Läs den officiella beskrivningen

Executive MBA fokuserar på entreprenörskap

Flanders Business School ser entreprenörskap och innovation som en av de viktigaste nycklarna till sociala framsteg, även om vi ger en bred tolkning av ordet "företag". Enligt vår uppfattning, nämligen entreprenörskap mycket mer än bara starta ett nytt företag. Detta inkluderar till exempel. också skapa nya verksamheter inom befintliga organisationer (corporate företagande eller intraprenörskap).

Vi ser vårt campus som som en plats för öppen diskussion (affärsmodell) innovation, strategi och ledning: vårt mål är att stödja den personliga initiativ av våra studenter. Vi gör detta med ett öppet sinne, en kultur av frihet och solidaritet. Därför är vi starkt tvär- och mångvetenskaplig orienterad och vi arbetar aktivt med partners hemma och utomlands.

Fokus på entreprenörskap och innovation: Executive MBA är central

Vår Executive MBA-programmet är utan tvekan det bästa exemplet på vår ambition. Denna tvååriga programmet kombinerar teoretisk utbildning och individuell coachning stunder, som är byggda sig runt verkliga entreprenöriella resor deltagarna.

Det är vår erfarenhet att eleverna, i samband med denna process, en bättre syn på sig själva, sina ambitioner, sina styrkor och deras förbättring. Där väljer, både i deras professionella och i deras personliga miljö, fördelarna. Vi är därför fast övertygad om att vår Executive MBA-program förbereder dig för nästa steg i din karriär.

"The Executive MBA-programmet vid Flanders Business School entreprenörskap stärkas genom att utveckla både affärs- och personliga insikter utanför det normala komfortzon, vilket ger dig en fräsch, alternativt titta på affärsutmaningar."

En Van GervenBusiness Unit Director, Vaccines, Pfizer

Starkt inflytande på karriärutveckling

Över 70% av våra studenter bekräftar deras MBA-programmet vid Flanders Business School har haft en stark eller mycket stort inflytande på loppet av sin karriär. Våra alumner är mer medvetna om sin roll inom sitt företag - och deras framtidsutsikter, eller bristen på den. Tillsammans med det faktum att de utvecklar sina färdigheter genom utbildning, innebär detta att de ofta tar avgörande beslut. Nästan hälften av våra alumner väljer att förverkliga entreprenöriella ambitioner genom att starta eget företag eller bli egenföretagare. Ovanstående få MBA-examen leder till trovärdighet och krediter inom företag och innebär ofta ett första steg mot att främja och / eller en funktion på styrelsenivå.

Ett diplom och en konkret, uppnåeliga verksamhet

I Flandern Business School närmar vi verksamhet som en väg som upplever var och en av våra studenter på ett personligt sätt. Vi väljer denna väg i mitten av vår utbildning, vilket återspeglas i strukturen för vårt program.

Annars hittar du alla ämnen i vår läroplan att du också hittar i en "standard" MBA-utbildning. Det är kombinationen av god ledarskapsutbildning med de personliga entreprenörer - väg MBA från Flanders Business School är unik: vårt program erbjuder företagande talang möjlighet att utvecklas fritt och verkligen bidra till framtiden för deras verksamhet. Det är därför vi betalar ständig uppmärksamhet på konkreta fall och tar tid att diskutera bästa praxis. Där det är möjligt, vi också avvika från fall som presenteras av deltagarna själva.

Vår Executive MBA sticker ut även de mest traditionella MBA-program av kravet att du måste ge ett bevis kan för att - för att vara berättigad till MBA titeln. Förutom den traditionella granskning av teoretiska kunskaper, eftersom du även kommer att bedömas på din förmåga att sätta den kunskapen i praktiken. Under det andra året av MBA-programmet finns utrymme och stöd till företagande - att föra ambitioner i praktiken. Du lär dig att söka upp en värdefull affärsmöjlighet, försvarar gruppen och utveckla din idé till välgrundade forskning, vilket resulterar i en livskraftig affärsplan.

I Flandern Business School du inte bara kommer att examen med ett diplom, som fungerar som ett bevis på dina kunskaper och färdigheter, men också med en entreprenöranda och en konkret affärsplan. Vi är därför övertygade om att vår MBA förbereder dig också för nästa steg i din karriär!

Kom och träffa under MBA informationsmöten eller kontakta oss

Flanders Business School bjuder ambitiösa proffs för en diskussion. MBA kandidater kan känna sig fri och i en informell atmosfär att träffa FBS vision om entreprenörskap och innovationsprogram och förhållningssätt. Det är också ett utmärkt tillfälle att träffa våra lärare, personal och alumner.

En holländsk program med ett internationellt perspektiv

Fokus på interaktion

Medan vissa handelshögskolor väljer att erbjuda sin fulla program på engelska, så att de också rekrytera internationellt har vi valt att FBS att erbjuda våra MBA-utbildning främst i nederländska. Detta är ett medvetet val, som är en förlängning av genomförandet av vår MBA. Vi använder fall bygger på utveckling och tillämpning av betong, nya affärsmodeller för lokala aktörer. Vidare har vi funnit att användningen av nederländska som språk mer diskussion och underlätta samverkan tillstånd under de olika seminarierna.

Detta val av holländska, naturligtvis, innebär att våra MBA-studenter kommer från nästan alla Flanders. Men vi upprätthåller också den nödvändiga internationella, även globalt perspektiv. Förstå inter - nationellt sammanhang där företagen verkar i dag är helt enkelt oumbärlig. Internationaliseringen öppnar nya tillväxtutsikter, även för företag som startar små.

Den internationella komponenten vi sätta i läroplanen för vår MBA-program, bland annat genom den internationella banan, ordnade vartannat år för det första och andra året MBA tillsammans och bildar en integrerad del av vår utbildning. Du hittar också denna komponent i ledande genomgångar med internationell insättning regelbundet utbyte - projekt och besök på våra partnerinstitutioner. Dessa är öppna för våra MBA-studenter och alumner. Vi strävar efter att varje år genomföra två internationella program.

Program undervisas på:
Holländska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
2 år
Heltid
Pris
Kontakta skolan
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Kontakta skolan

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan