Läs den officiella beskrivningen

Kombinera studier med en heltids karriär med flexibiliteten i Aston Executive MBA. Du lär dig över en längre period genom online-workshops samt helgboenden här på Aston Business School. Detta ger dig möjlighet att direkt använda dina nya färdigheter och teoretiska kunskaper.

60465_Skjermbilde2017-11-11kl.16.28.48.png

Kursplan

Aston MBA är nästa kapitel i din karriär. Om din ambition är att leda i internationella organisationer eller starta något närmare hemmet, kommer kursen att stryka ditt strategiska tänkande och förmåga, förbereda dig för en karriär i framkant av verksamheten.

De bästa ledarna har behärskat konsten att fatta beslut och handling baserat på kritiskt tänkande. Din Aston MBA lär dig att reflektera över din egen karriär, uppleva nya möjligheter och utveckla en tillväxtinriktning. Du kommer att bli initiativande i allt du gör.

Aston Executive Deltid MBA erbjuder dig flexibilitet att lära sig över en längre tid än vårt heltidsprogram och är speciellt utformad för personer som vill kombinera en heltids karriär med studier. Detta ger dig möjlighet att berika ditt lärande genom att diskutera aktuella affärsproblem och tillämpa dina nya kunskaper och kunskaper omedelbart i din yrkesutövning.

Ämnesguide och moduler

Aston Executive MBA består av sex kärnmoduler, ett elektivt och ett affärsprojekt som lärs under en 30-månadersperiod. Den avslutar sedan med ett stort affärsprojekt under de senaste 6 månaderna av studien.

Kärnmoduler

Våra kärnmoduler kommer att utrusta dig med en grundlig kunskap om de viktigaste affärs- och ledningsfrågor som behövs i modern verksamhet. Kärnmodulerna är:

 • Utformning av organisationsstrategi

Du kommer att lära dig att länka strategiteori och praktik för att utveckla dina färdigheter som en strategisk, innovativ och entreprenörslig tänkare och görare. Du kommer också att utveckla din förståelse för hur du använder ekonomisk analys för strategiskt beslutsfattande. Denna modul är uppdelad i två delar, den första halvan fokuserar på förståelse av strategier medan andra hälften ser ut och entreprenörskap och innovation.

 • Ledande komplexa organisationer

Denna modul är uppdelad i två delar, den första delen handlar om att genomföra förändringar på individ och organisationsnivå. Din strategiska ledning och ledarskapsförmåga kommer att bli honed med hjälp av toppmoderna simuleringsverktyg. Den andra delen fokuserar på att forma komplexa organisationer där du kommer att utveckla de kärnkompetenser som krävs för att vara en framgångsrik internationell chef.

 • Skapa och leverera kundvärde

Du lär dig och tränar de viktigaste begreppen och teorierna i marknadsföringsstrategi och förvaltning, bland annat hur man forskar och förstår kundbeteende, innoverar för globala marknader och tolkar data för att utveckla marknadsstrategier.

 • Mätning och förbättring av ekonomisk utveckling

Denna modul förbättrar din förståelse för att bedöma företagets ekonomiska hälsa. Genom en toppmodern affärssimulering arbetar du i lag som fattar ekonomiska beslut för din delade verksamhet medan du konkurrerar mot dina kamrater. Denna simulering är ett engagerande sätt att uttrycka teori i praktiken.

 • Utformning och hantering av operationer, system och processer

Vi presenterar dig för nya tekniker för att uppnå operativ effektivitet och lär dig hur du kan träna dem med besök på lokala organisationer som Jaguar Land Rover och Cadbury.

 • Entreprenörskapsstrategier
 • Aston Edge

Ett personligt och professionellt utvecklingsprogram baserat på den senaste forskningen inom beteendevetenskap för att ge dig de grundläggande färdigheterna som du behöver för att lyckas i affärer.

Valfria moduler

Du kommer att välja en valmodul för att fördjupa din kunskap om ett viktigt affärsområde ytterligare. Nedan finns en lista över vilka typer av moduler som kan vara tillgängliga för dig att välja mellan:

 • internationella affärer
 • företagsekonomi
 • International Marketing Management
 • Internationella operationer
 • Global Business Ethics

affärsprojekt

Kursen avslutas med ett stort affärsprojekt som ger dig möjlighet att utforma din egen inlärningserfarenhet för att passa ditt eget intresseområde. Detta projekt fungerar som ett springbräda för din framtida karriär och som sådan kan du slutföra det på ett antal sätt:

 • konsultuppdrag på uppdrag av en kund eller din organisation
 • affärsplan för ditt eget företag
 • industri / temat forskningsprojekt.

Projekttyp med förbehåll för tillgänglighet.

Lärande och bedömning

Lärande på Aston Business School

Programmet är spridet över 30 månader för att tillgodose heltidsarbete och personligt ansvar. Du kombinerar flera helgboenden på Aston Business School per år med Blackboard, en interaktiv plattform för online-lärande. Blackboard skapar en virtuell inlärningsmiljö där du kan engagera dig med modulinnehåll, delta i levande seminarier och kommunicera med dina kamrater. Det finns också ett omfattande online-bibliotek med innehåll för att stödja dina studier.

Med Aston Executive MBA har du all flexibilitet att lära dig personliga och arbetsförpliktelser, med den rika erfarenheten av att lära dig på campus i en ansikte mot ansikte miljö med kamrater och ledande akademiker.

Learning by doing

På Aston Business School tror vi på erfarenhetslärande att sätta teorin i praktiken. Aston MBA bygger på en grund för lärande genom att göra. Vi lär dig inte bara teorin, vi visar dig hur du använder det också.

Erfarenhetsinlärning är värdefull eftersom:

 • Det ger möjlighet till omedelbar återkoppling om kärnkoncept
 • det skapar långvarig inverkan och kan förändra din tankegång
 • Det hjälper dig att utveckla reflekterande färdigheter så att du kan lära dig snabbare
 • Det är en personlig inlärningsupplevelse
 • Praktiskt lärande stimulerar kreativitet.

Att lära sig genom att göra kan vara användbar i många situationer, främst använder vi den för att hjälpa dig att utveckla strategi, tänka kreativt, lösa problem och för team och ledarskapsutveckling.

Vi tycker om att ta din lärdom ut ur klassrummet och till verkliga företag. Tack vare nära partnerskap med affärer tar vi MBAs att besöka företag som Aston Villa Football Club, Ford och Jaguar Land Rover.

Bedömning vid Aston Business School

Moduler bedöms genom individuella uppdrag och grupparbete där du får möjlighet att analysera komplexa affärsproblem.

Kursen avslutas med ett stort affärsprojekt som gör att du kan använda din nya kunskap i praktiken. Detta kan nås på ett antal sätt, inklusive ett live-konsultprojekt med ett företag, ett temat forskningsprojekt, en affärsplan för att starta eller skriva en rapport om ett företag du jobbar eller jobbar med.

Aston Edge

Mer än en MBA

Skärpa ditt tänkande med ett personligt utvecklingsprogram utformat och levererat av professorer och utövare inom beteendevetenskap.

Aston Edge är vårt sätt att träna dig för den mer elusiva, sociala och personliga sidan av verksamheten. Mänsklig psykologi är hala, så Edge är utformad för att hjälpa dina strategier hålla sig vid hantering av ett komplext utbud av intressenter och affärsprojekt.

Din framtid

Vi lär dig repen så att du kan göra det till toppen. Vårt omfattande karriärhanteringsprogram är utformat för att öka din anställbarhet och hjälpa dig att ta nästa steg, oavsett om det är en ny roll, en karriärbyte eller starta en start.

Aston MBA Alumni

Även om investment banking och management consultancy har länge ansetts vara typiska MBA karriär, är listan över företag som nu anställa MBA-kandidater omfattande. Roller som våra senaste MBA-studenter har gått in omfattar:

 • International Marketing Manager med ett tillverkningsföretag
 • Produktchef med en sjukvårdstillverkare
 • Seniorkonsulent i strategisk finansiering med konsulttjänster
 • Ekonomisk revisor med en bank
 • Chef för strategi och planering med en elektronikproducent
 • Business Process Consultant med ett IT-företag
 • Finansdirektör med en ståltillverkare

Professionella ackrediteringar

Vi är i topp 1% av handelshögskolorna världen över med triple ackreditering från AMBA, AACSB och EQUIS, de ledande ackrediteringsorganen för handelshögskolor i Storbritannien, USA och Europa.

Avgifter, stipendier och finansiering

Aston Executive deltid MBA avgifter - september 2018 intag

 • Studenter från Storbritannien och EU: s länder: £ 20,100
 • Studenter från länder utanför EU: £ 20,100

Arbetsgivarfinansiering

Om du planerar för din arbetsgivare att finansiera din Executive MBA, kanske du är mer lämpad för Executive Executive MBA. Din arbetsgivare kommer att finansiera din MBA med hjälp av sina stipendier.

Betalning av studieavgifter

Du kan betala dina avgifter i sin helhet i början av programmet, eller välja att betala i tre terminsavdrag på 50% (term 1), 25% (term 2) och 25% (term 3). Observera att avgifterna varierar beroende på vilka stipendier du har tilldelats.

MBA insättning betalning

När du accepterar din plats på Aston MBA kommer du att behöva betala en £ 1000 insättning. Denna summa kommer att dras av från ditt totala undervisningsbelopp vid inskrivning.

Stipendier

Vi erbjuder finansieringsstöd till lämpliga kandidater genom ett antal stipendier. Dessa kan ansökas om under ansökan, eller när ett erbjudande till en plats har gjorts av oss och accepterats av dig.

STÖD

Hem- och EU-studenter är berättigade till ett Postgraduate Loan, vilket ger dig upp till £ 10.000 mot dina kursavgifter.

Ingångskrav

Startdatum: september 2018

Programmets varaktighet: 30 månader

Studieform: Deltidsstudie

Avgift: £ 20,100

Finansiering: Stipendier tillgängliga

Ansökan: Information om hur man ansöker

Förkunskapskrav:

För direkt anmälan till Aston MBA-programmet behöver du en * av följande:

 • En bra brittisk hedersexamen, eller
 • En motsvarande utomeuropeisk examen erkänd av Aston University, eller
 • En yrkesexamen på hög nivå.

Plus

 • Minst tre års relevant yrkeserfarenhet efter examen när du börjar ditt program
 • En officiell akademisk utskrift av dina betyg (på engelska)
 • Två referenser - helst en från en akademisk domare, den andra från din nuvarande eller tidigare arbetsgivare (Två professionella referenser kan godtas från sökande med stor arbetslivserfarenhet).

Engelska språkkrav finns här.

* Sökande med omfattande arbetslivserfarenhet

Vi accepterar ansökningar från kandidater med omfattande arbetslivserfarenhet som inte har fullgjort en examenbevis.

Vi tar en helhetssyn när vi utvärderar applikationer. Om du vill ha en bättre idé innan du ansöker, är du välkommen att kontakta en av våra MBA-rådgivare för en informell diskussion.

Informationen på denna webbplats beskriver de typiska behörighetskraven för denna kurs för de mest erbjudna kvalifikationerna. Sökande med alternativa kvalifikationer kan önska att fråga sig de behöriga antagningsgrupperna före ansökan huruvida deras kvalifikationer anses vara acceptabla. För mindre vanligt förekommande kvalifikationer bedöms detta från fall till fall i samråd med den akademiska antagningsläraren.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Aston Business School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
30 månader
Deltid
Pris
20,100 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum