Executive MBA (på spanska)

EAE Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA (på spanska)

EAE Business School

Master MBA i Barcelona eller Madrid SEA är utformad för att förbättra och utöka affärs kompetens och yrkesmässiga deltagare ger sådan utbildning för chefer som kräver båda företagen.

Under hela programmet deltagaren utvecklar färdigheter som behövs för att driva ett affärsprojekt.

Orsaker till Master Executive MBA i Barcelona eller Madrid SEA: 1. SEA Executive MBA ger möjlighet att utföra, under augusti månad, ett bostadsområde program för tre veckor i Advanced Business Strategy på La Verne University (Kalifornien). Programmet ges på engelska, gör det möjligt för eleven att dela med sin familj.

 1. Med det bästa stöd, nämligen våra alumner som innehar positionerna för internationellt ansvar i de bästa företagen: Repsol, Banco Santander, Philips, Nestle, Bayer, Diageo, P & G, bland annat. Vi har också den bästa erkännande i branschen: mer än 3.000 partnerföretag.

 2. Headhunter kontakt med 10 olika internationella företag att koppla av när du Employment Executive Partner, Company Headhunter dag och Round Table.

 3. Utvecklingen av affärsplanen hela MBA Executive, övervakas av klostret EAE uppmuntrar genomförandet av alla de kunskaper och färdigheter som förvärvats under programmet. I programmet ingår också att genomföra en Business Game.

 4. Deltagare i Executive MBA-programmet genomfört ett bostadsområde helg, en av de viktigaste delarna i Executive MBA. Detta bostadsområde hjälper deltagarna bekanta sig med två viktiga aspekter av ledarutveckling: vanor lagarbete och förbättra mänskliga faktorn integration i gruppen.

 5. EAE är en av de 30 bästa handelshögskolor i världen (Ranking 2014 Amerika Economia) och den näst bästa handelshögskola i Spanien (Ranking Merco 2015).

Syften

Med Master Executive MBA i Madrid och Barcelona lär du dig: 1. Framgång och föränderliga globala miljön: För att förbereda deltagaren att ta ledande roller i omvandla globaliserade, konkurrenskraftiga och specialiserade företag.

 1. KOMPETENSUTVECKLING: stärka förvaltningen färdigheter såsom ledarskap, förhandling, att tala inför publik, personalhantering och interkulturell kompetens.

 2. Chefer i multinationell miljö: Utbildning för chefer som tillåter dem att utveckla strategiskt tänkande, innovation och entreprenörskap som behövs för att uppnå hållbara konkurrensfördelar i tid verktyg.

 3. ÖVERSIKT: Att främja ledningskompetens av deltagare från det globala perspektivet av ett företag, leder integrera alla avdelningar i organisationen övergripande strategi.

 4. Ledningsgrupp: Skaffa social och grupp färdigheter för att göra en gemensam, självsäker och deltagande arbete bland alla gruppmedlemmar att utvecklas.

 5. Professionella nätverk: Skapa kraftfulla professionella synergier genom nätverk genomförs med de övriga deltagarna i programmet, främja utbytet av yrkeserfarenhet och verkliga framgångar.

karriär~~POS=TRUNC

Career Services yrken EAE Business School är ansvarig för att främja och fungera som en mötesplats för studenter, alumner, samarbetspartners och andra företagsgrupper som är intresserade av att anställa personal EAE. År efter år, hjälper den här tjänsten många av våra elever att starta en professionell relation under Master Executive MBA och efter dess slut.

Dubbel Grad

Människor som framgångsrikt slutföra programmet tjänar titeln Executive MBA från EAE Business School. Dessutom deltagare som uppfyller de akademiska krav som fastställts kommer att få det examen i MBA - Master of Business Administration från Polytechnic University of Catalunya (om programmet är gjort i Barcelona) eller graden av Master of Business Administration, Management och Organisation Affärs av kungen Juan Carlos universitet (om det utförs i Madrid).

För att erhålla grader som ger universiteten, måste du uppfylla de krav som tillämpas båda institutionerna.

Antagningsprocessen

Det grundläggande målet för vår antagningsprocessen av Master Executive MBA är att säkerställa kandidaternas lämplighet, genom sina professionella och akademiska läroplanen. Alla deltagare måste göra det mesta av detta lärande, genom ett sammanhang där det är möjligt att utveckla en långsiktig relation med klasskamrater, lärare och alumner. För att starta ansökningsprocessen måste du fylla i en lämplig form så att den sökandes profil kan bedömas genom vår akademisk kommitté. Om upplösningen av antagning som utfärdats av akademisk kommitté för Executive MBA är positiv, kommer den sökande att kunna anmäla sig till denna Master.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
12 månader
Heltid
Price
Pris
28,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan