att excel på den globala marknaden som du blir utsatt för nya idéer, attityder och kulturer.

Vår flexibla MBA är utformad för yrkesverksamma

Vi förstår tiden krav som många av dagens chefer står inför, och så har utformat Executive MBA Bucharest programmet för att vara flexibelt. Vårt deltid MBA-program utnyttjar en toppmodern eLearning-plattform så att du kan spendera så lite tid borta från jobbet som möjligt, fortsätter att tjäna medan du lär dig. Genom våra riktade och fokuserade kurser kan du tjäna din MBA på bara 18 månader.

Få tillgång till vårt alumni nätverk

Under hela programmet bygger studenterna varaktiga kontakter med utestående kamrater, lärare och företagsledare. Men det här är bara början på de möjligheter som väntar på dig. Både under och efter studierna får du tillgång till vårt eftertraktade alumni nätverk av över 2300 medlemmar från 85 olika länder.

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Senast uppdaterad June 5, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Nov. 2019
Duration
18 månader
Deltid
Pris
35,000 EUR
- 5% Early Bird Bonus före 31 mars. Stipendier tillgängliga
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Nov. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum