{mbastudies-executive-course:singular} i Mohali Indien

Det i topp {mbastudies-executive-course:plural} i Mohali Indien 2018

MBA

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Hittade i södra delen av Asien, är Indien näst mest befolkade landet i världen med ungefär 1,27 miljarder människor. Indien har fyra typer av universiteten, Centrala universitet, statliga universitet, Anses universitet och privata universitet som består i över 550 institutioner.

Mohali är en stad för närvarande kallas Ajitgarh känd som ett tekniskt och kommersiellt centrum. Förutom värd en stor cricket stadion, har staden ett antal institutioner som erbjuder program inom områdena farmaci, teknik och affärer.

Se {mbastudies-executive-course:plural} i Mohali i Indien 2018

Läs Mer

Kurs I Gedp

Taaleem College of International Studies
Online och Campus-kombinerat Heltid 3 veckor July 2018 Indien Mohali

Designat, utvecklat och levereras med högteknologiska och high touch filosofi programmen bedrivs helt via online kollaborativt lärande utrymme (CLS) styrs av en internationell fakultet består de bästa namnen inom den akademiska världen och forskning [+]

Kurs i GEDP

Kärnmodulen leverans: Designad, utvecklad och levereras med högteknologiska och high touch filosofi programmen bedrivs helt via online kollaborativt lärande utrymme (CLS) styrs av en internationell fakultet består de bästa namnen inom den akademiska världen och forskning Examen: Certificate i Global Executive Development Ackreditering: AIC Singapore, Edutrust [-]