Executive MBA EASA / IESE

Vi avslutade 10 år på den första upplagan av EASA Executive MBA / IESE. Den erfarenhet, allt rika, ger oss möjlighet att ge deltagarna en intensiv lärande,
förstärka deras yrkesmässiga och personliga utveckling.

Liv och den ekonomiska aktiviteten är värda, och mycket, när målet är att skapa välbefinnande för alla, sätta intelligens för att förnya och effektivt använda ingångar.
Vid värdering en humanistisk inställning till verksamheten, placerar människan i centrum av organisationen, söker Executive MBA inte bara att svara på hur saker görs, men också vad det är att de gör.

En av förarna är att utbyta erfarenheter och lära sig nya realiteter, som uppnås i nära kontakt mellan den grupp av deltagare, utvalda för sin mognad och erfarenhet; den andra är orienteringen för ett kloster nationella och internationella lärare - som undersöker, undervisar och spelarna är i själva verket verksamheten - att hjälpa deltagarna att resonera med djup och noggrannhet och med en realistisk känsla och försiktiga.

Att förstå den globala ekonomin, desto mer relevant i dag, drivs av tre veckor internationella intensivt på IESE, Madrid, Ross School of Business, USA och Indian Institute of Management i Ahmedabad, Indien, där kontakt med sina lärare och väsentliga affärssammanhang gör fånga funktioner i världen runt omkring dem, särskilt de mest innovativa och dynamiska.

Programmet struktur MBA är utmanande och krävande. Deltagare som slutar med god användning av programmet kommer att tilldelas det gemensamma examen från båda institutionerna EASA / IESE. MBA EASA / IESE är erkänd som en referens utbildningsprogram värdig internationell ackreditering EPA.

Om du har en examen ackrediterade och fem års yrkeserfarenhet, kontakta oss, besök vår hemsida och delta i en av sessionerna 'Öppet hus' på EASA, som kommer att tas upp aspekter av strukturen, metod, och de vanliga urvalsförfaranden.

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
28,500 EUR
+ VAT
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum