Läs den officiella beskrivningen

Studera din Executive MBA på The Shard i London deltid över två år.

Warwick Executive MBA, rankad 10: e i världen, ger dig de strategiska ledarskapsförmågorna du behöver för att få en omedelbar inverkan.

Vår världsberömda undervisning och forskning i kombination med vår innovativa kultur och omfattande ledarskaps- och utvecklingsstöd kommer att ge dig de färdigheter, färdigheter och vision du behöver för att starta ditt eget företag, snabbt spåra till C-sviten eller omvandla din karriär genom att omdefiniera dina nästa steg.

Vår imponerande ranking och högkvalitativ undervisning attraherar de mest ambitiösa och dynamiska cheferna, vilket gör att du lär dig både från och med bäst. Din klassstorlek kommer typiskt att vara mellan 20 och 40 deltagare, så att du kan integrera och bygga starka anslutningar som varar hela livet.

Att studera din MBA på The Shard upprätthåller din närhet till några av de mest framträdande företagen i världen vars huvudkontor ligger i staden. Kombinera detta med våra praktikere och du kommer att få förstahands, branschledande kunskap som du kan ansöka omedelbart i din globala organisation när du kommer tillbaka till kontoret på måndag.

Studera vår Executive MBA med valfri hälso-, finans-, entreprenörskaps- eller strategisk ledarskapsspecialism för att utrusta dig med specialistkunskaper i din valda bransch.

För aktuell kursinformation och kursavgifter, besök www. WBS .ac.uk

* Rankad i The Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA ranking.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Warwick Business School »

Senast uppdaterad December 8, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Apr. 2019
Mar. 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Apr. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Mar. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum