Ta din karriär till nästa nivå med en Executive MBA-examen (EMBA)

Tulane Executive MBA (EMBA) -program samlar chefer och proffs med sju eller fler års yrkeserfarenhet. Detta MBA-program för alternativ helg är utformat för chefer och erbjuder avancerad kunskap om företagsledning och ledning som krävs för att leda till högre utmaningar, förbättra karriärmöjligheterna och driva företagens tillväxt.

Det 17 månader långa programmet förbinder dig med Freeman's globalt erkända fakultet och ett nätverk av erfarna yrkesverksamma i en unik, interaktiv klassrumsinställning. Du kommer att utveckla kreativa problemlösningstekniker och strategiska beslutsfattande verktyg, alla med ett globalt perspektiv.

Upplev Freeman Executive MBA Learning

Freeman EMBA har en robust, bredbaserad läroplan som täcker avancerade ämnen inom ledning, beslutsmodellering, ekonomi, marknadsföring, entreprenörskap, förhandlingar, strategi och ledarskap.

Exekutiva MBA-koncentrationer inom finans och ledning och valfria områden som sträcker sig från företagsstrategi till global marknadsföring och portföljteori innebär att du kan anpassa din Freeman EMBA-upplevelse till dina egna yrkesintressen.

Vi vet att du är upptagen. Det är därför vi hanterar alla administrativa detaljer för dig - allt från registrering, böcker och måltider till logistik och det internationella seminariet. Vårt EMBA-program är designat för upptagen yrkesverksamma, precis som du.122434_emba-infographic.jpg

Executive MBA (EMBA) Curriculum

Förprogrammera

Under månaderna omedelbart innan EMBA-läroplanen börjar hjälper prep kurser i redovisning och kvantitativa färdigheter att anpassa studentens färdigheter till kraven i de tidiga kurserna i läroplanen. Efterföljande orientering och teambuilding sessioner kommer att bekanta nya studenter med policyer och rutiner och introducera fakultet, klasskamrater och studieteam.

Intensiva veckor

EMBA-programmet startar i januari med en veckolång session, Intensiv vecka I. Studenterna genomför två kurser, inklusive tentor, i denna 8-dagars intensiva. Här introduceras studenter igen i det akademiska livet och börjar öva på tidsledning, balansera arbete, hem och skolans ansvar.

En mångkulturell intensiv vecka hålls på New Orleans campus i januari andra året. Under denna intensiva vecka II bildar studenter nya globala studieteam som samarbetar och delar ett klassrum med sina EMBA-motsvarigheter från Tulanes partneruniversitet i Asien, Europa och Latinamerika.

Alternativa helger

Efter intensiv vecka I flyttar klasserna sedan till en alternativ helgstruktur, där eleverna deltar i lektioner på fredagar och lördagar i alternativa helger. Varje uppsättning av två kurser avslutas vanligtvis på 7 veckor.

Tillval

Under andra hälften av läroplanen introduceras valfria kurser. Studenter kan tjäna finansiering eller ledningskoncentrationer genom att välja valfria banspår i dessa områden.

Internationellt seminarium

Detta seminarium utomlands ger ett globalt djup till programmet och ger studenter förstahands kunskap om globala affärs- och ledningspraxis. Vi hanterar alla reservationer, transport, logi och logistik för seminariet.

Det internationella affärsseminariet fokuserar på de strategiska och operativa frågorna för att göra affärer utomlands.

Dagens marknader och deras ekonomiska inbördes beroende kräver att chefer förstår globala strategiska imperativ. Denna väsentliga ledningskunskap gör denna internationella affärsupplevelse till en kritisk och nödvändig del av EMBA-läroplanen.

Under det internationella seminariet:

 • Studenter utforskar de ekonomiska, tekniska och politiska miljöerna som påverkar globala affärsinitiativ och upptäcker globala affärsmöjligheter som är specifika för värdlandet.
 • Studenter utvecklar en djup förståelse av globala affärsutmaningar och strategier för att möta dessa utmaningar.
 • Studenter får första hand kunskap om global företagskultur och praxis genom ansikte-till-ansikte interaktion med internationella företagsledare.
 • Studenter lär sig de specifika utmaningar som dessa företag står inför och de strategier som används för att möta dessa utmaningar.
 • Studenter arbetar ofta direkt med dessa globala företag för att lösa verkliga affärsproblem.

För seminariet hanterar vi all akademisk och logistisk planering, inklusive flygbiljetter, marktransporter, logistik, logi, gruppmåltider och företagsbesök. Dessa seminariekostnader ingår i den totala programkostnaden. De enda extrakostnaderna inkluderar individuella måltider utanför det strukturerade schemat och eventuella personliga utgifter.

Seminariet bestäms vanligtvis åtta till tolv månader i förväg. Under de senaste åren har seminarier hållits i Peking, Kapstaden och Paris, var och en som presenterar studenterna en distinkt och kulturellt unik affärsmiljö.

mål:

 • att förstå globala strategiska imperativ för 2000-talet och därefter,
 • att öppna en diskussion om de ekonomiska, tekniska och politiska miljöerna som påverkar globala affärsinitiativ,
 • att ge information om globala affärsmöjligheter som är specifika för värdlandet,
 • för att bättre förstå de utmaningar som företaget möter i värdlandet,
 • att lära sig om de strategier som används för att möta utmaningar direkt från dessa chefer.

Kosta

Kostnaden för seminariet, inklusive flygbiljetter, logi och vissa måltider, ingår i Executive MBA-programkostnaden.

Tjäna karriärkapital med en Executive MBA

Efter examen från vårt Executive MBA-program har du en prestigefylld och värdefull MBA-examen från ett program som konsekvent listas bland de bästa i världen av ledande affärspublikationer. Freeman EMBA-studenter utvecklar en helhetsförståelse för affärsbeslut och det kunskapskapital som behövs för att vara proaktiva, effektiva företagsledare under hela sin karriär.

Utforska företag utomlands med vårt EMBA-program

Varje år reser våra Executive MBA-studenter utomlands för att få ett globalt perspektiv på företag. Våra studenter utvecklar en djupare förståelse för internationella marknader och deras konkurrensfördelar. Destinationer inkluderar länder i Latinamerika, Asien och Europa.

Under hela det internationella seminariet utforskar du skärningspunkten mellan teknik, ekonomi, politik och kultur när de formar globala affärsinitiativ. Studenter lär sig affärsmöjligheter som är unika för värdlandet och interagerar med globala beslutsfattare. Seminariet är en integrerad del av EMBA-programmet och ingår i programkostnaden.

Sökandes kvalifikationer

Executive MBA-antagningskommittén utvärderar varje kandidat för Tulane Executive MBA-program baserat på dessa antagningskriterier.

 • Professionell erfarenhet och ledarskapspotential: Sökande bör ha minst sju års heltidsarbete på forskarutbildningen, med fem av dessa år i en position med betydande ledningsansvar. Kommittén kommer att överväga undantag baserade på karriärutveckling, djup och bredd av erfarenhet och nivå av ledningsansvar.
 • Demonstrerad förmåga: Vid bedömningen av en kandidats akademiska förmåga anser kommittén kandidatens yrkeshistoria och akademiska prestationer som bevisats av ett CV och utskrifter.

Ansökningskrav

 • Examenskrav och utskrifter: En kandidatexamen krävs; varken en affärsgrad eller specifika företagskurser krävs dock för antagning. Officiella utskrifter från registratören för alla deltagande högskolor och universitet måste begäras av kandidaten och skickas direkt till tillämpligt antagningskontor vid Tulane University. E-post- och postadresser listas längst ner på denna sida. Ett begränsat antal icke-försämrade kandidater kan antas till programmet som ett undantag från antagningspolicyn. Antagningsprocessen för icke-försämrade sökande är konkurrenskraftig, mycket selektiv och endast utestående kandidater kommer att anses vara antagna. GMAT krävs för alla icke-försämrade kandidater.
 • Resume: En CV som beskriver din anställningshistoria och akademiska bakgrund. Lista professionella distinktioner, tillhörigheter och aktiviteter.
 • GMAT: Vi erbjuder undantag från GMAT - skicka ditt CV till lrabon@tulane.edu för en förhandsbedömning. Efter att ha fått ditt CV, kommer vi att kontakta dig med feedback om dina kvalifikationer eller frågor för ytterligare diskussion.
 • Uppsatser med korta svar: Två uppsatser krävs och bör inte vara längre än 350 ord vardera. Uppsatserna är det bästa sättet att presentera dig för antagningskommittén.
 • Personlig intervju: Intervjun hjälper kommittén att bedöma kandidatens styrkor, motivationer, personliga engagemang och förmågan att uppfylla programmets krav. Intervjun ger också kandidaten en möjlighet att ställa frågor och diskutera individuella överväganden med programchefen. Kontakta tillämpligt programkontor för att schemalägga en intervju. Tidiga intervjuer uppmuntras.
 • Rekommendationer: Två rekommendationer, som intygar sökandens akademiska och yrkesmässiga förmågor, krävs. En rekommendation bör vara från en högt rankad officer från kandidatens organisation. En andra bör komma från en omedelbar handledare (eller för egenföretagare, en affärsföretag) som har personlig kunskap om kandidatens arbete.
 • Ansökningsavgift: En icke återbetalningsbar ansökningsavgift på $ 125 krävs med ansökningsformuläret. Denna avgift kan betalas online med kreditkort. Kontroller eller postanvisningar kan skickas till adresserna nedan. Denna avgift undantas för sökande som deltar i en informationssamling under det senaste året.
Program undervisas på:
 • Engelska

Se 1 fler kurser från Tulane A B Freeman School of Business »

Senast uppdaterad Oktober 8, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Jan 2020
Duration
17 månader
Deltid
Pris
98,900 USD
Undervisningen inkluderar registrerings- och kursavgifter, förberedelsekurser, alla obligatoriska läroböcker och kursmaterial, studielabor, frukost och lunch på klassdagar, flyg, hotell och gruppmåltider för det internationella seminariet utomlands.
Deadline
Nov 1, 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Maj 2021
Sista anmälningsdag
Nov 1, 2019

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Nov 1, 2019
Slutdatum
Maj 2021