Read the Official Description

Executive MBA

Rankad 10: e i världen *, kommer Warwick Executive MBA att ge dig de strategiska ledaregenskaper du behöver för att få en omedelbar inverkan.

Vår världsberömda undervisning och forskning i kombination med vår innovativa kultur och omfattande ledarskaps- och utvecklingsstöd kommer att ge dig de färdigheter, färdigheter och vision du behöver för att starta ditt eget företag, snabbt spåra till C-suite eller omvandla din karriär genom att omdefiniera dina nästa steg.

Vår imponerande ranking och högkvalitativ undervisning attraherar de mest ambitiösa och dynamiska cheferna, vilket gör att du lär dig både från och med bäst. Din klassstorlek kommer vanligen att vara mellan 25 och 40 chefer, så att du kan integrera och bygga starka anslutningar som varar hela livet.

Ta nya idéer direkt från klassrummet till ditt dagliga arbete, och visa dina nya färdigheter när de utvecklas.

Du kommer att delta i interaktiva sessioner ledda av dina professorer, så att du kan diskutera koncept och teorier med dina kamrater från olika affärsbakgrunder och kulturer, och tillsammans hittar du nya och effektiva sätt att tillämpa dem på verkliga arbetsplatsscenarier.

Studera vår Executive MBA med valfri hälso-, finans-, entreprenörskaps- eller strategisk ledarskapsspecialism för att utrusta dig med specialistkunskaper i din valda bransch.

All information är korrekt vid offentliggörandet. För aktuell kursinformation och kursavgifter, besök www. WBS .ac.uk.

* Rankad i Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA ranking

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Warwick Business School »

Last updated December 8, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum